Görümcemin düşüncesizliği

Surat çekeceğime korona olurum daha iyi mi yazıyor orda
Hanım efendi siz ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz sanırım

Keşke sizin gibi bir karakterde olabilsem inanın çok isterdim. Ama yapamıyorum kafama takıyorum istemesem de
Bunun karakterle ılgısı yok, ölümcül bir virus var benim karakterimi de ele gecırır senın karakterini de.
Fakiri de zengini de.
Vırusten korunmak zorundayız hem kendimiz hem de cevremızı korumak zorundayız.
Yoksa bitmeyecek.
Kaynanadan kocadan gorumceden daha onemlısi senın hayatın. Boyle dusunursen sen de yapabilirsin.
Kocam tatava yapmasın kaynanam sussun gorumcem alınmasın diye covıd olmaya razıyım yazmıssın.
Bu senin ki ölmeyi bayılmak sanmak.

Hayır. Etrafımda hiç olmadı. Ama tahmin edebiliyorum. Sağlıkçıyım şu an aktif sahada olmasam da geçmişte çalıştım
Tahmın edemiyorsun bence, etsen yeter ki tatava yapmasınlar covıd olmaya razıyım demezdın.

Yani taşınamıyorsunuz,gelme diyemiyorsunuz, görümce geldiğinde küsmesin ve çocukları zapt edemem diye yanlarına gidiyorsunuz
O zaman sızlanmayın yani yapacak hiçbir şey yok maalesef
Arkadaşlar o kadar yazmış yol göstermiş,sizin cevap covid olmaya razıyım olmuş

Bu arada sadece görümceniz düşüncesiz değil
Eşiniz de öyle

Görümce şu dönemde maşallah fıldır fıldır dolanıyor cahil hadi onu anladıkta sen nasıl görümceye annene gelme deme haddinde bulunuyorsun. Geliyorsa annesine geliyor sen niye yukarı çıkıyorsun. Çocuklara bakıyormuş eeee yani yıne gelme diyemezsin öyle bir lüksün yok. Hastaysa çocukla oturcan evinde off görümcede ayrı olay nasıl rahat gezıyorlar.

Sadece birkaç gün önce bir hanımefendi dünyadan göçtü gitti bu covid belası yüzünden. 4 çocuğunu bırakıp gitti.
Hala eşim küser, sınavım kötü geçer diyorsunuz hayret içindeyim.

Benim çevremde çok fazla vaka var ve bulaşılar hep aile içinde oldu. Akrabalar bulaştırdı. Sonra torunlar büyüklere bulaştırdı. Kız evlat kronik hasta babasına bulaştırdı. Sağlıkçıymışsınız. Bu duyarsız aileyi korkutmak sizin vazifeniz.

Sizin evinize geliyor olsaydı yerden göğe kadar haklısınız derdim. Ama annesinin evine gelen birine karışamazsınız.

Salgın bu boyuttayken ev ziyareti kesinlikle çok yanlış ama bu yine onların arasındaki mesele.

Bence iş ve sınav stresiniz sizi biraz mantıktan uzaklaştırmış.

Kv ye geldi ama açıkladım sanırım. Onlar geldiğinde yemek beraber yeniyor. Çocuklar beraber oynuyor. Ben çıkmasam küsüm zannederler, ısrar ederler uygun olmaz yani. Zaten çocuğu asla tutamam imkansız yani
İstemediğiniz zaman kv ye gitmemeniz, görümcenize hastaysan annene gelme demeniz kadar saçma.

Kv ye geldi ama açıkladım sanırım. Onlar geldiğinde yemek beraber yeniyor. Çocuklar beraber oynuyor. Ben çıkmasam küsüm zannederler, ısrar ederler uygun olmaz yani. Zaten çocuğu asla tutamam imkansız yani
Kv dene geliyor kalk evine git sende.
Hastasiniz bende hasta olmayim cocukta çalışıyorum zaten de bitti gitti.
Elalemden temkini neden bekliyorsun ki koskoca kadinsin.
Cocugu asla tutamam imkansiz ne demek?
Annesi sizsiniz bu kadar söz dinlememek olur mu canim. Nasil is bu.

Sağlıkçı olan birisi korona olayım daha iyi eşimin ve ailesinin tavrını çekeceğime demez.

Kayınvalidem kızıma bakıyor, ben çalışıyorum, ayrıca ev alabilmek için birikim yapıyoruz. Yani bi süre oturmak zorundayım
Kusura bakmayın ama siz birikim yapacaksınız diye kv ye çocuğunuzu bırakıyorsunuz. Görümceniz sizin keyfiniz için annesine gelmeyecek yani bilemedim. Siz onun çocuklarının anneanne ve dedeyi görme haklarına girmiş olmuyor musunuz? Ki kadıncağızda ailesini sizin yüzünüzden göremeyecek mi? Hanginiz daha bencil acaba? Aynaya bakın derim ben.

Kayınvalidem kızıma bakıyor, ben çalışıyorum, ayrıca ev alabilmek için birikim yapıyoruz. Yani bi süre oturmak zorundayım
Siz birikim yapıcaksınız diye kendi çocuğunuzun sorumluluğunu başkasına yüklerken iyi ama kendi kızı kendi evine gelirken gelme diyorsunuz. Şu ortamda zaten ev gezmelerını yapanları bir kaşık suda boğmak istiyorum. Ama siz önceden de gelmeyin demişsiniz. Pardonda sız bırıkım yapcaksınız diye kadın annesıne kendi evine mi gelemeyecek ? Sebep? Akşamları beraber yemek yiyorsunuz sebep? Siz kv ile her gün beraberken iyi kendi kızına gelince olmaz. Madem öyle bakıcınızı tutucaksınız. Kv yede öyle zırt pırt gıtmezsınız grıp falanda çocuklarınız olmaz. Sizinkiler torun ama diğerleri değil

Sen aglayacagina kocani aglat gecir bir sinir krizi
Ablan kirilmasin diye ben mi kirilacagim yeter be gozunde tirnak ucu kadar degerim yok deyip bir iki tabak kir o zaman kv nde gorumunde pusuk gibi olurlar
Seni zayıf goruyorlar kardesim ne derse yapar diyor simdi
Esinden de almis destegi daha ne olsun

İyi de ben hastaysan gelme diyorum. Bu beni de ilgilendiren bir mesele çünkü benim çocuğu evde tutmam imkansız. Burda ne güzel atıp tutmuş herkes yok çocuğu göndermezsin olur biter diye annesi olarak söz geçiremeyeceksemmiş. Dışardan konuşmak ne kadar da kolay. Çocuk kuzenim gelecek diye sabah erkenden uyanıyor heyecandan. Bir dakika ayrılmıyor yanından. Kardeşi yok, başka arkadaşı da yok bebekliğinden beri onunla oynuyor. Sırf kuzeni turşu seviyor yiyor diye hiç sevmediği halde onun geldiği günler onunla turşu yiyor yüzünü buruştura buruştura. Sadece annesine gelmiyor yani, hepimiz görüşüyoruz ama özellikle çocuklar. Dolayısıyla beni de ilgilendiriyor. Ayrıca sırf para biriktirmek amaçlı bırakmıyorum çocuğumu kv ye, güvendiğim için çocuğuma sevgiyle baktığı için bırakıyorum. Güvenilir bir bakıcı bulmak zor bu devirde. Ayrıca çalıştığım için bana destek oluyor.

Bunu konu sahibine sormak gerek. Eşinden koronadan korktuğundan daha çok korkuyor sanırım.
Geçmiş konulara gözattım eşiyle bir dönem boşanmayı ciddi ciddi düşünmüşler ailelere de açılmış konusu. Asıl sıkıntı eşle aslında.

Görümceniz her gelişinde gitmeyin. Çocuğunuz ordaysa alıp evinize geçin. Arada bir evde işiniz olsun, başınız ağrısın, belki bende corona vardır çalışıyorum sonuçta deyin bi şekilde mesafe koyun.

Şu dönemede kime sorsak sağlıkcı
Sağlıkcı kelimesinden de nefret ettim
Sağlıkcı ama konudan bukadar uzak
Sağlıkcı ama görümceye görüşmiyelim bi süre demek yerine corona olurum daha iyi diye düşünüyor
Yok ya okullar falan boşuna kapalı, tehlike okullarda değilki, asıl tehlike coronada ney yaaa, grip gibi bişey, nolcak diye düşünen zihniyet de!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…