Benim eltim de bebeklerinin yatağını bilmem nesini isterseniz size veririm bundan sonra yepyeni kalacaklar o kadar da para verildi dedi üstelik ne hamileydim ne de çocuk düşündüğüm bir dönemdi.
Hiç de art niyet düşünmedim zorla getirip evime koyacak değil ya, ha istersem kullanırım da ihtiyacım yok çok şükür maddi durumum iyi ama komplekslerim yok nasıl başkasının kullandığını kullanırım gibi. Ki bu bebek takımları hepi topu birkaç sene kullanılıyor eskimeden kalıyor ortada normal mobilyalar gibi değil.
İyi ki görümce değilim diyorum böyle konuları okudukça kadının yatak odasına kadar girilmiş ne alakası varsa eşyayla,isimle.
Sigara konusunda haksız ama ne demek sizi çıkartıyor odadan kendisi çıksın, sessiz kalmayın.
Yani anlam veremiyorum bende tamam çok kıskanç elti, görümce hikayesi gördük burda. Belki burda ki görümce de öyle ama yok eşya teklif etti bana, yok kendisinin kızı var ama kocasıyla sevişemediği için 2. çocuk yapamıyor falan diye konuya girince kusura bakmasın kimse ama ben burda fesatlığı sende bulurum.ben görümceyim benim de görümcem var ama böyle bakmıyoruz dünyaya.iyi niyetliyiz bir birimize bir şey derken altından ne çıkacak diye beklemiyoruz.
yatak odası muhabbetinin altında ki mesaj şu, benim cinsel hayatım güzel hamile de kaldım o bebek istiyor ama cinsellik olmadığı için yapamıyor ve beni kıskanıyor.ay üstelik onun kızı var benim oğlum olacak ama lütfen yanlış anlamayın tüm iyi niyetimle söylüyorum bunları.
malum oğlanların pipileri altından,bozdurup bozdurup harcıyoruz
Burda alinganlik yapmisin falan denmis ama bence alinganlik degil insan isin icinde olmayinca gercekten anlamiyor benim gorumcemde ayni benim cocugum onun oz yegeni ve o kadar yapmacik seviyorki kendi 1 yasinda cocugu var ve inanin kv kizinin yaninda bebegimi sevemiyor kv bebisimi sevmeye calissa gorumcem hemen "anne benimki nasil bakiyor "deyip kv nin benim bebegimi sevmesini engelliyor bende halayim yegenimi mincik mincik severim icime sokasin gelir ve annemi asla severken bak benimki nasil bakiyor diye uyarmam canim sende catir catir konus gorumcene sigara iciyorsa abla ben cikamicam sen bi zahmet balkonda ic de odayi verirsem altin takmam diyorsa odayi zaten almam kiz odasi altinda takamicaksan aramizda lafimi olur takma zaten de coj agresif olmadan cevabini ver ve bence senin derdin mobilya vermek istemesi degil bunu teklif ederkenki tavri seni rahatsiz etmis bende yengemle cocuk esyalarini birbirimize veririz hicde gocunmayizHerkese merhabalar.
Hamileyim ve 20. haftanın içindeyiz, geçen haftalarda bebeğimizin cinsiyetini öğrendik, bir erkek bebek bekliyoruz. Bu haberi aldığımızdan beri görümceme bi haller oldu. Görümcemin bir kızı var 7 yaşında ikinci bir çocuk yapmayı düşünmüyor kendisi şimdi ben hamile kaldığımdan beri sanki bana kafayı takmış gibi. Kötü niyetimden söylemiyorum ama bildiğim kadarıyla eşiyle birlikte olma Aralıkları ayları buluyormuş, bunu burda paylaştığım için özür diliyorum ve onun için üzülüyorum, genç ve güzel bir kadın ama Zaten bir çocuğu var benden ne istiyor bilmiyorum. Sürekli laf sokuyor bana. Geçenlerde kayınvalidemlerde denk geldik, yavaş yavaş bebek odası düzenlemeye başlıyoruz çok da heyecanlıyız, daha önce bi düşüğüm olmuştu şuanki psikolojimi az çok tahmin edebilirsiniz ve ilk doğumum olacak inşallah. Bebek odasından konu açılınca kendi kızının bebek odasını vermeyi teklif etti sonra da ben çocuk doğuracak olsam ooo mobilyasını şurdan alırım muhabbetlerine girdi. Erkek bebeğe ne alaka ise kız odası... Sonra diyor ki mobilyaları verirsem altın takmam sonra bi gülüyor (ki eşimin ailesinin durumu çok çok iyi şakası yapılacak birşey bile değil bu) dahasında dertleniyor bir sigara yakıp beni odadan gönderiyor... yani zAten kendime ağır gelmeye başladım ben sigara içeceksen balkona çık, mutfağa git haksız mıyım? Ha bi de bebeğin adını istiyor ki kızı koysun. Anı olurmuş, ben de dedim ki ABlacım bak Akın'ın (eşim) ismini sen vermişsin öyle bi numarası Yok yani kimse bunu anlatmıyor, ben de eşiyim diye biliyorum, 2. Bi bebeğimiz olursa kuzeni o zaman ismini koyabilir. Bu laflarıma bozuldu ama ben de doldum artık. Eşim de bana hak veriyor... Kötü bir insan mıyım şimdi ben? Bu arada isim Öneriniz varsa yazabilirsiniz. Şimdiden herkese değerli yorumları işin teşekkür ederim.
En sevdigim erkek isimlerinden biri ; Sencer yada ElyesaHerkese merhabalar.
Hamileyim ve 20. haftanın içindeyiz, geçen haftalarda bebeğimizin cinsiyetini öğrendik, bir erkek bebek bekliyoruz. Bu haberi aldığımızdan beri görümceme bi haller oldu. Görümcemin bir kızı var 7 yaşında ikinci bir çocuk yapmayı düşünmüyor kendisi şimdi ben hamile kaldığımdan beri sanki bana kafayı takmış gibi. Kötü niyetimden söylemiyorum ama bildiğim kadarıyla eşiyle birlikte olma Aralıkları ayları buluyormuş, bunu burda paylaştığım için özür diliyorum ve onun için üzülüyorum, genç ve güzel bir kadın ama Zaten bir çocuğu var benden ne istiyor bilmiyorum. Sürekli laf sokuyor bana. Geçenlerde kayınvalidemlerde denk geldik, yavaş yavaş bebek odası düzenlemeye başlıyoruz çok da heyecanlıyız, daha önce bi düşüğüm olmuştu şuanki psikolojimi az çok tahmin edebilirsiniz ve ilk doğumum olacak inşallah. Bebek odasından konu açılınca kendi kızının bebek odasını vermeyi teklif etti sonra da ben çocuk doğuracak olsam ooo mobilyasını şurdan alırım muhabbetlerine girdi. Erkek bebeğe ne alaka ise kız odası... Sonra diyor ki mobilyaları verirsem altın takmam sonra bi gülüyor (ki eşimin ailesinin durumu çok çok iyi şakası yapılacak birşey bile değil bu) dahasında dertleniyor bir sigara yakıp beni odadan gönderiyor... yani zAten kendime ağır gelmeye başladım ben sigara içeceksen balkona çık, mutfağa git haksız mıyım? Ha bi de bebeğin adını istiyor ki kızı koysun. Anı olurmuş, ben de dedim ki ABlacım bak Akın'ın (eşim) ismini sen vermişsin öyle bi numarası Yok yani kimse bunu anlatmıyor, ben de eşiyim diye biliyorum, 2. Bi bebeğimiz olursa kuzeni o zaman ismini koyabilir. Bu laflarıma bozuldu ama ben de doldum artık. Eşim de bana hak veriyor... Kötü bir insan mıyım şimdi ben? Bu arada isim Öneriniz varsa yazabilirsiniz. Şimdiden herkese değerli yorumları işin teşekkür ederim.
gorumcenizi siz tabi daha iyi tanirsiniz hani bazi insanlara yersiz yersiz konusuyo deriz oda ole bise bence yapisi buda olabilir.suan hormonlarla sizin sivri dilini algilamaniz baya yuksek.cok gozunuze batiyor. Belki kendi cocugunn ikinci plana atildiginida dusunebilir tek torun oyduysa.merak etmeyin siz kalbinizi temiz tutun.ayrica konu basliginiz hic iyi bir tabir olmamis karninizda evladiniz var degilmi kotu bir sey asla dusunmeyin iyi dusunnki bebeginiz sizden saf temiz duygulari yuklesin vucuduna. Sagliklica kucaginiza almaniz dilegiyleHerkese merhabalar.
Basınız sagolsun allah ısteyen herkese saglık sıhhatle evlat nasıp etsın
Bırsey sorabılır mıyım
Eltınızın mahrem bılgılerını nasıl bılıyorsunuz kendısımı anlattı
Ilıskıyı az yasamalarının sebebı eltınızın 3 kurdan fazla kur yapmaması mı bundan emınsınız yanı
Sorun kesın eltıde sıkıntısı buyuk bu sebeple sıze sarıyor yanı
Aynı sızın gıbı yazan bıkac kısı varda gercekten merak ettım aynı seyı aynı sekılde oglu olan ve az ılıskı yasayan eltılerın sıze yaptıgı kötuluk enteresan geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?