Canim benim benim zamaninda yaptigim hatayi birde senden okudum:-((
Beterin beteri var haline sukret bence!!
Benim gorumcem dugunume 5-6 ay kala carsiya gitmis bir gelinlik gormus onu almis parasini odemis paketliyip bana gondermisti.
O gelinligi giymedim oldugu gibi geri gonderip kendi istedigimi aldim tabi kii.
Yaptigi cok kotu ve affedilmez bir yanlisti olan kendisine oldu benden taraf, esimden, annem babamdan bir guzel agzinin payini aldi.
Dugunumden sonrada cok karismaya calisti ama ben hic taviz vermedim o konusurdu ben cvp bile vermezdim bi zahmet herkes kendi eviyle ilgilensin kimse benim isime karismasin derdim.
Zor ve gec oldu ama yinede oldu bu arada ben onu kirmak zorunda bile kaldim cunku guzellikle soylesem anlamiyordu.
Ben bu yuzden kendimi cok uzdum simdi dusunuyorum keske hic sessiz bir kisilige sahip olmasaydim diyorum.
Artik o sessiz kalipta aman kimse soyle boyle dusunmesin demiyorum isime gelmedigi zaman hemen kestirip atiyorum onun o kelimesini bildigin agzina tikiyorum.
Haa sen boyle yap demiyorum ama senin gorumcemde iyi niyetli olunca anlamiyorsa o zaman kusura bakma bacim diycen baska dilden anlatmaya calisican.
Sen sen ol o gorumcene yerini bildir yoksa senin aklina gelicek herseye karisir.
Bundan sonrasi icin sana mutluluklar dilerim,
umarim hersey gonlunce olur...