- 26 Ekim 2015
- 8.466
- 20.449
- 348
- Konu Sahibi willedwoman
-
İntikam soğuk yenen bir yemektir demişler.Sizinki bayağı buz tutmuş.İyi sabretmişsiniz.
evet...çok sabirliyimdir... o 4 yıl boyunca mucuk mucuk sevgi pitirligi yapdım. bekledim pusuda. ummadığı anda sağ gösterip soldan çarptım. hahayyyt bide düğün videolarına bakmış. inanamamış kuzu.
hemde yemekli düğün. ..ohhh yedim indim oynadım geldim...hahayyyt hem halay hem roman hemde oryantal...
herkeze tavsiyem...pusuya yatın. vallah japonya gibi karıyım.sinsi sinsi...
şimdi sıra müstakbel kv'de... onu şizofren etmeden bana rahat yok
Bayıldım valla ben de sizin taktiği uygulayacağım :) Gün gelip de devran döndüğünde ne keyifli olur o yüz ifadelerini görmek
Maşallah süpersinizkesinlikle öneririm. her derde deva.sinirle kalkan zararla otururmuş.en iyisi pusuya yatmak.
Buna benzer hikayeden bende var geçen yıl türkiyeye gittim ilk akşamım ablam hadi şuraya gidelim dedi tüm kardeşleri çoçukları eşleri çağırdı ablam hesabı bana ödettievet...çok sabirliyimdir... o 4 yıl boyunca mucuk mucuk sevgi pitirligi yapdım. bekledim pusuda. ummadığı anda sağ gösterip soldan çarptım. hahayyyt bide düğün videolarına bakmış. inanamamış kuzu.
hemde yemekli düğün. ..ohhh yedim indim oynadım geldim...hahayyyt hem halay hem roman hemde oryantal...
evet...çok sabirliyimdir... o 4 yıl boyunca mucuk mucuk sevgi pitirligi yapdım. bekledim pusuda. ummadığı anda sağ gösterip soldan çarptım. hahayyyt bide düğün videolarına bakmış. inanamamış kuzu.
çağırmadılarki ama çok beklediSuzi kuzenin ne oldu. Katıldı mı evlilik programına. evlendi mi ne oldu
yok canım gitti o para ben üstüne bir bardak buz gibi su içtim bilebelki kayınvalideniz yada diğerleri eşinize verir
Kıtledikleri şey neydi merak ettim doğrusu,tatil mi çeyiz mi?
Kvalideyi allah kurtarsin tirstim
Amaney,pusun kutlu olsun o zaman,göbecikleri katmerli atsaydın bari...Yoooo... ben tam tongaya düştüm. Büyük doğum günü partisi yapdi. Gecenin sonunda yanimda kartim yok diye bana kitledi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?