Görümcemi sevemiyorum

Kızın hareketlerini sevmiyorsun ya konuşmasan, mesafeli olsan daha iyi. İyi niyetli bile olsanız burda yaptıklarına gülmeniz çok yanlış. Belliki normal bir çocukluk geçirmedi. Ya saf yada bir sıkıntısı varki insanlarla kahve içebilmek için bile onlara yaranmaya çalışıyor.

Başka bir yorumda 9 yıl sevgili kaldığınızı söylemiştiniz. 9 yıl sevgililik hayatı yaşayan eşiniz kardesinin uygunsuz görüntülerini gördü diye mi silmiş? Buradan bakılınca resmen tüm aile bir olup görümcenin hayatını mahvedip sonra da anormal damgası vurmuş. Konu açması gereken gorumceymis..

Evet 9 yıl sevgili kaldık. Ve hiç öpüşmedik bile. Bize ters o işler. Evlendikten sonra da Vajinusmus olduğumu öğrendim…. Bunu ima etmiştiniz sanırım

Evet 9 yıl sevgili kaldık. Ve hiç öpüşmedik bile. Bize ters o işler. Evlendikten sonra da Vajinusmus olduğumu öğrendim…. Bunu ima etmiştiniz sanırım
Eşinizin ilk sevgilisi misiniz bilmiyorum ama varsayalim öyle. Hiç sevgili hayatı yaşamayan kişilere göre de eşiniz uygunsuz bir hayat yasamis. Size ters olabilir ama herkesin ayrı bir hayatı var. Sırf bu yüzden kardeşini silen abinin abiligine de yazıklar olsun denir anca. Konuya diyecek çok şeyim var da saygı sınırı içerisinde söylemekte zorlanacagim için bir şey dememeyi tercih ediyorum.

Sildi derken hiç görüşmüyor olarak düşünmeyin mesafeli baya mesafeli yanlış anlatmış olmiyim

Tamda abisi 19 yaşındaki çocuğu, kardeşi nasıl sevmez nasıl kimse bunu yazmaz diyecektim ki Allahtan birileri yazmış. Belki kızcağız dışlandığı içim farklı bir psikoloji geliştirmiştir, doktoru deneyebilirsiniz. Ne biçim aileler var ya anne itiyor abi itiyor. Keşke kan bağımız olan kişileri en azından anne baba, kardeş bunları biz seçebilsek. 19 yaşındaki çocuğu abide itmez. İnşallah görümceniz çok sevilir, çok mutlu olur

Yaratılanı severim yaradandan ötürü Biraz olumlu yanlarını görmeye çalışın bakın mesela saygılıymış bu şu zamanda zor bulunan bir özellik.İlerde sizin de bir kızınız olacak o da sizi dellendirecek ama sevecek birşeyler bulacaksınız. Hata onun hatası böyle böyle öğrenecek.Aile dediğin şey de zaten seni hatalarına rağmen sevmeye devam etmesi gereken , her koşulda arkanda durup destekleyen , insanların yanında onu koruyup kollayıp laf ettirmeyip gerekirse evde yalnız kalınca yanlışını anlatıp onu uyarması gereken bir yapı değil midir? Baskı kurmak kimsenin haddine değil malesef hayat onun hayatı hem baskı yaptıkça daha büyük yanlışlara sürüklenir. Bırakın herşeyini anlatsın o özgürlüğü verin , kızmayın , doğruyu göstermeye çalışın tatlı dille yoksa bi süre sonra anlatmayı da bırakır çok geç olmadan farkedemezsiniz yada baskıdan evden kaçmak için yanlış bir evlilik yapar. Kızı evinde mutlu edin ki bu yaşta sevgiyi ve huzuru ne idüğü belirsiz bir adamda aramasın
Hangimiz o yaşlarda şimdi pişman olmadığımız salakça şeyler yapmadık ki? Bırakınız aşık olsun gençler belki sadece göz çapkınlığı yapıyordur dsdsh. Her fırsatta konuşmak da ters tepebilir kendi yaşayarak öğrenmek istiyor veya sizlerden bunalmış olabilir. Kızcağızı biraz salın , özgür olduğunu hissetsin , herşeye karışmayın, karıştırtmayın ama uzaktan takip de edin bilginiz olsun , ona güvendiğinizi yanlış birşey yapmıycağını bildiğinizi, nerde nasıl davranması gerektiğini artık bildiğini ve onu sevdiğinizi söyleyin sık sık , biraz sorumluluk verin hayata karışmasına izin verin. Bir çocuğa sürekli sen yaramazsın dersen o da bunu kabullenir normal olduğunu düşünür ve devam ettirir ama biraz destekleyip sınıftaki en uslu, en zeki öğrenci olduğunu duyarsa buna da inanmaya ve ona göre hareket etmeye başlar.Kısaca ; kızcağız için koşullu salıverme talep ediyorum hakim bey

Son düzenleme:
aslında nasıl sevebilirim demek yerine onun için ne yapılabilir diye sormanız gerekiyor. şu ana kadar kayınvalide ve kayınpederinizle görüşüp kızı ciddi anlamda bi psikiyatriye götürmelerini sağlamanız gerekiyordu. dış kapının dış mandalı değil sizde evin bir kızısınız. öyle çocukken götürdük bir şeyi yok filan değil durum. bariz belli mental bir durum var. o daha çocuk zamanla düzelir filan diyenlerin ya etrafında o yaşta biri yok yada herkes kendini çok küçük sanıp 19 yaşında birine çocuk diyor. yahu kız ayrı yaşayacağım dese reşit kimse karışamaz ne çocuğu. genç bir kız ve ailede bence durumun farkında olan bir siz varsınız şuan ama sizde ev evlense gitse vs kafasındasınız. sanırım abisi telefonda birine uygunsuz foto filan gönderdiğini gördü ne kadar tehlikeli bir durum. müdahale yerine mesafe koyuyor. bu kızın korunmaya alınması lazım aslında sürekli birilerinin evine gitmeye çalışıyor yaşının çok altında davranışları var yazık günah istismar edilir Allah korusun bence hemen ailesiyle konuşun çok üzüldüm gerçekten

Bu kadar insan arasında beni anlayan bi kaç kişi oldu çok mutluyum gerçekten. Ama elimden geleni yapıyorum toparlanması için hani derler ya bi kulağından giriyor diğerinden çıkıyor.

Tam olarak ne bekliyorsunuz mesela ? Saygısızlığı, dedikodusu, terbiyesizliği yok. Bir aile olmanın vermiş olduğu durumla malesef katlanmak durumundasınız. İstiyorsanız kaynananızı kendi evinizde çağırıp ağırlaraınız

Seni eşleştirip yargılamak istemem ama şunu da belirteyim eğer o tarz hareketleri varsa hiperaktivite olabilir kaıdnaşrda çeneye vurur genelde çünkü ama şunıda düşün otizm de olabilir sevmek için illa tamamıyla bizim istediğiniz gibi olmak zorunda değil sev demiyorum ama sevmeye çalışabilirsin peygamber efendimiz sav eğer birini sevemiyorsunuz ona hediye alın kalbiniz ısınır demiş birde onu dene

Seni eleştirip yargılamak istemem ama şunu da belirteyim eğer o tarz hareketleri varsa hiperaktivite olabilir kadınalrda çeneye vurur genelde çünkü ama şunıda düşün otizm de olabilir sevmek için illa tamamıyla bizim istediğiniz gibi olmak zorunda değil sev demiyorum ama sevmeye çalışabilirsin peygamber efendimiz sav eğer birini sevemiyorsunuz ona hediye alın kalbiniz ısınır demiş birde onu den e

Bu kadar insan arasında beni anlayan bi kaç kişi oldu çok mutluyum gerçekten. Ama elimden geleni yapıyorum toparlanması için hani derler ya bi kulağından giriyor diğerinden çıkıyor.
benim 18-19 yaşında kuzenlerimin çocukları var kızlarda erkeklerde gayet kafa dengi zaten o yaşlarda evet aşka meşke çok kaptırıyorlar kendilerini ama çocuk gibi de değil hiç biri. kıyasladığımda evet ya çok baskı görmüş okumuyor çalışmıyor dünyadan bi haber yaşıyor ya çok saf yada başka bir sıkıntı var elinizi üzerinden çekmeyin derim ama anne ve babayla konuşun hatta abinin gördüğü neyse onları da göz ardı etmeyin

Saf, temiz demişler ama bana bir sıkıntısı var gibi geldi. yaptıkları söyledikleri normal değil. saf ve temizde değil düşünceleri. Konulabilecek potansiyel teşhisleri koyar belki arkadaşlar ama üzücü tabii. bu okula gidecek işe gidecek evlenecek anne olacak. kayınvalidesi akrabaları olacak. hep benzer sıkıntılar yaşayacak. bence kurtulmanızın yolu tıbbi yardıma destek çıkmak. belli ki ailesi de böyle olduğu için hor görüyor,siz içinizdeki şeytanı susturun. destek olun, Allah rızası için yapın bunu.

Yaşı küçük en başta birde belki sağlık durumundan olabilir
Sana bir zararı yok bugün engelli değiliz yarın engelli olmayacağız anlamına gelmiyor hepimizin başında hayat bu .Sizin hiç mi engeli olan bir yakınınız yok bana duyarsız geldiniz farkında olup eleştiriyorsunuz birde küçük belki de engeli var anlayış lütfen oturup senle görümce çekiştiremem mesela benim ki büyük ve bir engeli yok ben sevmiyorum mesela senin sevmemen tahammül etmemen anlayışsızlıktan geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…