görümcemin düğününe gitmeli mi ??? siz olsanız ?

Ince zincirli tasli bileklik kolye takim yapabilirsin gunluk takacagi gibi az olursa fiyati ceyrek yarimla tamamlarsiniz damada takarsiniz onuda.

Ozenerek yapmis size sizde ozenerek secin birseyler.

Bence gitmelisiniz sizin görümceyle bir sorununuz yokmuş hem aileniz gelecekmiş belki eşinizde son dakika yumuşar düğüne gelir kardeşini gelinlikle görünce barışırlar sonradan siz kötü olmayın

ben de giderdim, eşimi de gitmesi için ikna ederdim. eğer sen de böyle yaparsan, bu senin için + puan olacaktır. sonuçta onlar kardeş.. hatta ikiz kardeş..

bence eşinle konuş gitmesini söyle ikizi bide kız kardeşi o evleniyo bi kere olan bişey ve o gitmesede sen git mutlaka

Ben olsam cocugumu alip kinaya giderdim. Halasiyla fotograflari olsun. Düğüne gitmek cok mantıksız. Kocam gelmiyor ama anami babami alip gorumcemin dugunune gidiyorum, çok anlamsız.

Bence tek başınıza bile kalsanız gitmelisiniz . Hatta eşinizin de gitmeyeceğini düşünmüyorum düğün sonuçta

o size hatıra kalabilecek bir şey takmış sizin de öyle bir şey takmanız hoş olur bence. hediye almış olmak için almamış özenmiş gibi hep.
fikirleriniz çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…