Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gorumcenizin sizi zorlamasi dogru degil ama diger acidan dogru soylemis yani altin alirken takarim die almiyoruz ki birikim gibi birsey yani ilerde bozdurmaya kalktiginda ayni parayi alabilesin yani cok taslilar sonradan deger kaybediyor daha sade seyler daha guzel yinede tercih senin tabi ayrica simdiden mutluluklar dilerim![]()
aynen katılıyorum arkadaşıma tavır yanlış ama mantık doğru keşke biri benide uyarsaydı bende o çok taşlı setlerden aldım 2.5 sene önce ve sadece sözümde düğünümde taktım
altın yüksekken bozdurmak istedim 1800 tl dedi 2.5 sene önce 2.500 tlye almıştık biz o seti
ben takilarimi alacagim zaman bende oyle tasli masli seylere bakiyordum sonra kayinbabamlar dedi iste bunlari yarin birgun bozdurunca degeri duser diye banada dogru geldi yani yarin bigun ev alsak yada ne biliyim bozdurmaya kalksak neden zarar edeyimki zaten takilmiyorki simdi altinlar vs.sadece birikim yani bende en tassiz issizlerinden sectim yani dedigin gibi tavir yanlis ama gorumce aslinda onlari dusunmus yani zarar etmelerini istememis kimse bu tarafindan bakmiyor konuya![]()
niye geri vermeye kalkıyorsun canım ya. tamam pahalı abla ama sağolsun annen baban beni kırmadı bende başka almak istemiyorum o kalsın dicektin. susmayın boyle durumlarda . bence fikrini söyle mesela bende setimi bozdurmak için değil takmak için alacağım. kimsenin zevkine göre alamam. alanıda geri veremem. sende bence ben onu takmak istiyorum de kestir at yoksa seni mülayim bulursa ilerde çok tepene biner
aslında eltinin görüşüne bende katılıyorum.
gösterişli bir set almışsınız çok taşlı anladığım kadarıyla.
bu tarz setler her ortamda takılmıyor.
kutusunda bekliyor öylece.
bekleki düğün kutlama vs olsun da takasın.
bozdurulmak istense yarı fiyatına düşüyor taşlı setler.
her zaman kullanabileceğin bir set ve bilezik fikri kötü değil aslında.
maddi durumunuz nasıl bilemiyorum.
ev araba vs alırken set dışındaki altınlar gidiyor genelde.
bilezikte o zaman daha faydalı olacaktır tabiki size.
ancak görümcenizin hatası çok üstünüze gelmekle olmuş.
fikrini söyleyip gerisini size bıraksa daha iyi olurmuş.
baskın bir kişiliği olduğunu düşündüm.
kötü niyetli değil bence.
kalbinize hemen olumsuz düşünceler sokmayın.
kıskanmış...
kıskandığı parada annesinin babasının parası, kendi parası değil.
sizin bu görümceden çekeceğiniz var aman uzak durun
Walla hata senin ne diye ilk aldığın seti geriverdiyorsun.
Görümcen sana sorduğunda siz bilirsiniz diyorsun ki? Taviz verirsen böyle olur. Hayır ben o seti beğendim deseydin böyle olmazdı...
gorumcenizin sizi zorlamasi dogru degil ama diger acidan dogru soylemis yani altin alirken takarim die almiyoruz ki birikim gibi birsey yani ilerde bozdurmaya kalktiginda ayni parayi alabilesin yani cok taslilar sonradan deger kaybediyor daha sade seyler daha guzel yinede tercih senin tabi ayrica simdiden mutluluklar dilerim![]()
Bütün suç senin,Ne cesaretle böyle bir davranışa kalkışır,taaa en başından sana saygılı davranmasını sağlayacaktın,tavrını tarzını belli edecektin ki böyle bir şeye cesaret bile demezdi,çok güzel güle güle kullanmı dedi,teşekkür edersin,yok taşı fazla,ederi az mı dedi, kibar bir şekilde,ben bunu beğenmişim,kendime bunu yakıştırmışım,edrini etmezini ,benim yerime çok düşünüp yormayın kendinizi.
Bu kadar ya,herkes haddini bilmeli.abla da olsa,anne de olsa,ya ne olursa olsa,saygısızlığa taviz vermeyiniz,he senin beğendiğin gerimi verildi,alma arkadaşım,buna cesareti olan daha nelere cesaret edemezki,varsın altının setinde olmasın,başka bir şey almalarını kabul etme,bu saygısız davranışı ölçüp biçip tartsınlar,belki setin falan olmaaz ilerde ama en azından bir saygınlığın olur.teşekkür et,kuyumcu kuyumcu gezme,ben sizden herhangi bir takı istemiyorum de,en azından anlasınlar yaptıklarını.