görümcemin hesabı bize kitlemesi.

@suzi0713 sanırım sessiz kaldın komşu kızı hakkında
yok canım sessiz kalmadım buraya konu açtığım günün akşamında eşimle tekrar konuştum birdaha sosyal hizmetleri arayalım dedim. oda ilgilenmiyorlar dedi. arkadaşının tanıdığı sosyal hizmetlerde çalışıyormuş ona sordurmuş oda çocuğa şiddet uygularken videoya falan alırlarsa hemen gelirler demiş. bilmiyorumki ne yapayım nasıl çekeyim videoya. çektiğim zaman çocuğu ellerinden alırlarsa diyorum ozaman dahamı kötü olur. valla bende şaşırdım ne yapacağımı

haklısın
günümüzde sosyal hizmetlere de çok güvenilmiyor ki neler duyuroruz
o çocuğu hatırladıkça içim cızlıyor

üvey falan değil dimi o çocuk
annesi hiç sarılıp öpmez mi birde

acaba bigün şiddetle cırlasan mı komşuna aklı başına gelir mi
şeytan diyor al evire çevire döv

üvey değil öz çocukları kadının hamlileliğini biliyorum. sarıldığı öptüğüde oluyor ama nadir genelde şiddet uyguluyor bunun adınıda eğitim koyuyor.

üvey değil öz çocukları kadının hamlileliğini biliyorum. sarıldığı öptüğüde oluyor ama nadir genelde şiddet uyguluyor bunun adınıda eğitim koyuyor.
cahil.. çok ezmişlerdir onu suzi
oda ben her konuda eziğim bakın nasıl çocuk eğitiyorum demeye getiriyor
elinden geldiği kadar yaptırma yanında lütfen

Esinizin ailedeki konumuna bagli. Mesela Benim esim tum sulalenin hesap odeyicisidir. Esim de aslinda memnun degil bu durumdan ama kimseler yanasmadigi icin kendini mecbur hissediyor. Mesela iki senede Bir abd den tr ye gidiyoruz, tum sulale toplanir, piknik yapilir, yok iste sulalecek dugun olur, bayram olur, yolculuk olur vs hepsinde de kimse sizinkiler gibi sesini cikarmaz, esim uzatir surekli kredi kartini. Kimse de tesekkur etmez ya da garipsemez, cunku Benim esim hesap odeyici, bu konuma yerlesmis. Ben ilk once cok kiziyorum AMA Eve donunce unutuyorum, amannn diyorum sadakamiz olsun, ne yapayim, cikip gitmis para icin cirkefleseyim mi? Birkac defa Ben de esimin sulale bayanlariyla disarda bulundum, mesela tum bayanlar Bir digerine oturmaya gidiyorduk. Bunlar Alisik tabi Eli bos gitmeye, surdan simit pogaca falan alalim dedik, aldik tam hesap odenecek millet taaa nerelere kaciyor Bir gorsen kasaya yaklasmamak icin. Reziller ya gittim hemen odedim. Yani onlarin rezilligi ne yapayim hesabi kitliyorlar.

Sizinki de ayni, kimse hesap odemiyor, esiniz de hesap odeyici konuma dusmus, odemis. Gidip kavga da edilemez ki. Yani Ben olsam para icin hayatta kendimi kucuk dusurmem, paragoz konumuna dusurmem, sadakam olsun de gec, comert olmanin sevabini ahirette alirsin.

üzülüyor insan ama dediğiniz gibi yapacak bişey yok. ama yeminliyim birdaha onlarla hiçbiryerde bulunmam.

Ben senin yerinde olsam dan diye davet eden sizsiniz. Kazanan sizin kızınız biz niye ödedik ayıp değilmi deyin. Sizi kullanmaya utanmiyorlarsa sizde bunu söylemeye utanmayın.

Eşinizle sağlam kavga Edin birdaha yapmasın. Ve her ay ondan okadar para alıp fuzuli harcayın bunu bilerek yapın ve söyleyin. Birdaha yeltenemesin.
Konu burda paranın miktarı değil insanı kullanmak ayıp yahu ben bile sinir oldum.

Siz esinizle az yiyelim hesap fazla gelmesin diye dusunurken butun hesap size kalmasi gercekten sinir bozucu. Ne dusunurken neyle karsilasmissiniz.. Ayip etmisler.
Ben seve seve oderim yedirir iciririm ama suistimal edildigimi anladigim vakit birdaha hicbirsey yapmam o kisi icin.
Bunlar karsilikli olur. Ha simdi gorumceniz ve esi sizi daha once biryerlere davet etmis yedirmis icirmis hic paranin lafi gecmemisse ozaman sorun cikarmayin derim. Duruma bagli bunlar. Lafi bile edilmez..gun gelir onlar oder gun gelir siz vs..ama suistimal edildiginizi dusunuyorsaniz ozaman birdaha bu durumlara dusmeyin.

ben olsam içime otururdu, siz de onları davet edip yiyin için ve kaçın. ancak böyle geçer acısı.

banada benzer bir kitleme olayı yapıldı.

640,40Euro. icime resmen öküz oturmuştu.

sessiz ve sinsice bekledim. 4 yıl sonra bu hesabi bana kitleyen kuzenimin düğünü oldu...ve takı takmadım. terbiyesiz sordu niye takmadın diye...bende dedim...senin takını 4 sene önce takdim.

o kız evlenirse birgün sizde takı yapmazsınız.

Sabrınıza hayran kaldım, pusuya yatıp beklemişsiniz dört yıl Ama o yıllarca beklenen lafı söyleyince tüm hücreleri halay çekiyor insanın değil mi

İntikam soğuk yenen bir yemektir demişler.Sizinki bayağı buz tutmuş.İyi sabretmişsiniz.

Sabrınıza hayran kaldım, pusuya yatıp beklemişsiniz dört yıl Ama o yıllarca beklenen lafı söyleyince tüm hücreleri halay çekiyor insanın değil mi

evet...çok sabirliyimdir... o 4 yıl boyunca mucuk mucuk sevgi pitirligi yapdım. bekledim pusuda. ummadığı anda sağ gösterip soldan çarptım. hahayyyt bide düğün videolarına bakmış. inanamamış kuzu.

hemde yemekli düğün. ..ohhh yedim indim oynadım geldim...hahayyyt hem halay hem roman hemde oryantal...

herkeze tavsiyem...pusuya yatın. vallah japonya gibi karıyım.sinsi sinsi...

şimdi sıra müstakbel kv'de... onu şizofren etmeden bana rahat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…