- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Ya siz burada bi kaç kişi grupmusunz .. baz seyler olmasa neden söyleyeyım uydurnaymış.. annesi bebekreklamlatı çıkınca ahh kızım neden bi torun vermedinz diye 2 kere benim yanmda söylendi abisi 1 kere yegen muhabbeti açıldı aramzda bilmesem neden uydurayım ya kapayın çeneniziUydurma ya kimse bilmiyormuş muş. 16 yil anasina soylemedi de kalkip ayda yılda bir yalniz kalip sana mi soyledi kendini aşiri önemsiyorsun. Kadin kimse bilmiyor vs dememis milletin bilmedigini nereden biliyorsun? Senin yaninda cocugu olmuyor muhabbeti mi yapilacakti devamli? Soyledi desen bile inanmam buna.
Kendine birsey soylendi diye havalara girmissin, sözde teselli ediyorum diye de sacmalamissin kadin da kalkip gitmiş yanindan olan bu.
Sizin gibilerden öğrendimOfff tam bi köylü kurnazı gibi konuşuyosun
Bi an dolup söylemiştir.Neden her secenegı dusunuosunuz ki?Merhaba
2aylık nişanlıyım .
Görümcemle pek samimiyetim yok yani mesafe var aramzda bi ortam olacakta görüşücz hep öyle oldu kv ile ölede aramamda açıkçası kv görümcemi en son 1ay önce görmüştüm dün aksama kadr .. neyse doğum günü ortamıydı balkonda oturuyoruz bi an başbaşa kaldık çoçuklardan konu açıldı 16yıllık evliyim çocuğum olmuyor dedi eşimden dolayı ben şaşırdım açıkçası birden söyleyince Gözleri doldu benmde öyle üzüldüm bi an kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim elini tuttum sonra nişanlm geldi ne oldu dedi yok bşy dedim görümcem kalktı gitti nişanlmda bana sordu bşymi dedi kardeşim senn niye gözlerin dolu alla alla dedim konuşamazmyz yok bşy dedim bşy olsa ben hallederim dedim .. görümcem bana bunu niye söyledi anlamadm belki o an boşluğuna denk geledi fln ama durup dururken söylemesi garip geldi çünkü abisi annesi de bilmiyor abisi bana daha önce söylemişti bizimkiler de bana bi yegen vermedi nedense fln die.. kız beni mi denedi yoksa o an ne düşündüde söyledi...
Sizin gibiHayatBen yine aynısın, hiç değişmemişsin
Kv de munasebetsizmis,iyi anlaşırsınız,nişanlı da öyle,süperYa siz burada bi kaç kişi grupmusunz .. baz seyler olmasa neden söyleyeyım uydurnaymış.. annesi bebekreklamlatı çıkınca ahh kızım neden bi torun vermedinz diye 2 kere benim yanmda söylendi abisi 1 kere yegen muhabbeti açıldı aramzda bilmesem neden uydurayım ya kapayın çenenizi
Boşver cvp verme ben öyle yapıyıorm burada bi kaç kişi var grup burada.. burası genel bi yer herkesin derdi farklı kimisine dert gelmeyen diğerinn derdidr burayı koğuş yapmışlar onlarda ağası gibi davranıyorlar kabul etmeyeni sivriliyolr böyle çok takılma seviyelerine inmeye gerek yokBence Allah bizleri sizin gibi üyelerden korusun. Durmadan ona buna laf atma peşindesiniz hayret hala nasıl ban yememişsiniz bu sivri dilinizle. Ha bu arada Allah size gelin gelecek ilan şahsi sizden korusun bence
Kozmopolit bir platform haliyle her telden insan var . Terelellisi de var halden anlayanı da.Boşver cvp verme ben öyle yapıyıorm burada bi kaç kişi var grup burada.. burası genel bi yer herkesin derdi farklı kimisine dert gelmeyen diğerinn derdidr burayı koğuş yapmışlar onlarda ağası gibi davranıyorlar kabul etmeyeni sivriliyolr böyle çok takılma seviyelerine inmeye gerek yok
Bir de sanki evlat ile yegen ayni sey.. Sunulan alternatife bak.. Konuyu neresinden tutsan elinde kalir..Başıma birşey gelse en son teselli isteyeceğim arkadaşım siz olurdunuz herhaldeYa kusura bakmayın da çocuğum olmuyor diyen birine sakin ol yeğenini seversin ne demektir kadın anlattığına pişman olmuştur. Bir de diyor ki sizce ne yapmaya çalıştı ay sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?