Çok merak ettim aylarca aradım ismini oğlumun çok kullanılan bir isim değil demişsiniz adı ne acabaMerhaba hanımlar.
Kayinvalidemle ve üç gorumcemle aramda hiç bir sorun yok, hepsini çok severim çok iyi niyetlilerdir hiç birinin kötülüğünü görmedim hep iyilikleri olmuştur.
Mesele şu ki hepimiz ayrı ayrı sehirlerdeyiz ve bir görümcem yurt dışında yaşıyor. Çok sık aramam görüncelerimi ama gorustugumiz zamanlarda gayet iyi anlaşırız.
Yurt dışındaki görümcem hamileymis ama herkes bilmesine rağmen ben son ayında öğrendim. Kayınvalidem sana söylemeyi nasıl unuttuk filan dedi şaşırdı hatta. Sonrasında da doğumun olacağı gün belli olduğunda ilk beni aramış kayınvalidem hamileliği söylemeyi unuttuk ama doğum yapacağı günü ilk sana söylüyorum dedi. Gönlümü almaya çalıştı sanırım. Bozuldum habersiz olmama ama birşey demedim. Sonuçta belki sık arasam öğrenirdim. Ama eşim bile bildiği halde söylememesi agrima gitti.
Şimdi görümcem doğum yaptı ve dünyada isim kalmamış gibi benim oğlumun adını koymuş çocuğa. Ben mi abartıyorum yoksa onlar mı garip anlayamadım.
Ay evet aynen ya. Çocuğu sorduğum da insan demez mi biz de yegenimizin adını koyduk filan diye.bu arada
eger samımı olsalardı
canım bız sızı cok sevıyoruz cocugunu da cok sevıyoruz adıyla yaşasın dıye aynı ısımı koyduk isimdaş olsunlar ıstedık dıyebılırlerdı konu sahıbı yaygara cıkaracak bır tıp degıl sonucta
hala koydukları ısımı saklamaları soylememelerı nıcın hamılelıgını soylemedıgının kanıtı aslında
Bence isim konusuna takılacağınızı bildikleri için söylemediler diye düşünüyorumAy evet aynen ya. Çocuğu sorduğum da insan demez mi biz de yegenimizin adını koyduk filan diye.
Eltim de var (pek anlaşamayiz onla) onun haberi var hamilelikten. Zaten aynı zamanda teyze çocukları onlar.( Kari- koca iki tarafta teyze çocuğu hemde. Hem kaynım-eltim, hem görümcem-eniste hepsi teyze cocuklari) Bana söylenmedi bence bilerek.
Ayy bende ilk çocuk sanmıştım 4. Çocukmuş hiç umrumda olmazdıYok yok mümkün değil. Arada konuşuldu duymadım değil asla. 4. Bebeği diye kimseye söylemeyin demiş. Ben de nedense o "kimse"lerden olmuşum belli ki. Eşim de dahil hiç kimse bana söylemedi. Son ayına gelince öğrendim. Çok şaşırdım soylenmemesine zaten .
Bence bunda bir sorun yokMerhaba hanımlar.
Kayinvalidemle ve üç gorumcemle aramda hiç bir sorun yok, hepsini çok severim çok iyi niyetlilerdir hiç birinin kötülüğünü görmedim hep iyilikleri olmuştur.
Mesele şu ki hepimiz ayrı ayrı sehirlerdeyiz ve bir görümcem yurt dışında yaşıyor. Çok sık aramam görüncelerimi ama gorustugumiz zamanlarda gayet iyi anlaşırız.
Yurt dışındaki görümcem hamileymis ama herkes bilmesine rağmen ben son ayında öğrendim. Kayınvalidem sana söylemeyi nasıl unuttuk filan dedi şaşırdı hatta. Sonrasında da doğumun olacağı gün belli olduğunda ilk beni aramış kayınvalidem hamileliği söylemeyi unuttuk ama doğum yapacağı günü ilk sana söylüyorum dedi. Gönlümü almaya çalıştı sanırım. Bozuldum habersiz olmama ama birşey demedim. Sonuçta belki sık arasam öğrenirdim. Ama eşim bile bildiği halde söylememesi agrima gitti.
Şimdi görümcem doğum yaptı ve dünyada isim kalmamış gibi benim oğlumun adını koymuş çocuğa. Ben mi abartıyorum yoksa onlar mı garip anlayamadım.
Bu da iyiymiş :)) hadi Ayşe Fatma gibi bir isim olsa yine tamam diyeceğim de aman ne bileyim :))Benim annemin ismi Hatice ve buna artı olarak iki teyzemin kızının ismi de Hatice. Bir teyzem var ismi Ayşe kayınvalidesinin ismi Ayşe ve rahmetli olmuş diye kızının da ismi Ayşe. Dedem Mustafa, oğlu yani dayım da Mustafa. Bi de bunun abisi olan dayımla onun eşi yani iki elti ikisi de Fatma ehehehbizim aile daha enteresan bence. Allahtan çok farklı bir ismim var da kimsede yok. Ama benim ismimin aynısı babamın dayısının kızının ismi . Babaannemin ismi diye. Beyin devrelerini yakar insanın bu anlattıklarım
Ama demiş ya eşi, bi oğlum olsa ben koyacaktım o ismi diye.Tabiki de aradım. Doğuma gittiği zamanda aradım doğum yaptığında da aradım. Sonraki gün de aradım. Yani sık sık sordum bebek 3 günlük oldu simdi.
Benim cinsligim galiba ya
Belki de... Tavır mi değiştirsem? Ya ama kayınvalidem çok iyi biri. Asla beni bilerek kırmaz ve diğer gelini yeğeni olmasına rağmen hep der ben seni seviyorum diye ve gerçekten belli de eder her ortamda.Bence düşündüğün kadar aileden değilsin
Biz oğlumun ismini koyduğumuz da enişte ben ikinci oğlum olduğunda koyacaktim bu ismi demişti işin açığı ama koyacağını hiç düşünmemiştik. Hatta 4. Çocuklarının olacağını da düşünmemiştik:)) üzüldüm ama ya. Aynı aile iki aynı isimbir de bize isim hiç soylenmiyor hala bilerek söylemiyorlar bence
Ama demiş ya eşi, bi oğlum olsa ben koyacaktım o ismi diye.
bence eşi koymak istemiş, o da istemese bile zaten uzağız diye koymuştur.
o mesajınızı okuduktan sonra ben böyle düşündüm şahsen.
yerinizde olsam yarın arayıp hal hatır sorup ne oldu bebişin ismi diye sorardım. Telefonda da aa olur mu aynı isim, neyse ki uzaktasınız yoksa hayatta izin vermezdim diye gülerdim. O da sana der zaten babası koydu falan diye. Üzülmeyin lütfen:)
Ay evet aynen ya. Çocuğu sorduğum da insan demez mi biz de yegenimizin adını koyduk filan diye.
Eltim de var (pek anlaşamayiz onla) onun haberi var hamilelikten. Zaten aynı zamanda teyze çocukları onlar.( Kari- koca iki tarafta teyze çocuğu hemde. Hem kaynım-eltim, hem görümcem-eniste hepsi teyze cocuklari) Bana söylenmedi bence bilerek.
Sağlık olsunBu da iyiymiş :)) hadi Ayşe Fatma gibi bir isim olsa yine tamam diyeceğim de aman ne bileyim :))
Belli ki eşiniz de soylememesi için tembihlenmiş.Nedenini en iyi siz tahmin edersiniz. Peki bu payşasılamayan isim nedir merak ettim dogrusuTabiki koyabilir de ne bileyim garip hissettim
Esim de ben öğrendiğim de aaaa sen bilmiyor muydun dedi. Hayır kimse demeden ben nereden bileceğim yani.
Cocugun adini koyabilir ama tum aile ve esininde bunu 9 ay gizlemesi cok tuhaf bisey ararm ben olsam bunun altindaMerhaba hanımlar.
Belki de... Tavır mi değiştirsem? Ya ama kayınvalidem çok iyi biri. Asla beni bilerek kırmaz ve diğer gelini yeğeni olmasına rağmen hep der ben seni seviyorum diye ve gerçekten belli de eder her ortamda.
eşine şöyle o arasın sorsun ismiKonuştum adıyla ilgili soru arada kaynadi ya da kaynatildi bilemiyorum. İki sene sonra gelecekler kesin dönüşle ve coookk samimi bir aileler. Yani tüm aile en az yılda üç kez bir araya geliriz. Yıla 5-6 kez birlikteyiz. Abartiyorum belki bilemiyorum. Annem ve kız kardeşim de sorun olmadığını söylüyorlar durumun ama ben dert ettim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?