• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemi rehberimden sileyimmi

İşte ailede gerilim yaratıyor, sorunlu birisi görümcem, çünkü ben sorunlu olsaydın kaynanamla ve eltimle de geçinemezdim
Eltinle görümceyi sevmiyorsunuz diye iyi geçiniyorsunuz. Eltin görümcenle arası iyi olunca görürüm ben sizi. Silme kimseyi kalsın ama hesaplarını sona al.

Belliki eşin arkanda değil. Aile huzurun için silme kalsın. Storyleri görmezden gel seçeneği var. Hala listende ama görmüyorsun. Sana en uygunu bu

Silip silip
Ekledigini nasıl anladın onu mu takip ediyorsun
Geri ekleyince arkadaslik istegi geliyor ya arkadaşım hani.
Kendince umursamiyorum dedin ama nasida takip etmis bak eklediginden haberi var hemen bunu yazayim da görsün bu görümcekde gününü dedin heralde 😁
Yoksa anlarsın yani nerden haberim olacağını.

Deccal gorumceyle konusmuyorsunuz diye esinizle araniz aciliyorsa, orada durup dusunmeniz gereken baska detaylarda var bana kalirsa ama sanirim sizin boyle bir seceneginiz yok ancak gorumce icin bunu yapan yarin birgun sizi baska konulardada yalniz birakir bunuda unutmayın.

Ben olsam sosyal medyadan siler, hatta engeller ama rehberden silmezdim, cunku ararsa ya bu kim diye telefonu acma gafletine dusmek istemem.

Ne olduğunu bilip ne yapcan, canımı yakmış işte demekki olay bu
neden tersleniyorsunuz anlamadım
normal hayatta da böyle ters misiniz?
o zaman bir durup bakmak lazım siz mi haklısınız görümce mi? :)

sorunuza istinaden sosyal medyadan silerim rehberimde durur

Bir görümce en fazla yapabilir ki diyorlar, görümce neden ne yapmasın ki, herkes herşeyi yapar, ayrıntı istiyorlar ve ayrıntı vermek istemiyorum, canımı yakan rahatsız olduğum birisi, ters de olduğumu düşünmüyorum ayrıca

ölüm kalım olsada aramıyacagım biri aramayan biri ama eşim ile aramda gerginlik çıksın istemiyorum yada kendini önemli sanmasın, sürekli whatsapta durum paylaşıyor görmekte istemiyorum ama tepki vermekte aile içi dinamikleri artırırmı iç huzurum ile bu silme olayı arasında kaldım
WhatsApp ta durumlarını sona alın, görmezsiniz siz de durum paylasirken sadece su kişi görmesin diye işaretleyin.Birbirinizi görmezsiniz yani silmek istemiyorsanız.. İnstegramdan da sessize al mi göz ardı et mi diye bir seçenek var,kaldirmaniza gerek kalmadan hiç bir paylaşımını görmezsiniz.O da sizinkini görmez.

Ayrıca biz burda haklı haksız aramıyoruz, ne yapmam gerekiyor konusunda tavsiye istedim sadece

Geçtiğimiz günlerde görümcem bana büyük bi saygısızlık yaptı. Eşim anında aksiyon alıp yanımda konumlandı. O hamleye kadar sinirden ölüyordum ama sonra aman banane dedim mesafemizi gözden geçirdim ve mutlu mesut hayatıma devam ettim. Bu konuyu okuyana kadar da ne engelleme ne rehberden silme falan aklıma gelmedi. Siz görümceyi bosverin esinize odaklanın, size saygısızlık yapılırken illa ki konuş telefonu aç tatsızlık olmasın diyen adama sizin hırsınız. Görümce dış kapının mandalı ama siz de eşiniz de öyle gördüğünüz sürece yoksa evliliginizin dinamiti de olabilir siz nereye koyarsanız orda yani.

Elti falan olsa sil gitsin elin kırk kat yabancısı derdim ama görümce maalesef rehberden silinse de hayattan kolayca çıkarılmıyor. Hal böyle iken rehberden silsen ne olur silmesen ne olur sessize alırdım ben. Wpda da sona alma diye bir şey var durumlarını görmüyorsun

Anlaşamadıgınız, herşeye küsen ve sorunlu bir görümcem var , yaptığı bazı şeyler o kadar ağrıma gitti ki anlatamam, şimdi sorum sizlere şu, sesimi çıkarmıyorum bu kişiye konuşmuyorum sadece asla, konusmuyacagım da, ama bu kişiyi rehberimden silsem mi karar veremedim, geriliyorum da silince ama tepkisiz kalmak ta canımı sıkıyor yada sosyal medyadan da sileyim mi öyle kalsın mı? Siz olsanız
Görmezden gelirdim. Ha rehberim de adı var ha yok. Hayatımdan çıkardığım an çok da önemi kalmaz. Aynı ortamda bile bulunsam yok sayardım. Konuştuğu konuya dahil olmaz, ne derse desin duymamış gibi yapardım. Eşimin kızkardeşi olduğu için onu da huzursuz etmeden bu yolu izlerdim.

Geri ekleyince arkadaslik istegi geliyor ya arkadaşım hani.
Kendince umursamiyorum dedin ama nasida takip etmis bak eklediginden haberi var hemen bunu yazayim da görsün bu görümcekde gününü dedin heralde 😁
Yoksa anlarsın yani nerden haberim olacağını.
Ne alaka ya , ben rehberden silmekten bahsettim

Görmezden gelirdim. Ha rehberim de adı var ha yok. Hayatımdan çıkardığım an çok da önemi kalmaz. Aynı ortamda bile bulunsam yok sayardım. Konuştuğu konuya dahil olmaz, ne derse desin duymamış gibi yapardım. Eşimin kızkardeşi olduğu için onu da huzursuz etmeden bu yolu izlerdim.
En mantıklısı galiba bu

Valla herkese şak diye cevap veren birisiniz
Kocanizdan neden tirsiyorsunuz anlamadim?
Caninizi sıkan, kendisine bile saygisizlik yapan kardesini yine de size savunuyorsa varsin araniz da gerilsin yani neden bu kadar cekiniyorsunuz ilginc

Bir şey olmasa bile,ortada bir şey yokken bile masada duran bardağa kıl olup laf sokmalı durum paylaşan tiplerden olabilir😂

Görümcem sizin dediğiniz kadar bana saygısızlık edecek, canımı yakacak. Kocam da benim konuşmam, görüşmem icin diretecek. Görümcenin telefonunu rehberden silmekle falan uğraşmaz, o kocayı hayatimdan engellerdim heralde direk.

Back
X