görümcemin hesabı bize kitlemesi.

Yerden göğe kadar haklısınız. Mutlu günü olan onlar, sizi davet eden onlar. Benim anlamadığım görümcenizin eşi ne yapıyordu o sırada? Hesabı o değil de eşiniz mi istedi yoksa? Koca adam sus pus olup oturdu mu ya da? Bir daha hiçbir çağırdıkları yere gitmeyin, hiçbir mutluluklarını paylaşmayın. Kızı atandı da size mi atandı? Acısı sizden çıktı. İlgilenmeyin bundan sonra hiçbirşeyleri ile.

Enişte beyin hiç yakın akrabası yok mu kardeşi,annesi falan.Madem kutlama yemeği kendi akrabaları da olması gerekmiyor mu?Daha önce de sizin için yapılmış kutlama yemeği.Acaba eşinizle daha önce konuştular da ,gündeme getirdiler o yemeği,eşiniz de konuşurken yine yapalım demiş olabilir mi?Eşiniz sizden çekindiği için bahsetmemiş olabilir mi?

Davet edenin odemesi gerek tabi. Kurnazlik yapmislar. Esinize ve onlara ses etmeyin. Ama bir daha onlar tarafindan bir yere davet edildigindede asla gitmeyin

enişte bey o sırada tabağında son kalanları çatalıyla tırtıklıyordu başını kaldırıp bakmadı bile. acaba görümcem eşine dayısı kızıma yemekmi ısmarlayacak dedi de o yüzden mi enişte bu kadar umursamaz davrandı.

yok görümce beni aradı davet etti bende eşime ablan aradı yemeğe davet ediyorlar ne yapalım dedim oda gidelim değişiklik olur dedi

Çok haklısın. Ben olsam ben de öyle düşünürdüm. Eşin deseydi ki yeğenim atandı bir yemeğe çıkalım o zaman tamam derdim, adam kendi düşünmüş bir güzellik yapmak istiyor. Yaptıkları çok ayıp.

Evet doğru, görümceniz eşine yalan da söylemiş olabilir. Yazıklar olsun. İki kaşık yemek için koskoca kadının düştüğü hallere bakın. Paran yok veya harcamak istemiyorsun, balık da yemeyiver. Tam bir asalak görümceniz. Bundan sonra hiçbir çağırdığı yere gitmeyin, hiçbir hediye mediye almayın. Evlerine giderken bir kilo tatlı bile almayın. Öyle elinizi kolunuzu sallaya sallaya gidin, yiyin için kalkın.

Acaba o gece eve gidince görümcenin evinde ne yaşandı?
Benim davet ettiğim ortamda ,hesabı kardeşim ödese ben eşime kızardım.
Nezaketen eşiniz hesabı istemiş olabilir,ama eniştenin itiraz etmesi gerekirdi.
Klasik hesap ödeme kavgaları görüyoruz ya hani ,formaliteden de olsa yapsalarmış.
Belki eşiniz de tahmin etmedi hesabın kendine kalacağını,eniştenin itiraz edeceğini sandı.

Ayy. Gunah ben olsam bidaha gitmezdim

Doğru yere patlamışsınız, eşinizin hatası
Garson geldiğinde kartını verirken yarsını buradan alın deseydi hiç bir sorun olmazdı, mecbur kalanını ödeyeceklerdi
Erkekler de var bu karamanlık durumu

görümcenin evinde bişey yaşandığını sanmıyorum asıl olay bizim evde yaşandı. görümce lokantadan ayrılırken gayet şen şakraktı. durumdan rahatsız olsa yüzüne yansırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…