• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemi rehberimden sileyimmi

seranserda01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-3
Puanlar
1
Anlaşamadıgınız, herşeye küsen ve sorunlu bir görümcem var , yaptığı bazı şeyler o kadar ağrıma gitti ki anlatamam, şimdi sorum sizlere şu, sesimi çıkarmıyorum bu kişiye konuşmuyorum sadece asla, konusmuyacagım da, ama bu kişiyi rehberimden silsem mi karar veremedim, geriliyorum da silince ama tepkisiz kalmak ta canımı sıkıyor yada sosyal medyadan da sileyim mi öyle kalsın mı? Siz olsanız

Sosyal medyada paylaşımlarını görmek canımı sıkacaksa silebilirim de rehberimde adının olduğu aklıma bile gelmez. Bu kadar düşünmem bunun üzerinde. Allah başka dert vermesin.
Allah başka dert vermesin diyorsunda yaptıkları şeye tepkisiz kalmak canımı yakıyor belki böyle içim rahatlar diyorum ama gerginlikte istemiyorum hayatım da ne çektiğimi bundan Allah bilir, herşey burda yazılanlar kadar kolay değil

Anlatmak istemiyorum ama canımı yakıcak şeyler
Vallahi ne olduğunu bilmeden bir şey diyemem, bir görümce en fazla ne kadar moral bozabilir ki, işkence mi yapıyor kadın size? Çok sevmiyorsam ve hoşlanmıyorsam mesafe koyarım ama oradan buradan silmekle uğraşmam.

Vallahi ne olduğunu bilmeden bir şey diyemem, bir görümce en fazla ne kadar moral bozabilir ki, işkence mi yapıyor kadın size? Çok sevmiyorsam ve hoşlanmıyorsam mesafe koyarım ama oradan buradan silmekle uğraşmam.
Bir görümce ne mi yapabilir? Ay çok komiksin, elalemden daha çok can yakabilir, yapabilecek herşeyi yapabilir, neden yapamasın yani, görümce dediğin de kanat takı uçmuyor dimi

Anlaşamadıgınız, herşeye küsen ve sorunlu bir görümcem var , yaptığı bazı şeyler o kadar ağrıma gitti ki anlatamam, şimdi sorum sizlere şu, sesimi çıkarmıyorum bu kişiye konuşmuyorum sadece asla, konusmuyacagım da, ama bu kişiyi rehberimden silsem mi karar veremedim, geriliyorum da silince ama tepkisiz kalmak ta canımı sıkıyor yada sosyal medyadan da sileyim mi öyle kalsın mı? Siz olsanız
Yani durup durup rehberinize mi bakıyorsunuz anlamadım numarası dursun ölüm var kalım var acil bir durum var. Görüşmek zorunda değilsiniz. sosyal medyandan çıkart görüşmek istemiyorsan. Rehber nasıl bir tepki onu anlamadım

Ne olduğunu bilip ne yapcan, canımı yakmış işte demekki olay bu

Bir görümce ne mi yapabilir? Ay çok komiksin, elalemden daha çok can yakabilir, yapabilecek herşeyi yapabilir, neden yapamasın yani, görümce dediğin de kanat takı uçmuyor dimi
Ay tamam silin her yerden, bana ne ayol sabah sabah 😒

Yani durup durup rehberinize mi bakıyorsunuz anlamadım numarası dursun ölüm var kalım var acil bir durum var. Görüşmek zorunda değilsiniz. sosyal medyandan çıkart görüşmek istemiyorsan. Rehber nasıl bir tepki onu anlamadım
ölüm kalım olsada aramıyacagım biri aramayan biri ama eşim ile aramda gerginlik çıksın istemiyorum yada kendini önemli sanmasın, sürekli whatsapta durum paylaşıyor görmekte istemiyorum ama tepki vermekte aile içi dinamikleri artırırmı iç huzurum ile bu silme olayı arasında kaldım

ölüm kalım olsada aramıyacagım biri aramayan biri ama eşim ile aramda gerginlik çıksın istemiyorum yada kendini önemli sanmasın, sürekli whatsapta durum paylaşıyor görmekte istemiyorum ama tepki vermekte aile içi dinamikleri artırırmı iç huzurum ile bu silme olayı arasında kaldım
Wp durumlarında sona al onun hikayelerini o şekilde gözükmüyor

Rehberden silmek aslında veremediğim tepkinin bir yansıması gibi beni rahatlatacak gibi ama geriliyorum nedense silsem de

Kız benim de görümcem var, görümceleri koruma ve kollama derneği başkanı değilim. O kadar da değil yani 🤣
Nefret ediyorum ben kendisinden , eltim var mesela seviyorum onu ama bunu sevmiyorum , birde sözde ablası olucak eşimin, tepkide veremiyorum, silsem rahatlıcam gibi ama daha çok gerginlikten korkuyorum, anlatamıyorum yaptıklarını yoksa çünkü anonim olmaktan cıkıcam

Back
X