- 24 Nisan 2015
- 6.952
- 7.145
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
ben gıtmem, sen gdıersın dedı...Eşiniz düğüne gitmem dedi mi ? Ben mi kaçırdım orayı
aynı ortamda olurlar ama muhabbet etmezler yazmışsınız. Bence o zamana kadar fikri değişir. Ha değişmezse kinaya gidip takinizi takarsiniz. Ama gitmezse o küslük bir daha tatlıya bağlanmaz heralde.ben gıtmem, sen gdıersın dedı...
bende şaşırdım öyle deyınce kusluk olmaz özel gunlerde gıderız dedım konu kapandı.. hatta ben elbıselere bakınıyordum ınternetten napıyosun deyınce elbıse bakıyorum dedım napcan kı elbıseyı deyınce ee dugun var ya dedım konu ordan acıldı sen gıt ben gıtmıcem dedı..
mesela abısı de bızım dugune nısana vs etkınlıklere gelmedı, kv vefat ettı o zaman konusmaya basladılar mecburen cenaze ortamı sonra bır kez bız abısının yas gunune davet edıldık gıttık, onlar kızımın yas guınune geldıler kı ben davet etmesını ıstedım ve sonrasında gorusmemeye devam edıldı....Ailesi o zamana kadar barıştırır
Görümcem ve eltim 6 yıl küs idi daha doğrusu eltim görümceme küstü ve Kv nin evine dahi gitmedi bu süre zarfında
Sonra düğün Zaman'ı kp araya girdi davetiye götürdük o da düğüne geldi
Haaa ben olsam gider miydim onu davete bilmiyorum ama onlar organize ettiler işte yeğenini görüp altın taktı düğüne çağırdı vs cs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?