- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi MoonfacedMom
O sepet kim bilir şimdi ne haldedir. Ben hayatımda şunu farkettim kimsenin bir şeyinde gözüm olmadığından rabbim hep daha fazlasını verdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil 8 sene 8 saat bile geçse üzerinden tenezzül edip almam. Kendi ayıpları.Kızlar size danışmak istediğim birşey var. Benimkisi bir dert değil ama artk sinirlerimi bozmaya başladı. Sizlerden destek bekliyorm.
Eşim biz sevgiliyken ıspartadan arkadaşından bana sepet getirtmiş gül suyu sabunu vs. Güzel şık bir sepet annesine kardeşine de bişeyler getirtmiş. Görümcem benim sepeti çok beğenmiş. Sepeti de bana aldığını biliyorlar hepsi. Teyzesi geliyo tabi eşim teyzesine de gösteriyo haftasonu vericem falan derken bişeyler oluyo teyzesi eşime diyo ki 'çok güzel bana hediye etsene sen ona tekrar alırsn' falan eşimde tamam diyo kıramadığı için veriyor. Bunları bana anlattı üzülmüştüm tabi o zaman bana alınmış istemesi saçma gelmişti. Sonra evlendik görümcem le aramız çok iyidi birgün ağzından kaçırdı abim sana sepet getirmişti bende çok beğendim teyzeme dedim çok beğendim al çeyizime koyayım diye teyzemde abimde aldı bana verdi bende çeyizime koydum diye. Ben şok oldum hem sinir oldm hemde üzüldüm onada getirmiş ama benimki daha çeyizlikmiş. Bugün de kahvaltıdaydk kaynım ıspartada asker gelirken bana da görümceme de sepet getirmiş. Kaynanamda dedi kocanda sana almıştı çok güzeldi sahi onu ne yaptn bende dedim e onu kızın almış çeyizine kaldırmış. Görümcem atladı hemen yoook sen yanlış biliyorsn teyzem onu abimden istedi abimde teyzeme verdi dedi bende dedim teyzemde ona vermiş dedim görümcem hemen konuyu kapattı gitti odadan sonra geldi işte bana laf atıyo falan ama o kadar sinir oldm ki. Sizce ne yapmalıyım bana ait olan bir şeyi çeyizine kaldırması normal mi. Benim onda olduğunu bildiğim halde böyle yalanlaması baya sinirlerimi zıplattı eşim iste sepetini diyo bende üzerinden 8 sene geçmiş boşver kalsn dedim ama böyle yapınca almakta istedim sonuçta bana alınmış Bi hediye sizce ne yapmalıyım.
Öyle oluyo gerçektenO sepet kim bilir şimdi ne haldedir. Ben hayatımda şunu farkettim kimsenin bir şeyinde gözüm olmadığından rabbim hep daha fazlasını verdi.
Eşim sevincini içinde tutamaz malesef herkes bilecek sevincini öyle Bi yapısı var. Sepeti istemiyorum mesele sepet değil zaten entrikaları sinirim bozdu sadeceSepet sizin değil ki. Size niyet, sizin için alınmış ama size verilmemiş. Eşiniz çok boşboğaz ayrıca bunu gelip anlatması çok saçma. Bunca yıl sonra istemeyin bence gereksiz bir hareket olur. Altı üstü sepet
Yanlış okudunuz sanırım konuyu ben açmadım kaynanam sordu bana ne yaptn diye bende onu kızın almş bende değil dedim. Konu sepet değil zaten istemem onu sinirle yazdm sinirim geçince zaten saçma geldi. Eşim de kahvaltı da öğrendi sepetini onda olduğunu ya iste yada ben alırım dedi bende izin vermedim eve geldik sepet umrumda değil yapılan sinir ettiTabi ki istemeyin, sormanız dahi tuhaf geldi; nedir yani altı üstü bir sepet ve aradan 8 sene geçmiş.
Size hediye edilme düşüncesi ile alınmış ve fakat eşiniz teyzesine vermiş, o da istediğine vermiş onun olmuş artık geri istenir mi?
Sizin eşiniz ve kardeşlik ilişkileri de bir tuhaf, yani insan bir şeyi istiyorsa gider direkt abisine söyler, teyze ne alaka? Ya da illa o sepeti kardeşinden geri alası varsa eşinizin 8 sene sonra (8 senede o sepet ne hale gelmiştir kim bilir) eşiniz niye söylemiyor? Niye hep birileri aracı olmak zorunda bu kardeşlerin arasında? Birbirleri karşısında ağzı dili yok mu bunların?
Yanlış okudunuz sanırım konuyu ben açmadım kaynanam sordu bana ne yaptn diye bende onu kızın almş bende değil dedim. Konu sepet değil zaten istemem onu sinirle yazdm sinirim geçince zaten saçma geldi. Eşim de kahvaltı da öğrendi sepetini onda olduğunu ya iste yada ben alırım dedi bende izin vermedim eve geldik sepet umrumda değil yapılan sinir etti
eşim iste sepetini diyo
Kardeşi istesede abisi vermeyeceğini bildiği için istememiş zaten vermezdi eşimde onda iğne kadar bişeyi kalsn istemediği için bana iste dedi çünkü o direk gidip alacak daha kötü olacak diye ama ben eşime unutturdum mevzuyu eve geldik. Evet birbiriyle iletişimleri yok. Ben görümcem yerinde olsam abimin bana vermediği bir şeyi tenezzül edip almazdm ki o kendine yakıştırmş almş. Konunun devamında Bi kaç arkadaşa açıklamada yazdm ilk mesajla yazmamışım şimdi farkettim bendeDöndüm bir daha okudum:
"Ya iste ya da ben alırım ben de izin vermedim" kısmını bu cümleden çıkarabilmek, biraz telepati istiyor, o da bende yok kusura bakmayın. Daha açmanız gerekiyor evet.
Konu sepet, "Sinirim geçince saçma geldi zaten onu bir sinirle yazdım" diyorsunuz, konunuz -sinirle yazmanız sonucunda- sepet olarak görünüyor. :))
Benim yorumumu lütfen bir daha okuyun, açıkça "Ben bunu çok beğendim abi, bunu bana verir misin, çeyizime koyayım?" dememiş kardeşi işte, araya teyze meyze sokup almış, bir şey kurgulayıp "Kesin alırım bu yolla" deyip almış, aracı etmiş. Eşiniz de size "İste" demiş, "Aman kardeşim almış işte, yenisini almak zor değil alırız" dememiş ya da illa alacaksa kendi almayı/konuşmayı yol olarak seçmemiş (Konunuzdan bu anlaşılıyor ilave ettiniz şimdi).
Birbirlerine karşı tuhaflar diyorum, normal bir paylaşım-iletişim şekli değil bu bence iki kardeş arası diyorum.
Eşim sevincini içinde tutamaz malesef herkes bilecek sevincini öyle Bi yapısı var. Sepeti istemiyorum mesele sepet değil zaten entrikaları sinirim bozdu sadece
Hayır canm bana hediye almış bana getirecek diye sevinmişNeye sevinmiş anlamadım ki. Size hediye almış teyzesi istedi diye sepeti ona vermiş. Buna mı çok sevinip paylaşma ihtiyacı duymuş?
Kardeşi istesede abisi vermeyeceğini bildiği için istememiş zaten vermezdi eşimde onda iğne kadar bişeyi kalsn istemediği için bana iste dedi çünkü o direk gidip alacak daha kötü olacak diye ama ben eşime unutturdum mevzuyu eve geldik. Evet birbiriyle iletişimleri yok. Ben görümcem yerinde olsam abimin bana vermediği bir şeyi tenezzül edip almazdm ki o kendine yakıştırmş almş. Konunun devamında Bi kaç arkadaşa açıklamada yazdm ilk mesajla yazmamışım şimdi farkettim bende
Yok Almıcam sepeti tabiki. Bi işime yaramaz zaten o kendine layık görüp böyle bişey yapmış bana yakışmazSepet hiç sizin olmamış. Eşiniz fikir değiştirip onlara vermiş. Siz de istiyorsanız tekrar alın. Ayrıca 8 yıl beklemiş bozulmuştur onlar.
Haklısın teşekkür ederimBu iş, bir yarış bir zarar vermeye döndüyse zaten, illa beğenerek alması da gerekmiyor; hususi sizin elinize geçmemesi, abisinin elinin boş kalması için dahi alır. Bu iki kardeş arası bitmeyen bir didişme ve size de sıçraması hali bence. Aralarındaki sorun ne ise, oturup iki kardeş düzgünce çözmeliler ya da sağlıklı bir mesafe getirmeliler, geçmiş bir şeye de boşuna sinirlenmeyin, görümceniz basit dahi olsa çıkarı için, gözünüzün içine baka baka yalan söyleyerek sizi yalancı çıkarmayı umursamayacak biri belli ki, çocuklarınızı da çok muhatap etmeyin halaları ile.
Hayır canm bana hediye almış bana getirecek diye sevinmiş
Arkadaşım uzaktk birbirimize gelecek hem beni görecek hemde hediye verince ne tepki verecek gibisinden konuşuyomuşlar teyzesiyle ondan seviniyordu ama bilmiyordu ki teyzesi oyun oynuyo ona. Evet boş boğaz tutamıyor ağzında bişeyi bende biliyormE size veremediği bir şeyi anlatırken niye seviniyor? Almış iyi güxel ama size tam getirememiş. Eşiniz net boşboğaz. Sevincini içinde tutmamak falan değil bu zaten ortada sevinmelik bir durum yok
Eşimle hiç anlaşamıyorlar iğne kadar bişeyi istemiyo bizden ona geçsin ondan iste yoksa ben alırım gibisinden dediKaç yıllık sabun, gül suyu. Kullanılmaz onlar. Eşinizin iste demesini anlayamadım ben. Kardeşiyle derdi mi var?
Kıskançlığa bak ya şöyle insanlar yok olsun ya iğreniyorum okudukça bir sepet ne ki göz koymuş bir akıllıda yok ki boşver desin hepsi aynı hepsi teyzede annede görümcede...Alma bırak kalsın gözüne soksun gerizekalı.Kızlar size danışmak istediğim birşey var. Benimkisi bir dert değil ama artk sinirlerimi bozmaya başladı. Sizlerden destek bekliyorm.
Eşim biz sevgiliyken ıspartadan arkadaşından bana sepet getirtmiş gül suyu sabunu vs. Güzel şık bir sepet annesine kardeşine de bişeyler getirtmiş. Görümcem benim sepeti çok beğenmiş. Sepeti de bana aldığını biliyorlar hepsi. Teyzesi geliyo tabi eşim teyzesine de gösteriyo haftasonu vericem falan derken bişeyler oluyo teyzesi eşime diyo ki 'çok güzel bana hediye etsene sen ona tekrar alırsn' falan eşimde tamam diyo kıramadığı için veriyor. Bunları bana anlattı üzülmüştüm tabi o zaman bana alınmış istemesi saçma gelmişti. Sonra evlendik görümcem le aramız çok iyidi birgün ağzından kaçırdı abim sana sepet getirmişti bende çok beğendim teyzeme dedim çok beğendim al çeyizime koyayım diye teyzemde abimde aldı bana verdi bende çeyizime koydum diye. Ben şok oldum hem sinir oldm hemde üzüldüm onada getirmiş ama benimki daha çeyizlikmiş. Bugün de kahvaltıdaydk kaynım ıspartada asker gelirken bana da görümceme de sepet getirmiş. Kaynanamda dedi kocanda sana almıştı çok güzeldi sahi onu ne yaptn bende dedim e onu kızın almış çeyizine kaldırmış. Görümcem atladı hemen yoook sen yanlış biliyorsn teyzem onu abimden istedi abimde teyzeme verdi dedi bende dedim teyzemde ona vermiş dedim görümcem hemen konuyu kapattı gitti odadan sonra geldi işte bana laf atıyo falan ama o kadar sinir oldm ki. Sizce ne yapmalıyım bana ait olan bir şeyi çeyizine kaldırması normal mi. Benim onda olduğunu bildiğim halde böyle yalanlaması baya sinirlerimi zıplattı eşim iste sepetini diyo bende üzerinden 8 sene geçmiş boşver kalsn dedim ama böyle yapınca almakta istedim sonuçta bana alınmış Bi hediye sizce ne yapmalıyım.