- 26 Mayıs 2018
- 8.211
- 38.802
- 548
- 51
hem kayınvalideye çocuk baktırın hem de onun evine gelen kızına karışın olmaz bu.hasta da olabilir virüs değilse annesine gelirken .siz ev parası biriktireceksiniz diye kayınvalideniz kızını torununu görmesin mi?kreşe verin madem fazla muhatap olmak istemiyorsanızKayınvalidem kızıma bakıyor, ben çalışıyorum, ayrıca ev alabilmek için birikim yapıyoruz. Yani bi süre oturmak zorundayım
çocuğa bakıcı tutun kayınvalide bakıcı değil o çocuğun büyükannesi sadece.ben valla kayınvalide olsam ya bakmam keyfime bakarım evimde o yaşta ya da bir bakıcı ücreti olan 2000 tl yi çatır çatır alırım gelinimden. torun sevgisi başka kullanılmak başkaaa çünkü.bak sonunda gene kötü olmuş kayınvalide görümceİşe arabamla gidiyorum boş sınıfta akşama kadar çalışıp dönüyorum. Evden yemek götürüyorum. Toplantıları zoom dan yapıyoruz. Tek ortak alan tuvalet. Esnek mesai old için az kişiyiz binada. Diğer tarafta dışardan gelince maskeyi sağa sola atan, gezmelerden geri kalmayan insanlar. O sebeple kendimi daha az riskli gördüm çünkğ daha bilinçli hareket ediyorum. Yukarda maruz kaldıklarım hariç, dikkat ediyorum. Ama evet kimden geleceği belli olmaz. Bulaştırmaktan korktuğum için boğazımın ağrısığı ilk gün test yaptırdım.
Görümce annesine hastayken de gidebilir. Siz çocuklarınızı tutun onun hasta olduğunu görünce sen hastasın biz girmeyelim diyin eve gidinKv ile altlı üstlü oturuyorum. Görümcemde 2 haftaya bir haftasonları annesine gelir, küçük çocuklarımız var yaşları yakın (4,5-6,5) oynarlar hep. Görümcem gelince bizde kv ye çıkarız, çocuklar oynar berbaer yer içeriz bu Allahın emri artık, çıkmasam ayıp olur zaten çocukları da tutamayız.
Sorun şu ki, görümcem hasta olduğunda hiç umursamadan bizi düşünmeden çıkıp geliyor. Geçtiğimiz haftasonu yine geldi, kendisi de çocuğu da grip. Gittiler iki gün sonra kızımda bende boğaz ağrısıyla uyandık. Çalıştığım için hemen gidip test yaptırdım, neyse ki negatifim. Ama kaç gündür kızım da bende rezil olduk. Paçavra hastalığı resmen. Ne uyku kaldı ne bi şey. Tez yazmaya çalışıyorum yusuf yusuf zor durumdayım az zamanım kaldı, birde hasta olunca ders çalışmak daha zor oluyor. Kalabalığa karışmadığım herşeye çok dikkat ettiğim halde görümcemin BENCİLLİĞİ VE DÜŞÜNCESİZLİĞİ yüzünden bunu yaşamak zoruma gidiyor. Normalde kendisini çok severim. Ama 2 sene önce yine böyle bi konu yüzünden gerilmiştik. O sebeple içimde bi soğukluk kaldı ona karşı. Ona belli etmiyorum yansıtmıyorum ama içim içimi de yiyor, akşama kadar söyleniyorum içimden ona kızıyorum. Kul hakkı değil de nedir. 2 sene önce de çok önemli bir sınavım vardı ciddi stres yaptığım aylardır hazırlandığım bir sınavdı. Sınavdan önceki haftasonı gelecekti, bende mesaj atıp çok ama çok kibar bi dille hastaysanız gelmeseniz olur mu demiştim ki sınava gireceğimi biliyordu. Cevaben çocuklarının alerjisi olduğunu sürekli burunları aktığı için grip mi alerji mi ayırt edemediğini söyleyip tamam gelmem demişti. Bende hasta değilseniz gelin madem hastaysanız hani gelmeyin dedim. Gelmediler ama eşim sen ne karışıyorsun diye günlerce ağlattı beni. Sonuçta yine çalışamadım ben. Öyle ağırıma gitti ki tatlıya bağladık güzel güzel konuştuk tamam gelirim dedi ama gelmedi bozulmuş meğerse. Halbuki o kadar tatlı dille konuştum ki. Anlayış göstermeliydi ama anlamadı. Ben bunu unutamıyorum. O günden beri de asla ağzımı açmadım. Hasta iken gelip gittiler çocuğumu da hasta ettiler.
şimdi size soruyorum, bu cahillik bencillik değilde ne? Ben hakkımı helal etmiyorum. Abartıyor muyum? Konuş demeyin çünkü konuşunca yine aynı şeyler olacak. Eşimde haklı olduğumu bildiği halde beni değil kardeşini tutuyor sen sus söyleme konuşma ayıp olur kırılır diye. Bu da çok zoruma gidiyor.
Yani tabi ki Bi zahmet evden çıkmasın ama annesini düşünmüyor annesi önemsemiyorsa bu onların problemiGörümce annesine hastayken de gidebilir. Siz çocuklarınızı tutun onun hasta olduğunu görünce sen hastasın biz girmeyelim diyin eve gidin
Ay evet Bi de gelin hanım anneme gel gelme diye bana mesaj atcak sorry ama ona ne? Ey gelin anneme ister giderim ister gitmem sana soracak değilim bir zahmet rahatsızsan anneme gelme byeKv ile altlı üstlü oturuyorum. Görümcemde 2 haftaya bir haftasonları annesine gelir, küçük çocuklarımız var yaşları yakın (4,5-6,5) oynarlar hep. Görümcem gelince bizde kv ye çıkarız, çocuklar oynar berbaer yer içeriz bu Allahın emri artık, çıkmasam ayıp olur zaten çocukları da tutamayız.
Sorun şu ki, görümcem hasta olduğunda hiç umursamadan bizi düşünmeden çıkıp geliyor. Geçtiğimiz haftasonu yine geldi, kendisi de çocuğu da grip. Gittiler iki gün sonra kızımda bende boğaz ağrısıyla uyandık. Çalıştığım için hemen gidip test yaptırdım, neyse ki negatifim. Ama kaç gündür kızım da bende rezil olduk. Paçavra hastalığı resmen. Ne uyku kaldı ne bi şey. Tez yazmaya çalışıyorum yusuf yusuf zor durumdayım az zamanım kaldı, birde hasta olunca ders çalışmak daha zor oluyor. Kalabalığa karışmadığım herşeye çok dikkat ettiğim halde görümcemin BENCİLLİĞİ VE DÜŞÜNCESİZLİĞİ yüzünden bunu yaşamak zoruma gidiyor. Normalde kendisini çok severim. Ama 2 sene önce yine böyle bi konu yüzünden gerilmiştik. O sebeple içimde bi soğukluk kaldı ona karşı. Ona belli etmiyorum yansıtmıyorum ama içim içimi de yiyor, akşama kadar söyleniyorum içimden ona kızıyorum. Kul hakkı değil de nedir. 2 sene önce de çok önemli bir sınavım vardı ciddi stres yaptığım aylardır hazırlandığım bir sınavdı. Sınavdan önceki haftasonı gelecekti, bende mesaj atıp çok ama çok kibar bi dille hastaysanız gelmeseniz olur mu demiştim ki sınava gireceğimi biliyordu. Cevaben çocuklarının alerjisi olduğunu sürekli burunları aktığı için grip mi alerji mi ayırt edemediğini söyleyip tamam gelmem demişti. Bende hasta değilseniz gelin madem hastaysanız hani gelmeyin dedim. Gelmediler ama eşim sen ne karışıyorsun diye günlerce ağlattı beni. Sonuçta yine çalışamadım ben. Öyle ağırıma gitti ki tatlıya bağladık güzel güzel konuştuk tamam gelirim dedi ama gelmedi bozulmuş meğerse. Halbuki o kadar tatlı dille konuştum ki. Anlayış göstermeliydi ama anlamadı. Ben bunu unutamıyorum. O günden beri de asla ağzımı açmadım. Hasta iken gelip gittiler çocuğumu da hasta ettiler.
şimdi size soruyorum, bu cahillik bencillik değilde ne? Ben hakkımı helal etmiyorum. Abartıyor muyum? Konuş demeyin çünkü konuşunca yine aynı şeyler olacak. Eşimde haklı olduğumu bildiği halde beni değil kardeşini tutuyor sen sus söyleme konuşma ayıp olur kırılır diye. Bu da çok zoruma gidiyor.
Ne demek çocuğu tutamam, ne saçma şey bu? Biraz ısrar eder, siz net olursanız pes eder. Olmadı parka götürün, oyalayın başka şeylerle. Ortalık kırılıyor, çember iyice daraldı, siz gitmezsem küs sanarlar diyorsunuz. Nasıl bir kafa bu, asla anlayamayacağım.Kv ye geldi ama açıkladım sanırım. Onlar geldiğinde yemek beraber yeniyor. Çocuklar beraber oynuyor. Ben çıkmasam küsüm zannederler, ısrar ederler uygun olmaz yani. Zaten çocuğu asla tutamam imkansız yani
Görümce siz misiniz?Ay evet Bi de gelin hanım anneme gel gelme diye bana mesaj atcak sorry ama ona ne? Ey gelin anneme ister giderim ister gitmem sana soracak değilim bir zahmet rahatsızsan anneme gelme bye
Para dayınıza tatlı geliyordur. Yoksa hiçbir kadının kaynana yanında seve seve oturmayı isteyeceğini sanmıyorum.Ay duramıyorum hahaha aklıma ananem gelin( dayımın karısı) ve bizim durum geldi. Gelin hem ananemin evinde oturur hem biz gidince bozuk atardı rahatsızsan git ayrı eve taşın derdik ama para tatlı gelirdi gidemezdi bu da böyle bir anı.
Aynen evet biz taşının diyorduk ama yok gelin de aynı kafadanPara dayınıza tatlı geliyordur. Yoksa hiçbir kadının kaynana yanında seve seve oturmayı isteyeceğini sanmıyorum.
Değilim ama haha biraz detaylı okuyunca gelin hanım rahatsız olmuş yani annesine giderken ona mı soracak?Görümce siz misiniz?
Ona ben de katılıyorum ama siz biraz fazla yükseldiniz sankiDeğilim ama haha biraz detaylı okuyunca gelin hanım rahatsız olmuş yani annesine giderken ona mı soracak?
Aklıma dayımla yenge geldi. Biz ananeme gidince surat yaparlardı fln değişik tiplerOna ben de katılıyorum ama siz biraz fazla yükseldiniz sanki
Ah ben o günleri düşündükçe geriliyorm, cidden çok zordu Rabbim bi daha yaşatmasın, korkuyorum tekrar geçirmekten dikkat ediyoruz ama inşallah olmayız bu sefer. Çekilir gibi değil gerçekten. Yani konu sahibi kusura bakma da ben görümce suratı, kv suratı koca mızmızlığı yüzünden o riske atamam, şükür benimkiler bu konuda dikkatli davranıyor.Covıd hastası gordunuz mu hıc?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?