Evet cevapsız kaldı diyebilirim. Telefon cekmediye geldi olay. Araya başka laflar girdi. Eşim kaynimdan ogrendi adını. Yoksa bize kimse demedi.Bebeğin adı nasıl saklanıyor onu anlamadım ben. Sormadınız mı hiç adı ne diye? Cevapsız mı kalıyor sorunca? Enteresan.
Ben biliyorum yaptıklarını iyiliklerinden yaptılar hep. Arkadaştan anladı bu durumu zaten.
O gorumcemle 3-4 kez görüntülü konuştuk WhatsApp tan ara ara görüştük. Bence söyleyebilirdi.
E o zaman bilerek saklıyorlar bariz. Ne saçma. Adını soramayın diye hamileliği de saklamışlar işte.Evet cevapsız kaldı diyebilirim. Telefon cekmediye geldi olay. Araya başka laflar girdi. Eşim kaynimdan ogrendi adını. Yoksa bize kimse demedi.
Oğlunuzun adı ne merak ettim :))Merhaba hanımlar.
Kayinvalidemle ve üç gorumcemle aramda hiç bir sorun yok, hepsini çok severim çok iyi niyetlilerdir hiç birinin kötülüğünü görmedim hep iyilikleri olmuştur.
Mesele şu ki hepimiz ayrı ayrı sehirlerdeyiz ve bir görümcem yurt dışında yaşıyor. Çok sık aramam görüncelerimi ama gorustugumiz zamanlarda gayet iyi anlaşırız.
Yurt dışındaki görümcem hamileymis ama herkes bilmesine rağmen ben son ayında öğrendim. Kayınvalidem sana söylemeyi nasıl unuttuk filan dedi şaşırdı hatta. Sonrasında da doğumun olacağı gün belli olduğunda ilk beni aramış kayınvalidem hamileliği söylemeyi unuttuk ama doğum yapacağı günü ilk sana söylüyorum dedi. Gönlümü almaya çalıştı sanırım. Bozuldum habersiz olmama ama birşey demedim. Sonuçta belki sık arasam öğrenirdim. Ama eşim bile bildiği halde söylememesi agrima gitti.
Şimdi görümcem doğum yaptı ve dünyada isim kalmamış gibi benim oğlumun adını koymuş çocuğa. Ben mi abartıyorum yoksa onlar mı garip anlayamadım.
Hani haberim yok,söylemediler ,yok konuştum ettim diyor ya konu sahibi ;heh onlar da işte böyle konu Sahibinin bize yaptığın gibi işlerine gelene cevap verip işlerine gelmeyene vermiyor herhalde .Söz konusu isim neydi? Israrla cevap vermiyorsunuz, devlet sırrı sanki. Biz de kendi çocuklarımıza koyarız diye mi bu çekince?
Güzel taktikmiş.Hani haberim yok,söylemediler ,yok konuştum ettim diyor ya konu sahibi ;heh onlar da işte böyle konu Sahibinin bize yaptığın gibi işlerine gelene cevap verip işlerine gelmeyene vermiyor herhalde .
:)Güzel taktikmiş.
Yurtdışında oldukları için şimdi gidemedi kayınvalidem. O yüzden yaptıysa da hazırlık haberim yok yine benim.çok saçma böyle bişeyi söylemek hiç unutulurmu. kaynana hiç hazırlık yapmadımı bebeğe eşya falan almadımı yada bütün bunları özenle senden sakladılarmı. eşin dahil hepsi bi araya gelip senden gizlemişler belli. diğerleri neysede eşininde onlara uyması çok kırıcı neden gizliyolar. hem dünyada başka isimmi kalmadı
Adını bilmiyoruz nerden yazıyorsun onu bile bilmiyoruz çocuğun isminden mi tanınacaksın çok tuhafsın:)
Kimseyi merakta bırakmak istemem aslında ama daha fazlada ifşa olmamak adına söylemek istemiyorum. Anlayış gostereceginize inanıyorum.
Ben isim konusuna takılmadım begenip koymuslar belki daha onceden vardir bu isim akillarinda ya da sizden begenip koymuslar. Benim takıldığım tek konu niye hamililigi esiniz saklamış bu bana cok ilginc geldi boyle br sey niye soylenmez ben olsam buna bozulurdum.Merhaba hanımlar.
Kayinvalidemle ve üç gorumcemle aramda hiç bir sorun yok, hepsini çok severim çok iyi niyetlilerdir hiç birinin kötülüğünü görmedim hep iyilikleri olmuştur.
Mesele şu ki hepimiz ayrı ayrı sehirlerdeyiz ve bir görümcem yurt dışında yaşıyor. Çok sık aramam görüncelerimi ama gorustugumiz zamanlarda gayet iyi anlaşırız.
Yurt dışındaki görümcem hamileymis ama herkes bilmesine rağmen ben son ayında öğrendim. Kayınvalidem sana söylemeyi nasıl unuttuk filan dedi şaşırdı hatta. Sonrasında da doğumun olacağı gün belli olduğunda ilk beni aramış kayınvalidem hamileliği söylemeyi unuttuk ama doğum yapacağı günü ilk sana söylüyorum dedi. Gönlümü almaya çalıştı sanırım. Bozuldum habersiz olmama ama birşey demedim. Sonuçta belki sık arasam öğrenirdim. Ama eşim bile bildiği halde söylememesi agrima gitti.
Şimdi görümcem doğum yaptı ve dünyada isim kalmamış gibi benim oğlumun adını koymuş çocuğa. Ben mi abartıyorum yoksa onlar mı garip anlayamadım.
Demin size takıldım ama ciddi ciddi "O ismi kullanmayın diye söylemek istemiyorum." bile deseniz daha mantıklı bir gerekçe olurdu. Koskoca memlekette o isme sahip kim bilir kaç çocuk vardır. Bu yeni nesil anneler bir alem. Dünyanın merkezinde sanıyorlar kendilerini. Ben de mi böyle olacağım acaba?:)
Kimseyi merakta bırakmak istemem aslında ama daha fazlada ifşa olmamak adına söylemek istemiyorum. Anlayış gostereceginize inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?