Görümcemin pişkinliği

Sepeti almalı mıyım?

• Ankete Katılan
    125
  • Anket Kapalı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle anlaşamıyorlar evet. Kardeşlik bağları yok gibi bişey. Böyle bi durumda ben şahsen tenezzül edip o sepeti almazdım bile. Gerek yoktu böyle oyunlara. Bende isteseydi de verirdim zaten. Aramızda Bi sepet in lafı olmaz canımız sağolsun yeter. Benimde kardeşim var ve bişey aldığı zaman iyisini gelinimize vermeye çalışıyorm sonuçta anlaşacak olan onlar en güzelleri onun olsun istiyorum bu zihniyet yok onda. Sadece sepeti değil genel olarak bana tavrı bu yönde kendisinin kıyafet alırız sana yakışmadı ben daha iyi taşıdım seninki olmadı ben daha iyi yaptm tavrında. Bunun üzerine bugün sepeti onda olduğunu bildiğimi bildiği halde yalan söylemesi sinir etti beni ondan buraya yazmak istedim

Canım 8 yıl gecmiş modası geçmiştir onun

Bi sepetin derdine bu kadar düşmezdim. Gorumceniz sacmalamış yaptıgı dogru değil ama o kadar zaman gecmesine rağmen hala sepet konuşulması çok saçma geldi. Tabiki sepeti almazdım

Amaaan o kadar sene geçmiş herkes büyümüş olgunlaşmıştır. Orada eşinizin tavrı öbür sefere de size ondan alayım ben sevgilime aldım diyebilmeli idi. Diyememiş. Çocuk gibi kaç yıllık şeyin peşine düşmeyin. Bir de hiç elinize bile gelmemiş bir ürün eşinizin anlatıp içine dert etmesi de ayrı. Kadınların bu kadar uzun uzadıya düşündüğünü bilmiyorlar o yüzden ağızlarından kaçırıyorlar :)

Ceyizi batsın ne gormemislik ben sahsen abimin sevgilisine yada esine aldigi biseyi gururuma yedirip alamam cunku sahibi var ayrica gul suyunun Sepetin neresi çeyizlik tarihi gecer 8 sene olmus bırakın onda kalsin önemsemeyin

Aynen canm zaten istemiyorum sinirim geçti

Ceyizi batsın ne gormemislik ben sahsen abimin sevgilisine yada esine aldigi biseyi gururuma yedirip alamam cunku sahibi var ayrica gul suyunun Sepetin neresi çeyizlik tarihi gecer 8 sene olmus bırakın onda kalsin önemsemeyin
Bende senle aynı şeyi düşünüyorm ben istemem şahsen bu bide entrikalar çevirip almış ona sinir oldm bende

Yarın öbür gün açar da evinde kullanırsa insan içinde 'aaa benim sepetim' dersin

Ben eşini hatalı buldum. Sana getirdiği hediyeyi vermeyecekti. Teyzesine sana başka getiririm diyecekti

Ben eşini hatalı buldum. Sana getirdiği hediyeyi vermeyecekti. Teyzesine sana başka getiririm diyecekti
Teyzesi bizden uzakta yaşıyor yatıya da gelmemişti o zamanlar akrabaları geziyordu hatırladığım kadarıyla burda olsa zaten vermezdi Bi daha göremeyeceği için uzun Bi süre vermiş

yav allah askına 8 sene olmus bırakın kalsın kendısınde orda sepet muhabbetı dondugunde ben kucuk hesaplar yapmam begenıp alanın canın sagolsun ıyı gunlerde kullansın koca zaten bır ömur bende dırek benı ıspartaya goturur ne olacak sankı deyıp konuyu kapatamadınız mı daha ıstemelere kalkıyorsunuz bırakın tursusunu kursun sepetın

Konuyu kapattım zaten o anki sinirle açtm konuyu gerçekten almak değildiamacım zaten alıp ne yapacağım bu saatten sonra soksun gözüne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…