Görümcemi doğursaydım cami avlusuna bırakırdım!

Hem görümceye laubali hadsiz demissiniz evet bu doğru.Ama son cümlenizde konu sahibini suçlar gibi yazmışsınız kimi haklı bulduğunuz belli değil.Görümcesiniz galiba
Acıklama yapayım sayın egonuza
Merhaba ego ben Hem gelinim hem görümce hem elti hangisini isterseniz ben oyum sorun mu var ?
Konu sahıbıde gorumcesıde ıkısıde bırbırınden gerı kalmaz dedım bunu anlayamamıs olmanız benım problemım degıl
Sız yorum yaparken bırını suclamak ıcın yapıyor olabılırsınız ama ben suclamak ıcın yazmadım

Boyle geline oyle gorunce napalım yanı
Gelın hanım goruncenın her ozel bıseyıne degınmıs aman bu gelin hanım bızım arkadasımız komsumuz akrabamızsa hıc bıseyımızı bılmesın fena dedıkodu yapıp herseyı doktu ortaya tek hamıle ve tek erkek annesı olan kıskanılası konu sahıbı ınsanların ılıskı durumunu anlatan konu sahıbı cok mu normal sızce
E gorumcede anormal konusuyor
Mutlu mesut yasasınlar ıste ya da mesafe koyunuz dedım ne dedım kotu bırsey mı dedım benım muhattabım sız mısınız pardon ama ?

ya kadının mesela benim kızım var da senin erkek çocuğun olacak gibi bir tavrından bahsetmiyorsun. çünkü olmadı öyle bir tavrı. ama senin var böyle bir düşüncen tavrın. vay ben erkek doğurucam kesin kıskanıyor havasına girmişsin. onun kızı olmasını küçümsüyorsun resmen. yazık sana ve senin gibi herkese.

Esin sana hak veriyomus zaten, buyutecegin derecede bisey yok..
Isim onerim ali, çınar, murat..

Konu sahibi iki canlı olduğundan yazdıklarınızı önemsemiyor ve konuyu açıp gittiği için boşuna yazıyorsunuz kızçeler

Sinirden dogurmuş da olabilir einstaynını.... o degil de ileride sahip olacagı gelin büyük ihtimal kaynanasına bakıp böyle cocugum olsa cami avlusuna bırakırdım diye düşünecek.... gelin gelip de öncelik sırası 10.sıralara düştügünde kızım olaydı taştan olaydı diye de düşünebilir bilemem artıkın...

Cenk

Bana alınganlık gibi gelmedi.İkinciyi de koymasın ona neyse.herkes kendi çocuğuna isim koysa sorun olmaz galiba.Sağlıkla çoçuğunuzu kucağınıza alırsınız inşallah

Ay inanmıyorum benim eltim de ben hamileyken altın yapmayız (oğlu var)bebek odasını veririz demişti.. (Bende kız bekliyordum ama ölü dogdu) ve aynı şekilde onlarin da ilişki durumları aylardan bir gün belki.
Bunların kafası hep böyle mi çalışır. Bu kadar laf sokacağına kocasına 3 5 kur yapsa belki sorun kalmayacak ..

Basınız sagolsun allah ısteyen herkese saglık sıhhatle evlat nasıp etsın
Bırsey sorabılır mıyım

Eltınızın mahrem bılgılerını nasıl bılıyorsunuz kendısımı anlattı
Ilıskıyı az yasamalarının sebebı eltınızın 3 kurdan fazla kur yapmaması mı bundan emınsınız yanı
Sorun kesın eltıde sıkıntısı buyuk bu sebeple sıze sarıyor yanı

Aynı sızın gıbı yazan bıkac kısı varda gercekten merak ettım aynı seyı aynı sekılde oglu olan ve az ılıskı yasayan eltılerın sıze yaptıgı kötuluk enteresan geldı

Ya basligi gorunce guldum ama

Ne gorgusuz bi gorumce o oyle
Sana ne ya cocuga isim koymak
Anne ve babanin hakki .!
Ha bir de zikkimi icecek senin evinden
Seni neden cikariyor catlak kari

Emin ol senin moralini hevesjnin jcine etmek istiyor
Gül gec sakin kafana takma
Dogumun insAllah kolay olur
Allah hayirli saglikli sekilde almayi nasip etsin

Sen iyi cami avlusuna bırakırsın ben kürtaj olurdum görümce me hamile kalsam

Gorumcen tam bi dengesiz guzelim. Uzulme

Çocuk odasını teklif etmesi anlamsız,durumunuz iyiymiş dolayısıyla şaka maksatlı söylemiştir,isim konusundada cevabını vermişsiniz zaten,ki bence ikinci olursa ona isim koysun demeniz bile manasız,muhtemelen ikinci çocuğunuzun isminde bu durumu istemeyeceksiniz doğal olarak.
Ama kalkıpta aylarca sevişmiyorlar vs demeniz hoş değil. Bu konuyla alakasız bir cümle. Sizi ilgilendiren bir durum yok burada. Ayrıca aynı evde yaşamıyorsanız bundan emin olamazsınız.
Kıskançlık falan yok ortada,gayet abartıyorsunuz.
İsim konusunda yardımcı olamayacağım ama saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi

Yok o görümce de olsa evlat yani,cami avlusuna koymazsın!
Bu arada görümce birazcık sıkıntılı gibi aldırmayın!

başlığa güldüm
Görümcede salak zaten iplemeye değmez gitme görüşme olsun bitsin , gelirse de çarp kapıyı suratına suçuda hormonlara at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…