Elimden geleni yapıyorum ama inanın olmuyor ben götüreyim dedim var bi sorunu bence ama yokSaf, temiz demişler ama bana bir sıkıntısı var gibi geldi. yaptıkları söyledikleri normal değil. saf ve temizde değil düşünceleri. Konulabilecek potansiyel teşhisleri koyar belki arkadaşlar ama üzücü tabii. bu okula gidecek işe gidecek evlenecek anne olacak. kayınvalidesi akrabaları olacak. hep benzer sıkıntılar yaşayacak. bence kurtulmanızın yolu tıbbi yardıma destek çıkmak. belli ki ailesi de böyle olduğu için hor görüyor,siz içinizdeki şeytanı susturun. destek olun, Allah rızası için yapın bunu.
Çok mu komik? Ayıptır yahu yapmayın. İnsaf!Ben çok sert karaktere sahibim o an kızdıysam bunu net bi şekilde belli ediyorum eşimle arası hiç iyi değil zaten eşim onu kardeşi olarak bile görmüyor. Kaynanam da git içeri diyor ablanla bişey konuşcam diyor gidiyor 3saniyr sonra geri geliyor. Salak demek istemiyorum ama salak gibi davranıyor kimse istemiyor onu uyarıyorum diyorum ki istemiyorlar seni niye gidiyorsun tamam gitmicem diyor sabah bakıyorum yine orda.. allahım evlense de kurtulsam
Okurken komşunuzdan o kadar tiksindim ki anlatamam.Bu kızcağızın tek sıkıntısı çok saf olması ve bu durumuda suistimal ediliyor. Sen kızın saflığından yararlan çöpü döktür perdeyi astır üstüne bir kahveyi çok gör.Allah herkese vicdan versin üzüldüm kıza.Defalarca konuştuk gerçi yaşamadan bilemezsiniz. abla diyor bana 10senedir tanıyorum. Ablacım artık olgunlaşman gerekiyor büyüdün diyorum. Çok fazla evlenmek istiyor. Evlenme yaşın değil diyorum şuan senin gezip eğlenme yaşın diyorum mesela. Sabah alt kattaki çocuğa aşık yarın yan taraftaki çocuğa aşık. Normal mi sizce? Eşime ben götüreyim piskoloğa her seansında yanında olayım dedim kaynanam biz götürdük fayda etmiyor diyor. Nereye gitse kimse istemiyor onu. Herkes kullanıyor. Geçen gün alt kattaki komşusu sigara aldırmaya yollamış. Sonra çöpünü döktürmüş sonra da perdelerini astırmış. Bi kahve içeriz artık demiş işim var demiş kadında. Diyorum ki uyarıyorum yapmasana diyorum ama yok yarın yine aynı.
Bu hastalıklar genetiktir. Çok yüksek bir ihtimal sizin çocuklarınız da halalarına çekecek gibi duruyor. İşte gelin o zaman konuşalım!Salak demek istemiyorum ama salak gibi davranıyor kimse istemiyor onu uyarıyorum diyorum ki istemiyorlar seni niye gidiyorsun tamam gitmicem diyor sabah bakıyorum yine orda.. allahım evlense de kurtulsam
Grip olduğunzda size kasa kasa meyve alan kayınpederinize söyler misiniz kızıyla ilgilensin biraz. Yazık kızcağız kendini o kadar yalnız hissetmişki kapı kapı dolaşıp ilgi arıyor. Her insan hata yapar özellikle 19 yaşında bu kadar saf bir kız normal bir insansan bin kat daha fazla hata yapar.Elimden geleni yapıyorum ama inanın olmuyor ben götüreyim dedim var bi sorunu bence ama yok
Kız hasta mı değil mi onu bile bilmiyorlar kiBu hastalıklar genetiktir. Çok yüksek bir ihtimal sizin çocuklarınız da halalarına çekecek gibi duruyor. İşte gelin o zaman konuşalım!
Bence birilerine nude attı bu kızcağız.Erkeğin teki anladı kızın çok saf olduğunu istedi şuranı at buranı at evlencem diye kızda gidip attı bence.Bana psikiyatrik bir sorunu var gibi geldi. Uygunsuz görüntüden kastınız ne tam anlamasam da. Bazı psikiyatrik hastalığa sahip kadınlar ne yazık ki istismara da uğruyor, rızası var sanılarak. Ayrıca herkes sizin gibi aşkı küçük yaşta bulmak zorunda mı? Bugün ondan hoşlanır yarın başkasından. Gerçekten aşık olsa bu kadar hızlı değişmez tabi, bu da yine psikiyatrik rahatsızlığı olmayan biri için geçerli.
kız 19 yaşında belki aile ilgisi yok ne bilebiliriz hatalar insanlar için belkide kız özel gereksinimli biraz fazla detaya inmemek lazım şuan konu bumuBence birilerine nude attı bu kızcağız.Erkeğin teki anladı kızın çok saf olduğunu istedi şuranı at buranı at evlencem diye kızda gidip attı bence.
ben kızın tarafındayım bu arada,asla kızı yargılamıyorum hikayede üzüldüğüm tek şeyde bu kızkız 19 yaşında belki aile ilgisi yok ne bilebiliriz hatalar insanlar için belkide kız özel gereksinimli biraz fazla detaya inmemek lazım şuan konu bumu
Ben çok sert karaktere sahibim o an kızdıysam bunu net bi şekilde belli ediyorum eşimle arası hiç iyi değil zaten eşim onu kardeşi olarak bile görmüyor. Kaynanam da git içeri diyor ablanla bişey konuşcam diyor gidiyor 3saniyr sonra geri geliyor. Salak demek istemiyorum ama salak gibi davranıyor kimse istemiyor onu uyarıyorum diyorum ki istemiyorlar seni niye gidiyorsun tamam gitmicem diyor sabah bakıyorum yine orda.. allahım evlense de kurtulsam
Ben kıskansam sevgililer gününde (hiç sevgilisi olmamış) ben hediye aldım. Doğum günü dedemin vefat gününe denk gelmesine rağmen ben kutladım. İnanın elimden geleni yaptım sevmek için
Lise 1de sınıf öğretmeni konuşmuş kayınvalidemle. Rama götürün demiş. Gitmişler. Dersleri iyi değildi ama öğretmenler onu çok seviyordu o yüzden sınıf geçti hep fakat üniversite için sınava girdiğinde çakıldı… Olmadı yapamadım dedi bu sene girmicekti sınava ben git dedim girdi fakat matametiği tamamen boş bıraktığı için soruları sayılmamış.Merak ettim okul hayatı nasıldı acaba, ders başarısı, arkadaşları ve öğretmenleri ile iletişimi ?
Eğer özel gereksinimli bir birey olsaydı öğretmenleri farkına varırdı, Ram a yönlendirirlerdi, bir tanı alırdı diye düşünüyorum.
Herkes bir olmaz ben 18 yaşında 12ay asker bekledim ve o dönemde çok olgunlaştım. Ama yine de evlenmek için 24 yaşıma kadar bekledim. Diyorum ya amacım asla yargılamak değil benim o kadar mükemmel bi ailem varki onun ailesi yüzünden böyle olduğunu biliyorum.(annesi hariç) Ben aslında tavsiye almak için yazdım ama burda insanlar çok farklı yerlere çektiler yada çekmelerine ben müsade ettim ..25 yasindaymissin. 16 yasindan beri birlikte oldugun kisiyle evlenmissin, "Kaynanan", "gorumcen etrafinda evcilik oynuyorsun aslinda. 25 yasinda bir genc kizin hayati bu olmamali ya. Belki de normal olan gorumcendir, olabilir mi? Bi gun ona asik, bi gun baskasina... hani 19 yasinda ya... kucuk yasta evlenen bazi insanlar kendilerini bir anda cok buyuk hissediyorlar. Sende de o var. Ya 25 yasinda, kayinvalidenle komsuculuk oynuyorsun, 19 yasindaki kiza takmissin guya ona yardimci olmaya calisiyorsun. Sana kim yardimci olacak peki? Kizin pesini birakin hepiniz. Eminim abisi de evlendim, buyudum diyip kizi iyice eziyordur kucuk bir kiz cocuguymus gibi. Kizin psikolojisinin kotu olmasi da o kadar dogal ki o evde. Insallah duzelir ve kendine guzel bir yol cizer.
Ram da ne tanı konmuştu, hatırlıyor musunuz ?Lise 1de sınıf öğretmeni konuşmuş kayınvalidemle. Rama götürün demiş. Gitmişler. Dersleri iyi değildi ama öğretmenler onu çok seviyordu o yüzden sınıf geçti hep fakat üniversite için sınava girdiğinde çakıldı… Olmadı yapamadım dedi bu sene girmicekti sınava ben git dedim girdi fakat matametiği tamamen boş bıraktığı için soruları sayılmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?