Görümcemi sevemiyorum

Elimden geleni yapıyorum ama inanın olmuyor ben götüreyim dedim var bi sorunu bence ama yok

Yaş 19 ergen falan değil ama istisnalar vardır. Biride benim kız kardeşim 23 yaşına geldi ergenlik hallerinden çıkamadı. İnanın sevince çok tatlı oluyorlar. Sevmek için kendinizi yormanıza da gerek yok. Zaten saygılıymış zararı yokmuş. Abla edasıyla takılın . Söylediklerini de duymazdan gelin. Bunun için dert edinilmez. Eşinize sen abisin her hatasında silemezsin yanlışı sizden destek görerek yaşayarak öğrenecek başka kardeşinizde yok ona sahip çık kolla iki güzel kelime söyle diye uyarabilirsiniz. Hiç biride olmuyorsa sal gitsin

Çok mu komik? Ayıptır yahu yapmayın. İnsaf!

Bana psikiyatrik bir sorunu var gibi geldi. Uygunsuz görüntüden kastınız ne tam anlamasam da. Bazı psikiyatrik hastalığa sahip kadınlar ne yazık ki istismara da uğruyor, rızası var sanılarak. Ayrıca herkes sizin gibi aşkı küçük yaşta bulmak zorunda mı? Bugün ondan hoşlanır yarın başkasından. Gerçekten aşık olsa bu kadar hızlı değişmez tabi, bu da yine psikiyatrik rahatsızlığı olmayan biri için geçerli.

O değilde. Komşuya ayar oldum. Haksızlığa asla gelemem. Hem kıza tüm işini yaptır hemde kapıdan kov. Valla basardım kadının evini.

Okurken komşunuzdan o kadar tiksindim ki anlatamam.Bu kızcağızın tek sıkıntısı çok saf olması ve bu durumuda suistimal ediliyor. Sen kızın saflığından yararlan çöpü döktür perdeyi astır üstüne bir kahveyi çok gör.Allah herkese vicdan versin üzüldüm kıza.

Salak demek istemiyorum ama salak gibi davranıyor kimse istemiyor onu uyarıyorum diyorum ki istemiyorlar seni niye gidiyorsun tamam gitmicem diyor sabah bakıyorum yine orda.. allahım evlense de kurtulsam
Bu hastalıklar genetiktir. Çok yüksek bir ihtimal sizin çocuklarınız da halalarına çekecek gibi duruyor. İşte gelin o zaman konuşalım!

Elimden geleni yapıyorum ama inanın olmuyor ben götüreyim dedim var bi sorunu bence ama yok
Grip olduğunzda size kasa kasa meyve alan kayınpederinize söyler misiniz kızıyla ilgilensin biraz. Yazık kızcağız kendini o kadar yalnız hissetmişki kapı kapı dolaşıp ilgi arıyor. Her insan hata yapar özellikle 19 yaşında bu kadar saf bir kız normal bir insansan bin kat daha fazla hata yapar.
Abisi kardeşi olarak görmüyor,yenge desen sevemiyor,anne desen kızını öyle kabullenmiş bir çaba yok,baba desen gelinine kasa kasa meyve almanın derdinde. Suçlu kim bu kızcağız.Üzüldüm gerçekten ya.

Bence birilerine nude attı bu kızcağız.Erkeğin teki anladı kızın çok saf olduğunu istedi şuranı at buranı at evlencem diye kızda gidip attı bence.

Bence birilerine nude attı bu kızcağız.Erkeğin teki anladı kızın çok saf olduğunu istedi şuranı at buranı at evlencem diye kızda gidip attı bence.
kız 19 yaşında belki aile ilgisi yok ne bilebiliriz hatalar insanlar için belkide kız özel gereksinimli biraz fazla detaya inmemek lazım şuan konu bumu

Doktorlar kıza normal desede kız normal değil ama sizinde düşünceleriniz normal değil. Aynı zamanda eşinizi de öyle kimseye bir zararı olmayan kız kardeşini dışlıyor. Sizi konuşmak bile istemiyorum. Son olarak siz sert falan değilsiniz kendini üste gören bir tavrınız var sert insan genelde çok sakindir ve kimseye zararı olmayan birine kin beslemez.

Ben kıskansam sevgililer gününde (hiç sevgilisi olmamış) ben hediye aldım. Doğum günü dedemin vefat gününe denk gelmesine rağmen ben kutladım. İnanın elimden geleni yaptım sevmek için

Onu düşündüğünden yapmamışsınız tersine öfkenizi maskelemek için yapmışsınız.

25 yasindaymissin. 16 yasindan beri birlikte oldugun kisiyle evlenmissin, "Kaynanan", "gorumcen etrafinda evcilik oynuyorsun aslinda. 25 yasinda bir genc kizin hayati bu olmamali ya. Belki de normal olan gorumcendir, olabilir mi? Bi gun ona asik, bi gun baskasina... hani 19 yasinda ya... kucuk yasta evlenen bazi insanlar kendilerini bir anda cok buyuk hissediyorlar. Sende de o var. Ya 25 yasinda, kayinvalidenle komsuculuk oynuyorsun, 19 yasindaki kiza takmissin guya ona yardimci olmaya calisiyorsun. Sana kim yardimci olacak peki? Kizin pesini birakin hepiniz. Eminim abisi de evlendim, buyudum diyip kizi iyice eziyordur kucuk bir kiz cocuguymus gibi. Kizin psikolojisinin kotu olmasi da o kadar dogal ki o evde. Insallah duzelir ve kendine guzel bir yol cizer.

Merak ettim okul hayatı nasıldı acaba, ders başarısı, arkadaşları ve öğretmenleri ile iletişimi ?
Eğer özel gereksinimli bir birey olsaydı öğretmenleri farkına varırdı, Ram a yönlendirirlerdi, bir tanı alırdı diye düşünüyorum.

Yani bir zararı olmamiş size ki kendiniz söylüyorsunuz.Peki neden bu nefret?Sevmek zorunda değilsiniz ama neredeyse çocuk yaşta birini asagilayarak konuşuyorsunuz.

Lise 1de sınıf öğretmeni konuşmuş kayınvalidemle. Rama götürün demiş. Gitmişler. Dersleri iyi değildi ama öğretmenler onu çok seviyordu o yüzden sınıf geçti hep fakat üniversite için sınava girdiğinde çakıldı… Olmadı yapamadım dedi bu sene girmicekti sınava ben git dedim girdi fakat matametiği tamamen boş bıraktığı için soruları sayılmamış.

Herkes bir olmaz ben 18 yaşında 12ay asker bekledim ve o dönemde çok olgunlaştım. Ama yine de evlenmek için 24 yaşıma kadar bekledim. Diyorum ya amacım asla yargılamak değil benim o kadar mükemmel bi ailem varki onun ailesi yüzünden böyle olduğunu biliyorum.(annesi hariç) Ben aslında tavsiye almak için yazdım ama burda insanlar çok farklı yerlere çektiler yada çekmelerine ben müsade ettim ..

Ram da ne tanı konmuştu, hatırlıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…