• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemi rehberimden sileyimmi

Sev demiyor ama o benimle mesela aylarca konuşmadı asla aramadı zor zamanımda diyelim, ararsa açmazsam yada o canı istediğinde aradı beni, konuşmazsam sorun çıkarır eşim, tamam da onun keyfi istedi diye ben konusucakmıyım, yaptıkları yanına mı kalıcak
Eşinizi hayatınızdan çıkarırsanız böyle vıttırı vızzık şeyleri dert etmezsınız. Eşinize sormadınız mı onun keyfı istiyor die konuşacak mıyım neden sorun çıkarıyorsun die ?

ölüm kalım olsada aramıyacagım biri aramayan biri ama eşim ile aramda gerginlik çıksın istemiyorum yada kendini önemli sanmasın, sürekli whatsapta durum paylaşıyor görmekte istemiyorum ama tepki vermekte aile içi dinamikleri artırırmı iç huzurum ile bu silme olayı arasında kaldım
Bakma, whatsapp durumlarına neden bakıyorsun ki? Whatsapp durumu kullanan mı varmış. Görme diye bir seçenek olması lazım whatsappta onu bul.
Sen rehberden silince kahır mı olacak? Fark bile etmeyecek

Bakma, whatsapp durumlarına neden bakıyorsun ki? Whatsapp durumu kullanan mı varmış. Görme diye bir seçenek olması lazım whatsappta onu bul.
Sen rehberden silince kahır mı olacak? Fark bile etmeyecek
Sona alıyorsun ama ordan da gözüküyor aslında olay farklı ama anlamadınız

Eşinizi hayatınızdan çıkarırsanız böyle vıttırı vızzık şeyleri dert etmezsınız. Eşinize sormadınız mı onun keyfı istiyor die konuşacak mıyım neden sorun çıkarıyorsun die ?
Tabi konuştum hep kavga

Anlaşamadıgınız, herşeye küsen ve sorunlu bir görümcem var , yaptığı bazı şeyler o kadar ağrıma gitti ki anlatamam, şimdi sorum sizlere şu, sesimi çıkarmıyorum bu kişiye konuşmuyorum sadece asla, konusmuyacagım da, ama bu kişiyi rehberimden silsem mi karar veremedim, geriliyorum da silince ama tepkisiz kalmak ta canımı sıkıyor yada sosyal medyadan da sileyim mi öyle kalsın mı? Siz olsanız
Sosyal medyada bazılarının paylaşımlarını görmek istemediğimde kısıtlama yapıyorum. Bende ekli oluyorlar ama her şeylerini görmek zorunda kalmıyorum.

Telefon numarasını silme ama profil resmini, durumunu, son görülmeni vs hepsini sadece görümcene gizle. O sildin sansın

Anlaşamadıgınız, herşeye küsen ve sorunlu bir görümcem var , yaptığı bazı şeyler o kadar ağrıma gitti ki anlatamam, şimdi sorum sizlere şu, sesimi çıkarmıyorum bu kişiye konuşmuyorum sadece asla, konusmuyacagım da, ama bu kişiyi rehberimden silsem mi karar veremedim, geriliyorum da silince ama tepkisiz kalmak ta canımı sıkıyor yada sosyal medyadan da sileyim mi öyle kalsın mı? Siz olsanız
sana iyi gelecekse sil gitsin, keyfinden önemli değil ya...

Neden silesiniz ki? En azından kim olduğu belli olur ararsa falan açmazsınız

Silme de engelle bari 😁

Hikayeleri sessize al ya da Görmezden gel ayarı yap. Silmesen de artık karşına çıkmamış olur.

Neden silesiniz ki? En azından kim olduğu belli olur ararsa falan açmazsınız
Evet bu yoruma katılıyorum, numarası kalsın ararsa açmazsınız en azından. Ama wp durumlarına bakmayın. Sosyal medyadan da silin gitsin. Sonuçta konuşmadığınız birini takip etmek zorunda değilsiniz.

Sosyal medyadan silmek mantıklı,
ama numara için aynısını söyleyemeyeceğim dünyanın bin bir türlü hali var ölüm, kalım var kazası var acil durumu var, ayrıca bazı şeyleri görmezden gelmek ve sessiz tepki vermek çok can yakıcı bana göre.

Ben görüşmediğim, bi daha da görüşmeyi düşünmediğim bi arkadaşımı hem sosyal medyadan hem de rehberimden sildim ama bunu kendi kendime triplere girmek için yapmadım; beni görmesini bile istemediğim, bir bağlantım kalmasını istemediğim için yaptım. Yaşanan durumlara bağlı bence; bazı sevmediğim, görüşmediğim insanlar var, onlar duruyor mesela sosyal medyada bir köşede, umrumda da olmuyor ama trip atmak, kendini saydırmaya çalışmak, afra tafra yapmak için böyle hamleler yapmak komik duruyor. Durumlarına bakmamak, sallamamak daha iyi.

Bizim gelinin birini aşırı haklı sebeplerden dolayı sevmiyorum. Rehberimde kayıtlı, sosyal medyada var ama görünmez moda aldım yapabildiklerimi ve kendimi. Açıkçası hiç umrumda bile değil bana salça olmadığı sürece

eşimin ailesinden biri numaramı silmiş yemin ederim başka biriyle konuşurken şu paylaşımı yapmış dediğinde fark ettim 😂size huzursuzluk veriyorsa silin.

, tepkide veremiyorum, silsem rahatlıcam gibi ama daha çok gerginlikten korkuyorum, anlatamıyorum yaptıklarını yoksa çünkü anonim olmaktan cıkıcam
dedigin gibi sana fazla fazla kötülüğü olmus biriyse ve eşin sildin diye seninle gerilecekse geril bir zahmet demek ki ayni ablasi gibi sütü bozuk, mal degnegi, hakkaniyetsiz bir kocan vardir .
bunca kötülüğü görüp tepkisiz kalmani istiyorsa ya da "bunda birsey yok abartma" diyorsa ablasinda degil direkt kardesindedir sorun sen yanlis yerde ariyorsundur hatayi

Back
X