Görüncemin hamileliği ve bebek adı

Sinir bozucu bir durum.İstemezdim ben de.

Çok merak ettim aylarca aradım ismini oğlumun çok kullanılan bir isim değil demişsiniz adı ne acaba

Ay evet aynen ya. Çocuğu sorduğum da insan demez mi biz de yegenimizin adını koyduk filan diye.
Eltim de var (pek anlaşamayiz onla) onun haberi var hamilelikten. Zaten aynı zamanda teyze çocukları onlar.( Kari- koca iki tarafta teyze çocuğu hemde. Hem kaynım-eltim, hem görümcem-eniste hepsi teyze cocuklari) Bana söylenmedi bence bilerek.

Bence isim konusuna takılacağınızı bildikleri için söylemediler diye düşünüyorum

Ayy bende ilk çocuk sanmıştım 4. Çocukmuş hiç umrumda olmazdı
Valla boşuna dert etmişsin

Bence bunda bir sorun yok

Bu da iyiymiş :)) hadi Ayşe Fatma gibi bir isim olsa yine tamam diyeceğim de aman ne bileyim :))

Tabiki de aradım. Doğuma gittiği zamanda aradım doğum yaptığında da aradım. Sonraki gün de aradım. Yani sık sık sordum bebek 3 günlük oldu simdi.
Benim cinsligim galiba ya
Ama demiş ya eşi, bi oğlum olsa ben koyacaktım o ismi diye.

bence eşi koymak istemiş, o da istemese bile zaten uzağız diye koymuştur.

o mesajınızı okuduktan sonra ben böyle düşündüm şahsen.

yerinizde olsam yarın arayıp hal hatır sorup ne oldu bebişin ismi diye sorardım. Telefonda da aa olur mu aynı isim, neyse ki uzaktasınız yoksa hayatta izin vermezdim diye gülerdim. O da sana der zaten babası koydu falan diye. Üzülmeyin lütfen:)

Bence düşündüğün kadar aileden değilsin
Belki de... Tavır mi değiştirsem? Ya ama kayınvalidem çok iyi biri. Asla beni bilerek kırmaz ve diğer gelini yeğeni olmasına rağmen hep der ben seni seviyorum diye ve gerçekten belli de eder her ortamda.

e çok zor bulduk diye anlatınca kendiniz isim uydurdunuz sandım.
enişte zaten koyacağım demiş. sizinle alakası yok. ayrıca yurtdışında yaşayan görümcenizin oğlu ile kaç kere bir araya geçeceksiniz sanki?

hamilelik saklama sebepleri de bu olabilir. 4. çocugu olacağını kimse dusunmemiş.
benim de 3. çocuğumu kimse düşünmemişti, kendi annem bile 4. ayda öğrendi.
eşinizin söylememesi, hiç lafının geçmemesi çok enteresan.
ama bu kadar uzak olan biri çocuğumun adını koysa umrumda olmaz. zaten birbirinizden haberiniz yok.

Konuştum adıyla ilgili soru arada kaynadi ya da kaynatildi bilemiyorum. İki sene sonra gelecekler kesin dönüşle ve coookk samimi bir aileler. Yani tüm aile en az yılda üç kez bir araya geliriz. Yıla 5-6 kez birlikteyiz. Abartiyorum belki bilemiyorum. Annem ve kız kardeşim de sorun olmadığını söylüyorlar durumun ama ben dert ettim işte

ben sızı anladım sızın derdınız cocugunuzun ısmını koymalarından ote bırsey
hepsı bırlıkte agız bırlıgı yapmıs ve sızden saklamıslar
arayıp sormanıza ragmen bırsey dememısler
cok sacma yaptıkları
farzedelım kı sız ısım konusuna ıtıraz edebılecek bırısınız tamamen ornek uzerıne konusuyorum
oyle bıle olsa sızden saklamaları cok sacma cok basıt kucuk dusunmusler yahu bu cocuk buyuyecek enı sonu ısmı ortaya cıkacak ne zamana kadar saklamayı planlıyorlardı kı
hele hele 4. cocuk oldugu ıcın saklanması fıkrı daha bır komık
nerden tutsak elımızde kalıyor tam komedıler

bır arkadas demıs katılıyorum
sız sandıgınız gıbı aıleden degılsınız
mesafe candır . o mesafenın konulma vaktı gelmıs
bosverın canınızı sıkmayın
kendı kendılerını ne hale dusurmusler oturup fiskos yapıp sızden saklanması gerektıgının kanaatıne varmaları falan cok ergence

Tabiki koyabilir de ne bileyim garip hissettim
Esim de ben öğrendiğim de aaaa sen bilmiyor muydun dedi. Hayır kimse demeden ben nereden bileceğim yani.
Belli ki eşiniz de soylememesi için tembihlenmiş.Nedenini en iyi siz tahmin edersiniz. Peki bu payşasılamayan isim nedir merak ettim dogrusu

Cocugun adini koyabilir ama tum aile ve esininde bunu 9 ay gizlemesi cok tuhaf bisey ararm ben olsam bunun altinda

İçınizi hic bulandirmayin ayni isim olsun ne olacak sevmediginiz biri olsa neyse de benim buyuk oglumunda iki ismi var eşimin halasinin oglunun oglu olunca bizim ikinci olarak koydugumiz ismi koydu cok begeniyodum dedi hic alinmadik ne guzel iste kayinvalidenizle falanda araniz iyiymis bozmayin bunun yuzunden

Belki de... Tavır mi değiştirsem? Ya ama kayınvalidem çok iyi biri. Asla beni bilerek kırmaz ve diğer gelini yeğeni olmasına rağmen hep der ben seni seviyorum diye ve gerçekten belli de eder her ortamda.

sımdı tavır degıstırırsenız kıskanmıssınız gıbı anlarlar
halbukı mesele o degıl kıskanmadınız kı
sadece mesafe koyabılırsınız mesela sızın aılede bır gelısme oldugunda sızde onlar gıbı soylemeyebılırsınız saklayabılırsınız paylasmayabılırsınız sıze bırsey deme hakları kalmadı artık
hayatda en onemlı sey bırı dogum bırı ölum hayat bunun ustune kurulu en onemlı sey
saklanması cok buyuk ayıp

eşine şöyle o arasın sorsun ismi

bak eğer cidden bilerek yapılan bir şeyse, zaten ele verir kendilerini. Sonrasında da sen mesafe koyarsın.

eşine hiç kızmadın mi ya, ben olsam tüm hırsımı ondan çıkarırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…