• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemi rehberimden sileyimmi

Valla herkese şak diye cevap veren birisiniz
Kocanizdan neden tirsiyorsunuz anlamadim?
Caninizi sıkan, kendisine bile saygisizlik yapan kardesini yine de size savunuyorsa varsin araniz da gerilsin yani neden bu kadar cekiniyorsunuz ilginc
Kimseden çekinmiyorum hayatımda gerginlik istemiyorum sadece

Birseylerin bedeli oluyor iste
Gorumceyi istemiyorsaniz silersiniz
Esiniz laf ederse de cevabini verirsiniz
Gerginlik istemiyorsaniz da oturursunuz oylece
İşte ondan sordum ya hangisi doğru diye tavsiye almak için ve kararımı da verdim yorumlar da yazıyor iyi geceler

Birseylerin bedeli oluyor iste
Gorumceyi istemiyorsaniz silersiniz
Esiniz laf ederse de cevabini verirsiniz
Gerginlik istemiyorsaniz da oturursunuz oylece
Bu arada gerginlik silmeyince de bitmiyor, neyse kararımı verdim şimdilik daha fazlasına gerek yok

Ne olduğunu bilip ne yapcan, canımı yakmış işte demekki olay bu
Bir de herkes üslubuna çok dikkat ederek yazıyor da sanki, bu yorumumu beğenmedim olarak işaretliyorsunuz, burda herkes tırla birbirinin üstünden geçiyor fütursuzca, ayrıntılara gerek var mı? Önemli olan benim gerginliğim bu konuda

Whatsapp durumlarını görünce sinirin bozuluyor galiba, o zaman sil ama fotoğrafı herkese aç sildiğini anlamasın. Instagramda da sessize al sayfasına girip bakmamaya çalış görmeye görmeye geçer öfken

Whatsapp durumlarını görünce sinirin bozuluyor galiba, o zaman sil ama fotoğrafı herkese aç sildiğini anlamasın. Instagramda da sessize al sayfasına girip bakmamaya çalış görmeye görmeye geçer öfken
Doğru , aslında kadın beni sinir etmek için durumda igneleyici laflar paylaşan birisi, zor zamanlarımda bile hareketli şarkılar paylaşıp nispet yapıyor, o yüzden geriliyorum , nedense silmek te beni geriyor, aile içindeki gerilimden korkuyorum, gücüm kalmamış galiba artık uğraşmaya , en iyisi sessize alıp uzak durmak ve bence sebebi de kıskançlık çünkü sebep de yok yani, pek yüz vermiyorum mesafeliyim zaten, eşim silsem engellesem kızar ama bana normalde kıymet verir ve mutlu etmek için herşeyi yapar ondan biraz çekememezlik var ablasında

Anlaşamadıgınız, herşeye küsen ve sorunlu bir görümcem var , yaptığı bazı şeyler o kadar ağrıma gitti ki anlatamam, şimdi sorum sizlere şu, sesimi çıkarmıyorum bu kişiye konuşmuyorum sadece asla, konusmuyacagım da, ama bu kişiyi rehberimden silsem mi karar veremedim, geriliyorum da silince ama tepkisiz kalmak ta canımı sıkıyor yada sosyal medyadan da sileyim mi öyle kalsın mı? Siz olsanız
Sil sil

Doğru , aslında kadın beni sinir etmek için durumda igneleyici laflar paylaşan birisi, zor zamanlarımda bile hareketli şarkılar paylaşıp nispet yapıyor, o yüzden geriliyorum , nedense silmek te beni geriyor, aile içindeki gerilimden korkuyorum, gücüm kalmamış galiba artık uğraşmaya , en iyisi sessize alıp uzak durmak ve bence sebebi de kıskançlık çünkü sebep de yok yani, pek yüz vermiyorum mesafeliyim zaten, eşim silsem engellesem kızar ama bana normalde kıymet verir ve mutlu etmek için herşeyi yapar ondan biraz çekememezlik var ablasında
Hikayelerine hic bakmazsan daha çok uyuz olur emin ol

Anlaşamadıgınız, herşeye küsen ve sorunlu bir görümcem var , yaptığı bazı şeyler o kadar ağrıma gitti ki anlatamam, şimdi sorum sizlere şu, sesimi çıkarmıyorum bu kişiye konuşmuyorum sadece asla, konusmuyacagım da, ama bu kişiyi rehberimden silsem mi karar veremedim, geriliyorum da silince ama tepkisiz kalmak ta canımı sıkıyor yada sosyal medyadan da sileyim mi öyle kalsın mı? Siz olsanız
Anlaşamadığın , seni yıpratan ilişkilerden uzak durmak senin sağlığın için en iyisi. Mental olarak sağlığı yıtırmek istemiyosan sil gitsin.

Yani ota b*ka küsen insanlardan hoşlanmam. Ne yapmışşsa yazmıyosun hatırlamak istemediğin şeyler belli ki bana öyle yapan aile bireylerinin çoğunu sildim. Silmesemde görüşmüyorum minimumda tutuyorum kontağı bayramda seyranda anca.

Storyleri durumların hepsini sona almışım gereksiz insanların.

Aile dinamikleri herkesin farklı ama ben böyle yapıyorum çokta rahatım sana da öneririm.

en sinir oldugum insan tipi, kendi kendine triplenen sosyal medyasından çıkartan, paylasimlara alinan, gruplardan çıkan insanlar. ben bu sekilde yapanları direkt silip engelliyorum kimsenin 5 yas cocuk davranislariyla uğraşamam. siz de numarasını paylasimlarini dahi görmek istemiyorsanız silin gitsin.

Valla abartsam şimdiye silmiştim halen gerginlik çıkmasından korkuyorum
Hikeyelerini gizle WhatsAppdan da gizle ayy benim gorumcede beni tamamen engellemiş cokta umurumda değil kendi kendine küstü bir arkadaş yazmış her ailenin bir delisi var diye benimkide benim görümce 😂

Bir de herkes üslubuna çok dikkat ederek yazıyor da sanki, bu yorumumu beğenmedim olarak işaretliyorsunuz, burda herkes tırla birbirinin üstünden geçiyor fütursuzca, ayrıntılara gerek var mı? Önemli olan benim gerginliğim bu konuda
Kendiniz dislike atip sonra dislike atanlara laf soyluyorsunuz
Tuhafsiniz cidden🥴

Sessiz kalmayın neden sessiz kalıyorsunuz.Cevabını verin ama rehberden silmeyin lazım olur belki 😃Yaptığı şeylerden rahatsız oluyorsanız açıkça dile getirin fazla yüz göz olmadan tabi ama silmeyin de.Bence tabi.

Allah başka dert vermesin diyorsunda yaptıkları şeye tepkisiz kalmak canımı yakıyor belki böyle içim rahatlar diyorum ama gerginlikte istemiyorum hayatım da ne çektiğimi bundan Allah bilir, herşey burda yazılanlar kadar kolay değil
Bacım tepkisiz kalma zorun ne yani.Sen üzüleceğine o üzülsün.Eşin bir şey demiyor mu bu duruma.Küçük görümcem bi konuda laf sokuyordu bana.Ben de ona anlayacağı şekilde laf soktum.Eşime de dedim rahatsız olduğumu.Konuşmuş sanırım görümcemle.Bir daha da yapmadı.Ama tabi sadece o konuyla ilgili .Huylu huyundan vazgeçmez.Eskisi gibi laf sokmuyor ama ben de zaten sık görüşmemeye başladım.Mesafe candır.

Ben bir görümceyim. Yengelerimle aram bozuldu. Biriyle hiç iyi olmamıştı. 5 yıl önce ikisinide sildim. Abilerimi bile sildim sosyal medyadan. Whatsaptan durum gizlemesi yaptım, onları sona aldım. Benden kimse değerli değil. Kafama takmam. Herkes nasıl mutlıysa öyle olsun. Abilerime görüşüyorum. Geliyorlar. Küçük yengemle barıştık bir yılı geçti.
Yani demem o ki istediğini yap. Seni rahatlatacaksa sil. Ama anlık bir şeyde bekle.

Back
X