kayınvaliden kayınpederin nişanlın hepsi senin arkandayken sen niye laf verdin ki bu kadına, daha set alınalı 1 gün olmamışken satma planları yapmak ona mı kaldı, satılacaksada sen eşinle karar verirsin buna ki setleri satmıyo genelde gelinler çünkü çok zarar ediliyo, sen fazla pasif davranmışsın taa seni aradığında ben onu beğendim Allah bi dert tasa vermedikçe satmayıda düşünmüyorum diyip kapatıcaktın
Neymis de bizim iyiligimizi düsünüyormus bizim altinimizin olmasini istiyormus..
benim dememle olmaz ki annesi babasi sus demesi lazim karisma demesi lazim.. fikrini söyledi evet altin olsa daha iyi olur dedi ama gerisine karismasin.. fikriini söyledi ablalik yapti sussunn. Sözlümde aynisini demis evde..
Ben kaynanamla kayinbabamala iyi oluyum yeter bana.. kiskanicani hic düsünmemistim inaninki kendi ablam gibi seviyodum ama dün yaptigi beni cok soguttu.. Kendisi bosandi ve iki kücük kizi var.. belkide ondandir bilmiyorum..
ama cok üzüldüm kafama da taktim.. ben satmak icin almiyorum seti o yüzdende begendigimi alicam.. cok pahali biseye bakmicam tabi.. ama ben ilk gittigimizdede pahali sete bakmadim kayinvalidem pahalilara baktirdi..
mesafemi koycam dediginiz gibi..
ben de bir görümce adayıyım,kardeşim şu an askerde, kız arkadaşı var ilerisi ne olur bilinmez ama ben yanlış anlar diye kızı aramıyorum bile belki rahatsız olur, bak bak kardeşi askerdeyken beni denetliyo diye anlar diye hiç elleşmiyorum, bazen o annemi babamı arar özgür beni aramadı bişeymi oldu diye içini rahatlatırız kapatırkende babam bi ihtiyacın olursada ara kızım der kapatır, değilki ilerde takısına tokasına karışıcam hayret bişey ne insanlar var utanırım bi kere[/Q
valla bende 2 gelın görumcesıyım ikiside benım evıme gelmek için can atar dıyebılırız okdr ıyı anlasırız kı kıskanmak su yana dursun abla kardes gibiyiz resmen. evde bı sorun olsun benı arar rahatladım der ne bilim ne gerek var kıskanmaya kıskançlık yapıp huzur bozmaya o tr görümcelerı harbı kaynar kazanda yakmalı cok sinir olurum. benim görumcem yok ama görumceyım en azından ölcüde önemlı mesafede hee bazen bız dertlesırız bıle dusunun yanı o derecede olur ama hep bır ölçü vardır saygı vardır mutalak bence kayınvalıdenızle peder 2li oynarsa şaşmayın derm kızlarına sus sen deyip oturtmadıysalar onlarda bı iş var mutlaka
neden setinin tasası görümcene düşüyor..geri verme işine falan sokuyor..
k.validen k.pederin sana gerekeni yapmış zaten..değişimi kabul etmeseydin..
sonra k.validenler hem senin istediğin alıp sonra kızlarının aklına neden uyup değiştirme fikrine kapılmışlar,orası da ilginç
neyse ki sonradan vazgeçmişler...
değiştirmek istemiyorum,satmayı da düşünmüyorum deyin..
eğer kriz haline dönüşecekse,set takmak zorunda değilim, alınmasa da olur diye konuş k.validenlere..
sorun çıkarmış görümce işte..ne derdineyse..
öyle başlardan da peşin peşin görümce sevilmez, sonrası böyle oluyor..nötr olmakta fayda var..
ne insanlar var yahu!
canım, ben senin yerinde olsam nişanlımı arar ilk beğendiğim seti geri istiyorum derdim,
fiyat araştırmalar falan görümcene ne oluyorsa? sanki düğünden sonra satıp parasını görümcene vereceksin hayret bişey ya!
görümcen sana alınan setin neden bu kadar derdine düşmüş anlamadım, ona noluyo ya.
bence sen çok begendiysen vermiycektin setini, madem bozdutmayı düşünmüyodun görümcenin bozulursa bu kadar zarar falan demesine ne taktınki..katınvaliden kayınpederin bence cok anlayışlı davranmışlar, hep kararı sana bırakmışlar
çok begendiysen git o seti tekrar al bence, içinde kalmasın, sonra üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?