Görümcemin ilk günden yaptigi..

Buna DUR sen diyeceksin işte taviz verme.Tatlı dille söyle suçsuzken suçlu duruma düme sakın.
Zaten böyle insanlar doldurur doldurur adamın içini şişirir sende bir anda patlarsın suç sende olur....

zaten bu set eşinin ailesinden düğün hediyesi olacak,hatıra yani öyle kolay kolay satılmaz.orda senin adına herşeyi düşünmüş bi de uygulamaya zorlamış seni görümcen.neyse artık başka konularda karışmasına izin vermezsin tavrını koyarsın.belli ki sen de iyi niyetinde kırmak istememişsin ama bazı insanlar dur deyip tavrını belli etmeden anlayamıyorlar duracakları sınırı.neyse ki bu sadece görümce,anne babası iyi davranmışlar.o da yontulur zamanla.

Canim benim benim zamaninda yaptigim hatayi birde senden okudum:-((

Beterin beteri var haline sukret bence!!

Benim gorumcem dugunume 5-6 ay kala carsiya gitmis bir gelinlik gormus onu almis parasini odemis paketliyip bana gondermisti.
O gelinligi giymedim oldugu gibi geri gonderip kendi istedigimi aldim tabi kii.
Yaptigi cok kotu ve affedilmez bir yanlisti olan kendisine oldu benden taraf, esimden, annem babamdan bir guzel agzinin payini aldi.
Dugunumden sonrada cok karismaya calisti ama ben hic taviz vermedim o konusurdu ben cvp bile vermezdim bi zahmet herkes kendi eviyle ilgilensin kimse benim isime karismasin derdim.
Zor ve gec oldu ama yinede oldu bu arada ben onu kirmak zorunda bile kaldim cunku guzellikle soylesem anlamiyordu.

Ben bu yuzden kendimi cok uzdum simdi dusunuyorum keske hic sessiz bir kisilige sahip olmasaydim diyorum.
Artik o sessiz kalipta aman kimse soyle boyle dusunmesin demiyorum isime gelmedigi zaman hemen kestirip atiyorum onun o kelimesini bildigin agzina tikiyorum.
Haa sen boyle yap demiyorum ama senin gorumcemde iyi niyetli olunca anlamiyorsa o zaman kusura bakma bacim diycen baska dilden anlatmaya calisican.
Sen sen ol o gorumcene yerini bildir yoksa senin aklina gelicek herseye karisir.
Bundan sonrasi icin sana mutluluklar dilerim,
umarim hersey gonlunce olur...

seninki de çok ileri gitmiş..
allahım neler var..

haddini bildirmem biraz sert oldu ama iyi oldu merak etme simdi ben bile istesem karismiyor korkudan hahaha
bu turlere veya cinslere boylesi yariyor

haddini bildirmem biraz sert oldu ama iyi oldu merak etme simdi ben bile istesem karismiyor korkudan hahaha
bu turlere veya cinslere boylesi yariyor

haketmiş, sonuçlarına da katlanıcak tabiii..
kendi giyseymiş o gelinliği..

içinde ukte kaldı da ,güzel bir modeldi ,aman kaçırmiiim ,
güzel gelinimiz giysin demişte olabilir, hep fesat düşünmeyelim

bilmem ki kendisi benden yasca buyuk ve hala bekar isin kotu yani gorucu isteyenleri veya sevdigi gorustugu bile yok bakti kendisi giyemiycek bana giydirmeye calisti

bilmem ki kendisi benden yasca buyuk ve hala bekar isin kotu yani gorucu isteyenleri veya sevdigi gorustugu bile yok bakti kendisi giyemiycek bana giydirmeye calisti

kesin ondan canım..altında psikolojik sebep varmış bak..
ama çok cüretkarmış yaaa,sen para ver başkası adına, gelinlik al ,gönder bi de..

model için zorlayanını,fiyat için zorlayanını duydum ,
böylesini duymamıştım, direk kendisi eyleme geçmiş

canım aslında görümcen düşüncesinde haklı,altından çok taşların ağırlığı para tutuyor,satmaya kalksanız yarı parasında değer veriyorlar bu çok doğru.ama siz nasıl olsa satmayı düşünmüyorsunuz, bu nedenlede ona da karışmak düşmezdi.sen kimseye bakma,hangisini beğeniyorsan yine onu al ama birde şöyle düşün belki görümcen gerçekten kıskançlık yapmamıştır,gerçekten iyi niyetli söylemiştir onu,birde bu yanını düşün.

Selam canim:) cok sevindim nisanlandigina.. bir konun vardi hatirliyormusun baya dertlesmisdik sevgilim is bulamiyor demistin..
buldumu? insallah bulmustur hersey tatliya baglanmis sevindim.. hayirli olsun:)
konuna gelince sana tavsiye ederim ne cok samimi ol ne cok mesafeli ama tavrini koy.
simdiden karismalarina izin verme yoksa bu böyle ömür boyu gider..
iyiki nisanlin yaninda bak sanslisin..:)
allahtan benim görümcem yok :))) bende nisanliyim dügününüz nezaman canim?

canim bak sakin sakin yanlis anlama pahalisina parasina takilmadim ben
ama su bir gercekkii hani olurda allah göstermesin, muhtac etmesin birsey olursa satarsan gercekten tasli altinlarda ne yazikki cok kayip oluyor
bende bu yüzden tasli tercih etmiyorum, yada cok tasli diyim.. ama dedigin gibi ne olursa olsun satmiyacam diyorsan ozaman keske alsaydin geri seti canim
onlara inat degistirseydin cünkü yaptigi cok cirkin birsey.. onami kalmis düsünmek altininizi.. gitmis birde utanmadan kuyumculara sormus..
hic takma canim gönlünü ferah tut sen ama sen sen ol dügün alisverisinde falan sakin karistirtma boyun eyme.

hakkinda hayirlisi

Allah düşmanıma bıle benım o 2 gorumcemı vermesın .. Hatta bırını bıle vermesinnn .AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…