- 19 Mayıs 2025
- 242
- 1.234
- 28
- 27
Kızın hareketlerini sevmiyorsun ya konuşmasan, mesafeli olsan daha iyi. İyi niyetli bile olsanız burda yaptıklarına gülmeniz çok yanlış. Belliki normal bir çocukluk geçirmedi. Ya saf yada bir sıkıntısı varki insanlarla kahve içebilmek için bile onlara yaranmaya çalışıyor.Ben eşimle 9sene sevgili kaldım. Kayınvalidem çocukluğumu bilir çok da iyi anlaşıyoruz burda ki hata ne tam olarak?
Bizde o yollardan geçtik onun iyi olmasını istiyorum tabiki. Bunun için uğraşıyorum zaten. Nasıl sevebilirim diye konu açtım ama herkes sevmek zorunda değilsin diyor. Ama ben sevmek istiyorum üzülüyorum çünkü o böyle herkes tarafından dışlanınca.
Başka bir yorumda 9 yıl sevgili kaldığınızı söylemiştiniz. 9 yıl sevgililik hayatı yaşayan eşiniz kardesinin uygunsuz görüntülerini gördü diye mi silmiş? Buradan bakılınca resmen tüm aile bir olup görümcenin hayatını mahvedip sonra da anormal damgası vurmuş. Konu açması gereken gorumceymis..Düşman değilim yemin ediyorum her fırsatta konuşuyorum onunla ablacım yapma seni sevmeyen insan belli eder gitme yapma diyorum. Ertesi gün anlatıyor işte yengeme gittim almadı beni diyor. Tamam bidaha gitme çok canın sıkılıyorsa bana gel diyorum.. Bana geliyor 1 saat oturup bidaha gidiyor bidaha almıyor. Eşim uygunsuz görüntülerini gördü. İnan bu konuya değinmek istemiyorum.
Evet 9 yıl sevgili kaldık. Ve hiç öpüşmedik bile. Bize ters o işler. Evlendikten sonra da Vajinusmus olduğumu öğrendim…. Bunu ima etmiştiniz sanırımBaşka bir yorumda 9 yıl sevgili kaldığınızı söylemiştiniz. 9 yıl sevgililik hayatı yaşayan eşiniz kardesinin uygunsuz görüntülerini gördü diye mi silmiş? Buradan bakılınca resmen tüm aile bir olup görümcenin hayatını mahvedip sonra da anormal damgası vurmuş. Konu açması gereken gorumceymis..
Eşinizin ilk sevgilisi misiniz bilmiyorum ama varsayalim öyle. Hiç sevgili hayatı yaşamayan kişilere göre de eşiniz uygunsuz bir hayat yasamis. Size ters olabilir ama herkesin ayrı bir hayatı var. Sırf bu yüzden kardeşini silen abinin abiligine de yazıklar olsun denir anca. Konuya diyecek çok şeyim var da saygı sınırı içerisinde söylemekte zorlanacagim için bir şey dememeyi tercih ediyorum.Evet 9 yıl sevgili kaldık. Ve hiç öpüşmedik bile. Bize ters o işler. Evlendikten sonra da Vajinusmus olduğumu öğrendim…. Bunu ima etmiştiniz sanırım
Sildi derken hiç görüşmüyor olarak düşünmeyin mesafeli baya mesafeli yanlış anlatmış olmiyimEşinizin ilk sevgilisi misiniz bilmiyorum ama varsayalim öyle. Hiç sevgili hayatı yaşamayan kişilere göre de eşiniz uygunsuz bir hayat yasamis. Size ters olabilir ama herkesin ayrı bir hayatı var. Sırf bu yüzden kardeşini silen abinin abiligine de yazıklar olsun denir anca. Konuya diyecek çok şeyim var da saygı sınırı içerisinde söylemekte zorlanacagim için bir şey dememeyi tercih ediyorum.
Ne fark eder ki, kardeşlik bu demek değil. Umarım görümceniz bundan sonraki hayatında kendisini kurtarır da olmayan ailesinden daha fazla zarar görmez.Sildi derken hiç görüşmüyor olarak düşünmeyin mesafeli baya mesafeli yanlış anlatmış olmiyim
Yaratılanı severim yaradandan ötürüÇok teşekkür ederim. Güzel özetlemişsiniz. Ben sadece nasıl sevebilirim diye soru sordum sevmek istemiyorum atmak istiyorum falan demedim. Ama arkadaşlar öyle anladı sanırım. Yok ailesi de gerçekten çok seviyor ama çok hatası olduğu için baskı kurmaya başladılar.
Hangimiz o yaşlarda şimdi pişman olmadığımız salakça şeyler yapmadık ki? Bırakınız aşık olsun gençler belki sadece göz çapkınlığı yapıyordur dsdsh. Her fırsatta konuşmak da ters tepebilir kendi yaşayarak öğrenmek istiyor veya sizlerden bunalmış olabilir. Kızcağızı biraz salın , özgür olduğunu hissetsin , herşeye karışmayın, karıştırtmayın ama uzaktan takip de edin bilginiz olsun , ona güvendiğinizi yanlış birşey yapmıycağını bildiğinizi, nerde nasıl davranması gerektiğini artık bildiğini ve onu sevdiğinizi söyleyin sık sık , biraz sorumluluk verin hayata karışmasına izin verin. Bir çocuğa sürekli sen yaramazsın dersen o da bunu kabullenir normal olduğunu düşünür ve devam ettirir ama biraz destekleyip sınıftaki en uslu, en zeki öğrenci olduğunu duyarsa buna da inanmaya ve ona göre hareket etmeye başlar.Kısaca ; kızcağız için koşullu salıverme talep ediyorum hakim bey19 yaş gerçekten çok küçük bi yaşmı? Sizce her gün demiyim ama her fırsatta konuşuyoruz onunla ben özellikle. Alt kattaki çocuğa aşık oldum diyince sakın yazma arama o adım atsın dedim tamam dedi. 3-4 gün geçti aradan yan taraftaki çocuğa aşık oldum dedi bilmiyorum bana normal gelmiyor
aslında nasıl sevebilirim demek yerine onun için ne yapılabilir diye sormanız gerekiyor. şu ana kadar kayınvalide ve kayınpederinizle görüşüp kızı ciddi anlamda bi psikiyatriye götürmelerini sağlamanız gerekiyordu. dış kapının dış mandalı değil sizde evin bir kızısınız. öyle çocukken götürdük bir şeyi yok filan değil durum. bariz belli mental bir durum var. o daha çocuk zamanla düzelir filan diyenlerin ya etrafında o yaşta biri yok yada herkes kendini çok küçük sanıp 19 yaşında birine çocuk diyor. yahu kız ayrı yaşayacağım dese reşit kimse karışamaz ne çocuğu. genç bir kız ve ailede bence durumun farkında olan bir siz varsınız şuan ama sizde ev evlense gitse vs kafasındasınız. sanırım abisi telefonda birine uygunsuz foto filan gönderdiğini gördü ne kadar tehlikeli bir durum. müdahale yerine mesafe koyuyor. bu kızın korunmaya alınması lazım aslında sürekli birilerinin evine gitmeye çalışıyor yaşının çok altında davranışları var yazık günah istismar edilir Allah korusun bence hemen ailesiyle konuşun çok üzüldüm gerçektenArkadaşlar kimisine tuhaf gelir kimisine normal gelir bilmiyorum. Ben ciddi anlamda görümcemi sevemiyorum. Benden yaşça küçük daha 19 yaşında. Sevmeyi denedim çevremde sen ablasısın onun sen ona öğret doğru yolu dediler. Ama yok arkadaşlar olmuyor. Kahve içmeye çağırdım sohbet etmeye çalıştım olmuyor. Baktığınız zaman bana karşı hiç bişeyi yok gerçekten çok saygılı annesi bişey söylese yapmıyor ama beni dinliyor. Ben kaynanamı çok seviyorum her akşam ya o bende ya ben ondayım. Ama görümceme tahammülüm kalmadı. Görmek bile istemiyorum. Nasıl anlatılır her haraketi batıyor olayı varya tam olarak onu yaşıyorum. Oraya gitmek istemiyorum ama kaynanamla gerçekten çok iyi anlaşıyoruz arkadaşım gibi gitmeden de duramıyorum. Görümcem çok boş konuşuyor haraketleri falan bi tuhaf bunu tek fark eden bende değilim yıllar önce bunun için hastaneye de gidilmiş ama doktor normal demiş. Ben bunu aşar mıyım yoksa böyle devammı eder. Yada nasıl aşarım bu durumu tavsiyelerinizi bekliyorum illa ki bu kadar kadın arasında yaşayan vardır diye düşünüyorum
Bu kadar insan arasında beni anlayan bi kaç kişi oldu çok mutluyum gerçekten. Ama elimden geleni yapıyorum toparlanması için hani derler ya bi kulağından giriyor diğerinden çıkıyor.aslında nasıl sevebilirim demek yerine onun için ne yapılabilir diye sormanız gerekiyor. şu ana kadar kayınvalide ve kayınpederinizle görüşüp kızı ciddi anlamda bi psikiyatriye götürmelerini sağlamanız gerekiyordu. dış kapının dış mandalı değil sizde evin bir kızısınız. öyle çocukken götürdük bir şeyi yok filan değil durum. bariz belli mental bir durum var. o daha çocuk zamanla düzelir filan diyenlerin ya etrafında o yaşta biri yok yada herkes kendini çok küçük sanıp 19 yaşında birine çocuk diyor. yahu kız ayrı yaşayacağım dese reşit kimse karışamaz ne çocuğu. genç bir kız ve ailede bence durumun farkında olan bir siz varsınız şuan ama sizde ev evlense gitse vs kafasındasınız. sanırım abisi telefonda birine uygunsuz foto filan gönderdiğini gördü ne kadar tehlikeli bir durum. müdahale yerine mesafe koyuyor. bu kızın korunmaya alınması lazım aslında sürekli birilerinin evine gitmeye çalışıyor yaşının çok altında davranışları var yazık günah istismar edilir Allah korusun bence hemen ailesiyle konuşun çok üzüldüm gerçekten
Tam olarak ne bekliyorsunuz mesela ? Saygısızlığı, dedikodusu, terbiyesizliği yok. Bir aile olmanın vermiş olduğu durumla malesef katlanmak durumundasınız. İstiyorsanız kaynananızı kendi evinizde çağırıp ağırlaraınızArkadaşlar kimisine tuhaf gelir kimisine normal gelir bilmiyorum. Ben ciddi anlamda görümcemi sevemiyorum. Benden yaşça küçük daha 19 yaşında. Sevmeyi denedim çevremde sen ablasısın onun sen ona öğret doğru yolu dediler. Ama yok arkadaşlar olmuyor. Kahve içmeye çağırdım sohbet etmeye çalıştım olmuyor. Baktığınız zaman bana karşı hiç bişeyi yok gerçekten çok saygılı annesi bişey söylese yapmıyor ama beni dinliyor. Ben kaynanamı çok seviyorum her akşam ya o bende ya ben ondayım. Ama görümceme tahammülüm kalmadı. Görmek bile istemiyorum. Nasıl anlatılır her haraketi batıyor olayı varya tam olarak onu yaşıyorum. Oraya gitmek istemiyorum ama kaynanamla gerçekten çok iyi anlaşıyoruz arkadaşım gibi gitmeden de duramıyorum. Görümcem çok boş konuşuyor haraketleri falan bi tuhaf bunu tek fark eden bende değilim yıllar önce bunun için hastaneye de gidilmiş ama doktor normal demiş. Ben bunu aşar mıyım yoksa böyle devammı eder. Yada nasıl aşarım bu durumu tavsiyelerinizi bekliyorum illa ki bu kadar kadın arasında yaşayan vardır diye düşünüyorum
benim 18-19 yaşında kuzenlerimin çocukları var kızlarda erkeklerde gayet kafa dengi zaten o yaşlarda evet aşka meşke çok kaptırıyorlar kendilerini ama çocuk gibi de değil hiç biri. kıyasladığımda evet ya çok baskı görmüş okumuyor çalışmıyor dünyadan bi haber yaşıyor ya çok saf yada başka bir sıkıntı var elinizi üzerinden çekmeyin derim ama anne ve babayla konuşun hatta abinin gördüğü neyse onları da göz ardı etmeyinBu kadar insan arasında beni anlayan bi kaç kişi oldu çok mutluyum gerçekten. Ama elimden geleni yapıyorum toparlanması için hani derler ya bi kulağından giriyor diğerinden çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?