Görümcemi sevemiyorum

İçiniz kötü gidin tedavi olun ya da uzak durun. Gitmeden yapamıyorum ne yahu . Hem evine gidip hem kızın her hareketini inceleyemezsiniz. İyi hala saygılıymış ben olsam almıştım paçanızı aşağı çoktan

Hiç de dış kapının dış mandalı değilim. Evet görümcemi annesiyle dışarı çıkartıyolar kaynanam da komşu oturmalarına gidiyor.. onunla gezeceğine benimle çarşı pazar geziyor. Mağaradan ben çıkarmış oldum evet. Bunu da kimse istemedi benden ben istedim.

Bu kız normal değil tedavi olmalı. İlgisiz bir ailesi, abisi var zaten sizde beğenmiyorsanız mesafeli olursunuz. Annesi izin vermicek kendini kullandırmasına. Ondan önce kvyi uyarın.
Bana gayet normal geldi asıl normal olmayan bu kadar kötü şey görüp gözünü açan ve açtıran insanlar bence dsdshs kız sadece çağa uyum sağlayamamış biraz saf kalmış yeni doğmuş bebek gibi

Çok teşekkür ederim. Güzel özetlemişsiniz. Ben sadece nasıl sevebilirim diye soru sordum sevmek istemiyorum atmak istiyorum falan demedim. Ama arkadaşlar öyle anladı sanırım. Yok ailesi de gerçekten çok seviyor ama çok hatası olduğu için baskı kurmaya başladılar.

Öylesiniz.
Aranızda sadece nikahla gerçekleşmiş bir ilişki var. Nikah ortadan kalkarsa (Allah korusun elbette yuvanız daim olsun) siz de gelip geçenler listesine eklenirsiniz.
Ama onların arasında kan bağı var. Bu bozulacak bir şey değil.
O yüzden çok da coşmayın bence.
Kızın mağarada kalması sizin gibi birinin eline düşmesinden kat kat iyidir.

19 yaş gerçekten çok küçük bi yaşmı? Sizce her gün demiyim ama her fırsatta konuşuyoruz onunla ben özellikle. Alt kattaki çocuğa aşık oldum diyince sakın yazma arama o adım atsın dedim tamam dedi. 3-4 gün geçti aradan yan taraftaki çocuğa aşık oldum dedi bilmiyorum bana normal gelmiyor

Tam olarak bu…
Yani bence siz uğraşmayın ve karışmayın, ailedenim, kardeşim gibi vs demeyin yarın öbür gün bir şey olur ilgilenmedikleri kızları değere biner. Ben olsam uğraşmam yani anası babası uğraşsın genç kız, bi şey olur bide oraya burayada götürmezdim sizin gibi.
19 yaşında diye kimsenin patavatsızlıklarını çekemem valla çekerim sınırı. Bugün halıya, tshirte yorum yapar diğer gün evine eşyana, yaptığın yemeğe baktığın çocuğa vs.
Yani her şey ergenlik değil bence hanımlar, kızda tıbbi bi sorun yoksa karakteri bu demektir.

Ya ben ona sevmediğimi belli etmiyorum ki. Onu üzecek bi duruma sokmuyorum. Sadece daha normal davranması için uğraşıyorum. Kayınpederim çok okutmak istedi. Okumak istemedi. Bu sene ben dedim ona sınava gir diye hastanelerde güvenlik olursun (bizim burda çok rahat) ben götürdüm onu sınava. Allah aşkına ben neyi yanlış yapmışım

Ona da yaptı yaptı… ben önce toz alıyorum sonra süpürüyorum evi. Ben böyle gördüm arkadaşım kimene. Temizlik öyle yapılmaz dedi bana.

Hanımefendi kızın üstüne gülüyorsunuz, salak diyorsunuz, evlense de kurtulsam diyorsunuz. İnsan merak ediyor siz evlenince kim kurtuldu acaba.
Onu yaptım bunu yaptım vs vs. Ne yaptığınız önemli değil düşünceleriniz kötü. Kalben kötüyken iyi şeyler yapmak mümkün değil.
Başta da dediğim gibi anası babası var. Size düşmez yol yordam öğretmek (sizin yol yordam bildiğinizi size kim söyledi de başkasına öğretmeyi kendinize vazife edindiniz).

Ona da yaptı yaptı… ben önce toz alıyorum sonra süpürüyorum evi. Ben böyle gördüm arkadaşım kimene. Temizlik öyle yapılmaz dedi bana.
Ee tamam o zaman hala ne uğraşıyosunuz iyi olcam sevecem vs diye. Bende sevmem böylesini hiçte ergenmiş 19 yaşındaymış falanda demem yani. Nasıl ki insanlar çeşit çeşitse buda bi çeşit yaş maş değil yani, karakteri buysa hiçbir ortamdada sevilmez.
Herkese çocuk demekten vazgeçse keşke bazı insanlar, akılları herşeye yetiyor da iş nezakete görgüye gelince mi ergen oluyorlar.

Bunun altında yatan nedeni zaten biliyor olmanız gerekir. Aileyle aranızda hiçbir sınır yok ki, her gün berabersiniz bu durumda ne sınır kalıyor, ne resmiyet. Herkes yorum yapabilir, siz kırk yılın başı gördüğünüz insanlardan bahsetmiyorsunuz.
Kızın ailesi kızı daha önce doktora götürecek kadar sorun gördüyse ben bir problem olduğunu düşünüyorum, umarım mental bir sorunu yoktur

Çocukken de varmış sanırım böyle tuhaf bakıyor zaten bakışları da çok tuhaf yani. Çocukken götürmüşler. Tam bilmiyorum sormadım ama kan uyuşmazlığı gibi bi durum olmuş kayınvalidem hamileyken iğne vurulmuş(onunla alakalı olurmu bilmiyorum)

İçimdekilere tercüman oldunuz. Gerçekten… Hani ama bu bi ömür ya bu olay böyle gitmesin diye kendime bi çıkış yolu aradım

Valla bu kız yine bungolava çarşı pazara götürmüş almış karşına konuşmuş defalarca bu kadın kötüyse ben neyim bilmiyorum terbiyesizliğe asla gelemem yani haddini bildirirdim öyle konuşurken.
19 yaşında yani bebek değil, hayatı bilmez hayat tecrübesi başkadır, hatalarda yapabilir ama saygısızca konuşamaz ve davranamaz
Edit: konu sahibi saygılı demiş ama halı, konusu temizlik konusu dan dun cevaplar vermek benim için saygısızca

Hayır, kan uyuşmazlığı yüzünden böyle bir sorun yaşanmaz. Otizm yelpazesinde olabilir ya da gerçekten aile içinde itilip kakılmaktan dolayı dikkat çekmeye çalışıyor olabilir. Belki de karakteri budur bilemeyiz, bir sürü nedeni olabilir. Aile doktora kadar götürdüyse ben mental bir şeyler olabileceğine de inandım.

Otizimin bir cesidi gibi duruyor yani sosyal becerileri zayif ve empati yapamiyor arti normal duygulari anlayamiyor yasi buyuk oldugu icin farkedilmemistir ben sert mizacliyim diyerek kendinizi soyutlamayin sizde on ayak olabilirsiniz

Otizimin bir cesidi gibi duruyor yani sosyal becerileri zayif ve empati yapamiyor arti normal duygulari anlayamiyor yasi buyuk oldugu icin farkedilmemistir ben sert mizacliyim diyerek kendinizi soyutlamayin sizde on ayak olabilirsiniz
Sert mizacliyim derken hani kızıyorum yanlış söylediği zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…