- 24 Nisan 2015
- 6.952
- 7.145
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
yok onun bana kırılma vs bırseyı yok sen gıdersın modunda , zaten sunu da bılıyorum kus bıle olsa ıkız olduklarından hep ıcten ıce kardesını merak eder onemser cunku konusmadıkları donemde ara ara benden laf alır napıyor ne edıyor gıbısındenEşin gitmene kırılmayacaksa ailenle birlikte gidebilirsin. Baktın eşin gitme diyor kınaya gidebilirsin.
Bende kesinlikle giderdim. Eşinizin davranışı çocukça ve yanlış. Siz bence asla dâhil olmayin ve gidin.
canım ben kocamın aile ilişkilerine karışmam, kendi ailemle olan mevzularıma da onu karıştırmam, o nedenle fikrimi düşüncemi söyler köşeme çekilirim...Bence kocanı da alıp gitmelisin. Bu görev sana düşüyor maalesef :) koca insanları ben mi barıştırmak zorundayım diye düşünme. İnsan ikizinin düğününe gitmez mi ya? Ben olsam adamın başının etini yerim.
küser bana da arada ama ben küs kalmayı sevmem yani yapımda yok küslük , gider öperim iş tatlıya bağlanır..Bu nasıl kinci aile ya. yanlışlıkla eşin sana kusmesin mazallah:/
:)) Size kinci değil demek ki.küser bana da arada ama ben küs kalmayı sevmem yani yapımda yok küslük , gider öperim iş tatlıya bağlanır..
zaten uzatırsa bende çenemle uzatırım bunu bilir
Sen git hem kınaya hem düğüne senin sorunun yok ayıp eşinin ayıbı giyün süslen yengeye yakışır ohh misözet geçeyim görümcem eşimin ikiz kız kardeşi, dönem dönem küser barışırlar sebebini bana pek anlatmazlar bende sormam açıkcası ama tahmınım parasal seyler ve esımın sorumsuz davranısları nedenıyle...
su an yıne kusler, bızde oyle pek örüşmeyiz mesafeli bir ilişkimiz var zaten iş güç vakitte olmuyor.
soruna gelirsek ekimde düğünü var o bizimkine geldi, takısını taktı, benim onunla bir sıkıntım yok hatta severimde kendisini ama eşim düğüne gitmeyi düşünmüyor.
birer gün arayla kına ve düğün olacak.
ben eşimin düşüncesini sohbet esnasında öğrendim, kardeşsiniz özel gunlerde küslük olmaz , gideriz falan dedim ama gitmem dersede gitmez bılıyorum.
eger o zamana kadar barısmazlarsa (sen barıstır demeyın koca insanlar kendileri halletsin hiç karışmadım karışmamda) düğüne gitmeli mi gitmemeli mi?
benim düşüncem o gelmezse kınaya gitmek sadece, eşşiz gitmek heleki düğün sahibi eşin kardeşi ise tuhaf geliyor bana.
ya da düğüne onsuz kızımı alıp gitmek, ailemde gelir buyuk ıhtımal cunku bırlıkte kalıyoruz kızıma baktıkları ıcın ve burada olurlar ama kafam karısık..
yanı hıcbırseyıne gıtmemezlıkte yapamam cunku benım bır sorunum yok, eşimlede aynı ortamda takılırlar küs iken ama konuşmazlar muhattap olmazlar bırbırlerı ile yanı oyle nefret söz konusu değil..
siz olsanız ne yapardınız?
ayy yenge demeyın en nefret ettıgım sey ben zaten yasçada küçüğüm baya görümcelerimdenSen git hem kınaya hem düğüne senin sorunun yok ayıp eşinin ayıbı giyün süslen yengeye yakışır ohh mis
Gidin bence Boyle seylerin telafisi olmaz sonra barisirlar siz kotu olursunuzözet geçeyim görümcem eşimin ikiz kız kardeşi, dönem dönem küser barışırlar sebebini bana pek anlatmazlar bende sormam açıkcası ama tahmınım parasal seyler ve esımın sorumsuz davranısları nedenıyle...
su an yıne kusler, bızde oyle pek örüşmeyiz mesafeli bir ilişkimiz var zaten iş güç vakitte olmuyor.
soruna gelirsek ekimde düğünü var o bizimkine geldi, takısını taktı, benim onunla bir sıkıntım yok hatta severimde kendisini ama eşim düğüne gitmeyi düşünmüyor.
birer gün arayla kına ve düğün olacak.
ben eşimin düşüncesini sohbet esnasında öğrendim, kardeşsiniz özel gunlerde küslük olmaz , gideriz falan dedim ama gitmem dersede gitmez bılıyorum.
eger o zamana kadar barısmazlarsa (sen barıstır demeyın koca insanlar kendileri halletsin hiç karışmadım karışmamda) düğüne gitmeli mi gitmemeli mi?
benim düşüncem o gelmezse kınaya gitmek sadece, eşşiz gitmek heleki düğün sahibi eşin kardeşi ise tuhaf geliyor bana.
ya da düğüne onsuz kızımı alıp gitmek, ailemde gelir buyuk ıhtımal cunku bırlıkte kalıyoruz kızıma baktıkları ıcın ve burada olurlar ama kafam karısık..
yanı hıcbırseyıne gıtmemezlıkte yapamam cunku benım bır sorunum yok, eşimlede aynı ortamda takılırlar küs iken ama konuşmazlar muhattap olmazlar bırbırlerı ile yanı oyle nefret söz konusu değil..
siz olsanız ne yapardınız?
Bilezik :)demin konuştum sorun çözüldü,sordum ne karar verdin gelecek misin gelmeyecek misin diye? gideriz dedi, böylelikle benim üzerimden de yük kalktı elbise bakmaya devam edebilirim
peki sizce ne takmalı ?
inci kolye takmıştı ama hakkını yıyemem kızım dogdu kıyafetler vs hep getırdı dukkanı vardı gercı ama getırmez getırmez, dogum gununde bıleklık yaptırmıs falan dusuncelı yanı o konularda, sadece bızım maddıyat sıkısık bu ara bende ya abartı olmayan bır bılezık yada kolye tarzı bısıler alırız dıye dusundum yada gunluk kullanacagı bır sette uygun olur cunku sade ve spor takılan bırı..Bilezik :)
Gorumce size ne hediye yapti o da onemli tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?