- 2 Kasım 2023
- 3.193
- 5.998
- 78
- 31
İçiniz kötü gidin tedavi olun ya da uzak durun. Gitmeden yapamıyorum ne yahu . Hem evine gidip hem kızın her hareketini inceleyemezsiniz. İyi hala saygılıymış ben olsam almıştım paçanızı aşağı çoktanArkadaşlar kimisine tuhaf gelir kimisine normal gelir bilmiyorum. Ben ciddi anlamda görümcemi sevemiyorum. Benden yaşça küçük daha 19 yaşında. Sevmeyi denedim çevremde sen ablasısın onun sen ona öğret doğru yolu dediler. Ama yok arkadaşlar olmuyor. Kahve içmeye çağırdım sohbet etmeye çalıştım olmuyor. Baktığınız zaman bana karşı hiç bişeyi yok gerçekten çok saygılı annesi bişey söylese yapmıyor ama beni dinliyor. Ben kaynanamı çok seviyorum her akşam ya o bende ya ben ondayım. Ama görümceme tahammülüm kalmadı. Görmek bile istemiyorum. Nasıl anlatılır her haraketi batıyor olayı varya tam olarak onu yaşıyorum. Oraya gitmek istemiyorum ama kaynanamla gerçekten çok iyi anlaşıyoruz arkadaşım gibi gitmeden de duramıyorum. Görümcem çok boş konuşuyor haraketleri falan bi tuhaf bunu tek fark eden bende değilim yıllar önce bunun için hastaneye de gidilmiş ama doktor normal demiş. Ben bunu aşar mıyım yoksa böyle devammı eder. Yada nasıl aşarım bu durumu tavsiyelerinizi bekliyorum illa ki bu kadar kadın arasında yaşayan vardır diye düşünüyorum
Hiç de dış kapının dış mandalı değilim. Evet görümcemi annesiyle dışarı çıkartıyolar kaynanam da komşu oturmalarına gidiyor.. onunla gezeceğine benimle çarşı pazar geziyor. Mağaradan ben çıkarmış oldum evet. Bunu da kimse istemedi benden ben istedim.Hiç kusura bakmayın dış kapının dış mandalısınız, normalde yenge candır ama sizin gibisi değil (benim de abilerimin eşleri var efendi, ağır, uslu insanlar, birlikte ağlar birlikte güleriz).Siz o çocuğa abla filan olamazsınız sadece abisiyle nikahlanmış birisiniz daha fazlası değil.
19 yıldır siz mi vardınız yanında?
Siz abisiyle evlenince kızı mağaradan mı çıkardınız?
Sizin sevginize ya da ablalığınıza ihtiyaç duyacağını sanmam zira kendinizi haklı çıkarmak adına kızcağızın ne sırrı kaldı, ne özeli.
Kayınvalide ezildiği için şu an size de ezdiriyor kendini ama en pasif anne bile sizin zihniyetinizde birinden kat be kat iyidir.
Bana gayet normal geldi asıl normal olmayan bu kadar kötü şey görüp gözünü açan ve açtıran insanlar bence dsdshs kız sadece çağa uyum sağlayamamış biraz saf kalmış yeni doğmuş bebek gibiBu kız normal değil tedavi olmalı. İlgisiz bir ailesi, abisi var zaten sizde beğenmiyorsanız mesafeli olursunuz. Annesi izin vermicek kendini kullandırmasına. Ondan önce kvyi uyarın.
Çok teşekkür ederim. Güzel özetlemişsiniz. Ben sadece nasıl sevebilirim diye soru sordum sevmek istemiyorum atmak istiyorum falan demedim. Ama arkadaşlar öyle anladı sanırım. Yok ailesi de gerçekten çok seviyor ama çok hatası olduğu için baskı kurmaya başladılar.Yani tamam biraz gıcık kapılabilir ama görmek bile istemiyorum tahammülüm kalmadı demek ne mana? Kızın kendi evi orası. Benim kuzenlerden biri de böyle arada gıcık oluyorum kafa atmak istiyorum ama başkalarının yanında eziklemem veya hakkında kötü konuşturmam onunda bir kalbi var sonuçta dsdshs azıcık sosyal zekası düşük bir kız ama kötü niyetli olmadığını biliyorum. Siz de tatlı dille anlatmaya çalışın ablacım bak böyle yapıyorsun ama üzülüyorum diye anlar merak etmeyin bence psikologluk değil sadece kişiliği tam oturmamış ve patavatsız dan dun konuşuyor lafın nereye gideceğini düşünmüyor ilerde düzelir uyarı aldıkça.Ayrıca kız ailesi tarafından istenmediğini sevilmediğini hissettiyse azıcık arsızlığa vurmuş olabilir napsın ki başka? Tuttum ben bu kızı
Öylesiniz.Hiç de dış kapının dış mandalı değilim. Evet görümcemi annesiyle dışarı çıkartıyolar kaynanam da komşu oturmalarına gidiyor.. onunla gezeceğine benimle çarşı pazar geziyor. Mağaradan ben çıkarmış oldum evet. Bunu da kimse istemedi benden ben istedim.
19 yaş gerçekten çok küçük bi yaşmı? Sizce her gün demiyim ama her fırsatta konuşuyoruz onunla ben özellikle. Alt kattaki çocuğa aşık oldum diyince sakın yazma arama o adım atsın dedim tamam dedi. 3-4 gün geçti aradan yan taraftaki çocuğa aşık oldum dedi bilmiyorum bana normal gelmiyorBana gayet normal geldi asıl normal olmayan bu kadar kötü şey görüp gözünü açan ve açtıran insanlar bence dsdshs kız sadece çağa uyum sağlayamamış biraz saf kalmış yeni doğmuş bebek gibi
Yani bence siz uğraşmayın ve karışmayın, ailedenim, kardeşim gibi vs demeyin yarın öbür gün bir şey olur ilgilenmedikleri kızları değere biner. Ben olsam uğraşmam yani anası babası uğraşsın genç kız, bi şey olur bide oraya burayada götürmezdim sizin gibi.Tam olarak bu…
Ya ben ona sevmediğimi belli etmiyorum ki. Onu üzecek bi duruma sokmuyorum. Sadece daha normal davranması için uğraşıyorum. Kayınpederim çok okutmak istedi. Okumak istemedi. Bu sene ben dedim ona sınava gir diye hastanelerde güvenlik olursun (bizim burda çok rahat) ben götürdüm onu sınava. Allah aşkına ben neyi yanlış yapmışımÖylesiniz.
Aranızda sadece nikahla gerçekleşmiş bir ilişki var. Nikah ortadan kalkarsa (Allah korusun elbette yuvanız daim olsun) siz de gelip geçenler listesine eklenirsiniz.
Ama onların arasında kan bağı var. Bu bozulacak bir şey değil.
O yüzden çok da coşmayın bence.
Kızın mağarada kalması sizin gibi birinin eline düşmesinden kat kat iyidir.
. allahım evlense de kurtulsam
sevmek istemiyorum atmak istiyorum falan demedim.
Ona da yaptı yaptı… ben önce toz alıyorum sonra süpürüyorum evi. Ben böyle gördüm arkadaşım kimene. Temizlik öyle yapılmaz dedi bana.Yani bence siz uğraşmayın ve karışmayın, ailedenim, kardeşim gibi vs demeyin yarın öbür gün bir şey olur ilgilenmedikleri kızları değere biner. Ben olsam uğraşmam yani anası babası uğraşsın genç kız, bi şey olur bide oraya burayada götürmezdim sizin gibi.
19 yaşında diye kimsenin patavatsızlıklarını çekemem valla çekerim sınırı. Bugün halıya, tshirte yorum yapar diğer gün evine eşyana, yaptığın yemeğe baktığın çocuğa vs.
Yani her şey ergenlik değil bence hanımlar, kızda tıbbi bi sorun yoksa karakteri bu demektir.
Hanımefendi kızın üstüne gülüyorsunuz, salak diyorsunuz, evlense de kurtulsam diyorsunuz. İnsan merak ediyor siz evlenince kim kurtuldu acaba.Ya ben ona sevmediğimi belli etmiyorum ki. Onu üzecek bi duruma sokmuyorum. Sadece daha normal davranması için uğraşıyorum. Kayınpederim çok okutmak istedi. Okumak istemedi. Bu sene ben dedim ona sınava gir diye hastanelerde güvenlik olursun (bizim burda çok rahat) ben götürdüm onu sınava. Allah aşkına ben neyi yanlış yapmışım
Tabi ki evlenmesini istiyorum. Kendi de çok istiyor zaten ama. Allahım ona çok iyi bi eş nasip etsin….
Ee tamam o zaman hala ne uğraşıyosunuz iyi olcam sevecem vs diye. Bende sevmem böylesini hiçte ergenmiş 19 yaşındaymış falanda demem yani. Nasıl ki insanlar çeşit çeşitse buda bi çeşit yaş maş değil yani, karakteri buysa hiçbir ortamdada sevilmez.Ona da yaptı yaptı… ben önce toz alıyorum sonra süpürüyorum evi. Ben böyle gördüm arkadaşım kimene. Temizlik öyle yapılmaz dedi bana.
Bunun altında yatan nedeni zaten biliyor olmanız gerekir. Aileyle aranızda hiçbir sınır yok ki, her gün berabersiniz bu durumda ne sınır kalıyor, ne resmiyet. Herkes yorum yapabilir, siz kırk yılın başı gördüğünüz insanlardan bahsetmiyorsunuz.Ona da yaptı yaptı… ben önce toz alıyorum sonra süpürüyorum evi. Ben böyle gördüm arkadaşım kimene. Temizlik öyle yapılmaz dedi bana.
Çocukken de varmış sanırım böyle tuhaf bakıyor zaten bakışları da çok tuhaf yani. Çocukken götürmüşler. Tam bilmiyorum sormadım ama kan uyuşmazlığı gibi bi durum olmuş kayınvalidem hamileyken iğne vurulmuş(onunla alakalı olurmu bilmiyorum)Bunun altında yatan nedeni zaten biliyor olmanız gerekir. Aileyle aranızda hiçbir sınır yok ki, her gün berabersiniz bu durumda ne sınır kalıyor, ne resmiyet. Herkes yorum yapabilir, siz kırk yılın başı gördüğünüz insanlardan bahsetmiyorsunuz.
Kızın ailesi kızı daha önce doktora götürecek kadar sorun gördüyse ben bir problem olduğunu düşünüyorum, umarım mental bir sorunu yoktur
İçimdekilere tercüman oldunuz. Gerçekten… Hani ama bu bi ömür ya bu olay böyle gitmesin diye kendime bi çıkış yolu aradımEe tamam o zaman hala ne uğraşıyosunuz iyi olcam sevecem vs diye. Bende sevmem böylesini hiçte ergenmiş 19 yaşındaymış falanda demem yani. Nasıl ki insanlar çeşit çeşitse buda bi çeşit yaş maş değil yani, karakteri buysa hiçbir ortamdada sevilmez.
Herkese çocuk demekten vazgeçse keşke bazı insanlar, akılları herşeye yetiyor da iş nezakete görgüye gelince mi ergen oluyorlar.
Valla bu kız yine bungolava çarşı pazara götürmüş almış karşına konuşmuş defalarca bu kadın kötüyse ben neyim bilmiyorumHanımefendi kızın üstüne gülüyorsunuz, salak diyorsunuz, evlense de kurtulsam diyorsunuz. İnsan merak ediyor siz evlenince kim kurtuldu acaba.
Onu yaptım bunu yaptım vs vs. Ne yaptığınız önemli değil düşünceleriniz kötü. Kalben kötüyken iyi şeyler yapmak mümkün değil.
Başta da dediğim gibi anası babası var. Size düşmez yol yordam öğretmek (sizin yol yordam bildiğinizi size kim söyledi de başkasına öğretmeyi kendinize vazife edindiniz).
Hayır, kan uyuşmazlığı yüzünden böyle bir sorun yaşanmaz. Otizm yelpazesinde olabilir ya da gerçekten aile içinde itilip kakılmaktan dolayı dikkat çekmeye çalışıyor olabilir. Belki de karakteri budur bilemeyiz, bir sürü nedeni olabilir. Aile doktora kadar götürdüyse ben mental bir şeyler olabileceğine de inandım.Çocukken de varmış sanırım böyle tuhaf bakıyor zaten bakışları da çok tuhaf yani. Çocukken götürmüşler. Tam bilmiyorum sormadım ama kan uyuşmazlığı gibi bi durum olmuş kayınvalidem hamileyken iğne vurulmuş(onunla alakalı olurmu bilmiyorum)
Sert mizacliyim derken hani kızıyorum yanlış söylediği zamanOtizimin bir cesidi gibi duruyor yani sosyal becerileri zayif ve empati yapamiyor arti normal duygulari anlayamiyor yasi buyuk oldugu icin farkedilmemistir ben sert mizacliyim diyerek kendinizi soyutlamayin sizde on ayak olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?