İyi yapiyorsunuz. Ben de kimseye sırr vermem. Bir sey sirrsa baskasina anlattiginda sirr olmaktan cikiyor artik.ben de şaşırıyorum biliyo musunuz? insanlar bazen kendi dertlerini değil de başkasının sırrını yazıyolar. şuna benzetiyorum, içi dolmuş taşmış o lafı mutlaka başkalarına söyleyecek o kişi, ama çevresinden birine anlatsa tehlikeli kendisine sır veren kişinin kulağına gidebilir, ama karnında da tutamıyor mutlaka söylemesi lazım,mutlaka. o yüzden buraya yazıyor. böyle yapacak sırdaşlardan uzak tutsun Allah. küçükken herşeyimi herkese söylüyordum bir 5 yıl olmuştur insanlar mümkünse bilmesinler illa ki bileceklerse herşeyi yüzeysel bilsinler diye uğraşıyorum.
hiç sır verdiğim yok 15 yıllık dostlarım haricindekilere.
çünkü bende arkadaşlarımdan herhangi birinin bin tane sırrı vardır aklıma bile söylemek gelmez, Allah biliyor, ama benim bir önemsiz küçük sırrımı içinde tutamayana denk geldim ama.
Yok kimse bilmiyor nişanlımda annesi de kimse sormaamış
Ne gibi amaci olacak ki Allah askina, kolay mi yasadiklarini yasamak, 16 yil bi umut beklemek..Merhaba
2aylık nişanlıyım .
Görümcemle pek samimiyetim yok yani mesafe var aramzda bi ortam olacakta görüşücz hep öyle oldu kv ile ölede aramamda açıkçası kv görümcemi en son 1ay önce görmüştüm dün aksama kadr .. neyse doğum günü ortamıydı balkonda oturuyoruz bi an başbaşa kaldık çoçuklardan konu açıldı 16yıllık evliyim çocuğum olmuyor dedi eşimden dolayı ben şaşırdım açıkçası birden söyleyince Gözleri doldu benmde öyle üzüldüm bi an kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim elini tuttum sonra nişanlm geldi ne oldu dedi yok bşy dedim görümcem kalktı gitti nişanlmda bana sordu bşymi dedi kardeşim senn niye gözlerin dolu alla alla dedim konuşamazmyz yok bşy dedim bşy olsa ben hallederim dedim .. görümcem bana bunu niye söyledi anlamadm belki o an boşluğuna denk geledi fln ama durup dururken söylemesi garip geldi çünkü abisi annesi de bilmiyor abisi bana daha önce söylemişti bizimkiler de bana bi yegen vermedi nedense fln die.. kız beni mi denedi yoksa o an ne düşündüde söyledi...
Benim iddiamı ispatladın sağolSizin gibilerden öğrendim
sen de bu sırrı muhafaza et.yeğenini seversin falan lafı tokat gibi olmuş.aslında oldukça üzücü bir durum.Merhaba
2aylık nişanlıyım .
Görümcemle pek samimiyetim yok yani mesafe var aramzda bi ortam olacakta görüşücz hep öyle oldu kv ile ölede aramamda açıkçası kv görümcemi en son 1ay önce görmüştüm dün aksama kadr .. neyse doğum günü ortamıydı balkonda oturuyoruz bi an başbaşa kaldık çoçuklardan konu açıldı 16yıllık evliyim çocuğum olmuyor dedi eşimden dolayı ben şaşırdım açıkçası birden söyleyince Gözleri doldu benmde öyle üzüldüm bi an kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim elini tuttum sonra nişanlm geldi ne oldu dedi yok bşy dedim görümcem kalktı gitti nişanlmda bana sordu bşymi dedi kardeşim senn niye gözlerin dolu alla alla dedim konuşamazmyz yok bşy dedim bşy olsa ben hallederim dedim .. görümcem bana bunu niye söyledi anlamadm belki o an boşluğuna denk geledi fln ama durup dururken söylemesi garip geldi çünkü abisi annesi de bilmiyor abisi bana daha önce söylemişti bizimkiler de bana bi yegen vermedi nedense fln die.. kız beni mi denedi yoksa o an ne düşündüde söyledi...
Sizde birden boş bulundunuz herhalde ondan öyle cümle kurdunuz ama olmamış.Merhaba
2aylık nişanlıyım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?