görümcemin hesabı bize kitlemesi.

İntikam soğuk yenen bir yemektir demişler.Sizinki bayağı buz tutmuş.İyi sabretmişsiniz.

he ya... en güzel taktik bence... önceden part diye dökerdim taşlarımı. pusuya yatmak en iyisi... vallah gizli gizli stratejik savaş kitabı okuyorum. piskolojik terör estiriyorum.

azılı düşman kv bile kıvama geliyor.
yakında oscar alaçam vallah

Bayıldım valla ben de sizin taktiği uygulayacağım :) Gün gelip de devran döndüğünde ne keyifli olur o yüz ifadelerini görmek

Buna benzer hikayeden bende var geçen yıl türkiyeye gittim ilk akşamım ablam hadi şuraya gidelim dedi tüm kardeşleri çoçukları eşleri çağırdı ablam hesabı bana ödettiikinci akşam çok yorgunum dememe rağmen ablam sensiz olmaz neler neler ikna etti gittim hesab yine bana kaldı .1 hafta sonra o işten çıkmadan ne yapıyorsun abla sohbet ederken laf arasına bugün $300 dolar bozdurdum falan fıstık ablam sazan gibi atladı. Hadi atla gel dolmuşa bende işten gelirim dedi şu resturanta abla o çok samimi arkadaşlarınıda çağır bende tanışayım bende bizim tarafı toplayıp geliyorum dedim buda balıklama tamam dedi bi güzel yedik içtik hesab zamanı ablam ödesene dedi bende para yokki dedim nasıl yok $300 dolar bozdurdun ne oldu dedi ooooo onla birşeyler aldım eve götürmek için dedim mebur o kredi kartından ödedi yol boyu patırdandı durdu

ay bırdha byle bır durum olursa laf sok bence bız gelemeyız paramız yok falan de hesap da hesapmıs yanı 500 lıra cok ayıp etmısler

Kıtledikleri şey neydi merak ettim doğrusu,tatil mi çeyiz mi?

Kesinlikle haklısın, özel gün onların, davet sahibi onlar, ses etmemek ne demek, hadi mekanda adam başı hesabına girilmesi tek kişinin kartından ödendi diyelim, sonrasında mutlaka verilmeliydi ben tutamazdım kendimi şaka yollu da sa çakardım bi laf

Kvalideyi allah kurtarsin tirstim

benim hala umudum var . kvalide verir belki parayı :) o an veremedik diye.kocan alsa bari.
yine on kişi tatlısı balıkçı iyi 500 le yırtmışsınız

Hesabı kim istedi ?

Sesleri çıkmıyorsa bile , eşiniz odeyecegine , "ortak mi ödüyoruz , nasıl yapacağız " diye sorabilirdi.

Ödeten değil, ödeyen sorumlu bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…