- Emoji Skoru
- -3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi seranserda01
-
Allah başka dert vermesin diyorsunda yaptıkları şeye tepkisiz kalmak canımı yakıyor belki böyle içim rahatlar diyorum ama gerginlikte istemiyorum hayatım da ne çektiğimi bundan Allah bilir, herşey burda yazılanlar kadar kolay değilSosyal medyada paylaşımlarını görmek canımı sıkacaksa silebilirim de rehberimde adının olduğu aklıma bile gelmez. Bu kadar düşünmem bunun üzerinde. Allah başka dert vermesin.
Anlatmak istemiyorum ama canımı yakıcak şeylerNeler yaptı mesela?
Vallahi ne olduğunu bilmeden bir şey diyemem, bir görümce en fazla ne kadar moral bozabilir ki, işkence mi yapıyor kadın size? Çok sevmiyorsam ve hoşlanmıyorsam mesafe koyarım ama oradan buradan silmekle uğraşmam.Anlatmak istemiyorum ama canımı yakıcak şeyler
Bir görümce ne mi yapabilir? Ay çok komiksin, elalemden daha çok can yakabilir, yapabilecek herşeyi yapabilir, neden yapamasın yani, görümce dediğin de kanat takı uçmuyor dimiVallahi ne olduğunu bilmeden bir şey diyemem, bir görümce en fazla ne kadar moral bozabilir ki, işkence mi yapıyor kadın size? Çok sevmiyorsam ve hoşlanmıyorsam mesafe koyarım ama oradan buradan silmekle uğraşmam.
Yani durup durup rehberinize mi bakıyorsunuz anlamadım numarası dursun ölüm var kalım var acil bir durum var. Görüşmek zorunda değilsiniz. sosyal medyandan çıkart görüşmek istemiyorsan. Rehber nasıl bir tepki onu anlamadımAnlaşamadıgınız, herşeye küsen ve sorunlu bir görümcem var , yaptığı bazı şeyler o kadar ağrıma gitti ki anlatamam, şimdi sorum sizlere şu, sesimi çıkarmıyorum bu kişiye konuşmuyorum sadece asla, konusmuyacagım da, ama bu kişiyi rehberimden silsem mi karar veremedim, geriliyorum da silince ama tepkisiz kalmak ta canımı sıkıyor yada sosyal medyadan da sileyim mi öyle kalsın mı? Siz olsanız
Ne olduğunu bilip ne yapcan, canımı yakmış işte demekki olay buVallahi ne olduğunu bilmeden bir şey diyemem, bir görümce en fazla ne kadar moral bozabilir ki, işkence mi yapıyor kadın size? Çok sevmiyorsam ve hoşlanmıyorsam mesafe koyarım ama oradan buradan silmekle uğraşmam.
Ay tamam silin her yerden, bana ne ayol sabah sabahBir görümce ne mi yapabilir? Ay çok komiksin, elalemden daha çok can yakabilir, yapabilecek herşeyi yapabilir, neden yapamasın yani, görümce dediğin de kanat takı uçmuyor dimi
ölüm kalım olsada aramıyacagım biri aramayan biri ama eşim ile aramda gerginlik çıksın istemiyorum yada kendini önemli sanmasın, sürekli whatsapta durum paylaşıyor görmekte istemiyorum ama tepki vermekte aile içi dinamikleri artırırmı iç huzurum ile bu silme olayı arasında kaldımYani durup durup rehberinize mi bakıyorsunuz anlamadım numarası dursun ölüm var kalım var acil bir durum var. Görüşmek zorunda değilsiniz. sosyal medyandan çıkart görüşmek istemiyorsan. Rehber nasıl bir tepki onu anlamadım
İtiraf et görümce sensin dimiAy tamam silin her yerden, bana ne ayol sabah sabah
Wp durumlarında sona al onun hikayelerini o şekilde gözükmüyorölüm kalım olsada aramıyacagım biri aramayan biri ama eşim ile aramda gerginlik çıksın istemiyorum yada kendini önemli sanmasın, sürekli whatsapta durum paylaşıyor görmekte istemiyorum ama tepki vermekte aile içi dinamikleri artırırmı iç huzurum ile bu silme olayı arasında kaldım
Rehberden silmek aslında veremediğim tepkinin bir yansıması gibi beni rahatlatacak gibi ama geriliyorum nedense silsem deYani durup durup rehberinize mi bakıyorsunuz anlamadım numarası dursun ölüm var kalım var acil bir durum var. Görüşmek zorunda değilsiniz. sosyal medyandan çıkart görüşmek istemiyorsan. Rehber nasıl bir tepki onu anlamadım
Eve bende öyle hissettim bir anNeden olmasın
Kız benim de görümcem var, görümceleri koruma ve kollama derneği başkanı değilim. O kadar da değil yaniEve bende öyle hissettim bir anama görümcem bu kadar düzgün yazıcak vizyona sahip değil
Nefret ediyorum ben kendisinden , eltim var mesela seviyorum onu ama bunu sevmiyorum , birde sözde ablası olucak eşimin, tepkide veremiyorum, silsem rahatlıcam gibi ama daha çok gerginlikten korkuyorum, anlatamıyorum yaptıklarını yoksa çünkü anonim olmaktan cıkıcamKız benim de görümcem var, görümceleri koruma ve kollama derneği başkanı değilim. O kadar da değil yani