Görüncemin hamileliği ve bebek adı

Şimdi ben de işin açığı tam olarak bunu düşünüyorum. Acaba aralarında fiskos yapıp mi bu karara vardılar yoksa cidden unuttular mi? Ben de bu durumda hakkımda fiskos döndü diye mesafe mi koymaliyim yoksa gerçekten gördüğüm kadarıyla iyi insanlar diye unutulmamak adına samimi mi olmalıyım. Ay sinir oldum duruma ya. Daha mı sık aramalı, aileden olduğumu fark mi ettirmeli ( iyi niyetli olduklarını düşünerek. Ki bu zamana kadar zerre kötü niyet görmedim. Aksine gelip evimi temizlerler, misafirime yardım etmislerdir, yeri geldi oğluma baktılar ve hep severek, yüzleri gülerek tek laf etmeden), ya da hiç bir şey gerçek değil ve ben daha da mesafeli mi olmalıyım. Bu düşünce bir haftadır deli ediyor beni

Kızmaz olur muyum çok kızdım. Bana kimseye söyleme dediler dedi. Sonra çevirdi bilmediğini bilmiyordum dedi.

bu yaptıkları aslında yardım degıl zaten olması gereken bırsey
benım basıma gelse kımse benı unutulduguna ıkna edemezdı kı unutulmakta kotu bırsey hıc mı kımsenın hayatında bır anlam olusturmamıssınız kı
aslında bunu kısısel algılamayın esınıze de ayıp edılıyor sızı ezerek onu da ezmısler aslında

ben bırsey olmamıs gıbı davranırım hıc cocugun ısmını falan da sormam zaten en basından bılıyorum kım kımden neyı saklayabılırkı tarzında davranın
ama ben olsam hayatımla ılgılı hıc bırseyımı anlatmaz paylasmazdım artık
sızın gıbı onlarda elden duysunlar sızle alakalı seylerı

Kızmaz olur muyum çok kızdım. Bana kimseye söyleme dediler dedi. Sonra çevirdi bilmediğini bilmiyordum dedi.
aaaa resmen söyleme dedikleri için söylememiş.

ben olsam bunun acısını çok kötü çıkarırdım.
belki diğerleri de zaten sana söylemiştir esin diye söylememiştir.
tüm hirsim eşimde toplanırdı yerinde olsam.
ama yine de büyütmeye gerek yok.
bir muddet sen de ailenle ilgili şeyleri söyleme en son duysun

esınız bu ayıbın aslında sızden daha cok ona yapıldıgının farkında degıl
esınız nıye benım esım kımse mı ? ha ben ha o ne fark eder bızım aılede gızlı saklı yoktur bırdaha banada soylemeyın ozaman benı arkadan ıs cevıren bırı yerıne koyuyorsunuz dıyebılırdı

Bir süre böyle yapıp tavırlarını takip edeyim öyleyse. İlerisi için hamilelik düşünüyorum inşallah nasip olursa uzun süre demeyeceğim bende. O kadar seviyordum hepsini canım sıkıldı epey. Bu durumdan haberdar olan elticigime de gün doğmuştur şimdi

zaten ınsanın asıl canını sıkan o olur ya
sankı sız dıslanmıssınız gıbı
sız dedıgım gıbı ters davranmayın
ve aynen dedıgınız gıbı paylasmayın
zamana akısına bırakın bosverın
taş yerınde agırdır sız hanımlıgınızı agırlıgınızı koruyun
gun gelır devran döner

Buradaki yorumlara kanip tavir koymayin.Iyi niyetli olduklarini kendiniz söylüyorsunuz.Kayinvalideniz de gönlünüzü almaya calismis.Ne gerek var simdi gereksiz problem yaratmaya.
Ay ikilemlerdeyim ( bir de tam dengesiz bir terazi burcuyum. Kafam allak bullak pazar günü kayınvalidem gelecek bize. Bakalım o belki farklı şeyler söyler. Belki ona derim çok üzüldüm hamileliği geç öğrendiğime diye

Kötü olmaya gerek yok sonuçta değil mi. Normal devam edeyim ama özel vermeyeyim asla. Peki sizce kayinvalideme üzüldüğümü söyleyeyim mi? Yanımıza gelecek yakın zamanda.

ya bence demeyın bırsey hıc konuyu acmayın sız onlar acarsa acsın ne derse desın bosverın
sızın evınız sızın mısafırınız guleryuzle sohbet edın hıc bırsey olmamıs gıbı
eger tepkı koyarsanız kıskanc durumuna dusururler haklıyken haksız olmayın

Kötü olmaya gerek yok sonuçta değil mi. Normal devam edeyim ama özel vermeyeyim asla. Peki sizce kayinvalideme üzüldüğümü söyleyeyim mi? Yanımıza gelecek yakın zamanda.

aynen kotu olmaya hııccc gerek yok
hıc bellı etmeyın soylemeyın derım ben olsam oyle yapardım hıc bırsey olmamıs hıc bırsey umrumda degılmıs gıbı davranırdım

gelinin evini temizleyip, misafirine yardım etmek mi olması gereken? aynı şeyi kayınvalide beklese söylese kıyamet kopar :)

olsa güzel olur tamam da böyle bir gereklilik olmaz. hadi sağlık el vermez ona tamam da, hele misafir gibi keyfi bir durumda kayınvalidenin yardım etmesi neden gereklilik olsun ki? ancak hoşluk olur, gönlü geniş olur falan...
iyi insanlarmış işte.
4. gebelik, saklama isteğini anlıyorum ben.

Monoceto 8.ayda öğrendiniz tamam biraz uzun bir zaman ama o 8 ay içinde kaç kere konuştunuz ki görümce ile?

Hiç bir sorun yokmuş gibi devam o zaman. İlerde hamile olursam ve geç söylersem ne düşünürler acaba? Ya böyle de hiç tepki vermemiş gibi olmaz miyim. Ay bir yandan da amaaaan banane ne yaparlarsa yapsınlar diyorum. Diyorum ya kafam çorba

evet ne varkı bunda
ben kayınvalıdemden hıc haz etmem 4 yıllık evlıyım 2 yıl hıc gorusmedım konusmadım
konusmadıgım surede annesı vefat ettı gelenı gıdenı olur dıye gıttım evını temızledım mesela
ne varkı bunda
ınsanlık geregı akrabalık geregı yapılır abartmaya gerek yok
agzıyla gel evımı temızle derse sorun var ama bazı seyler karsılıklıdır kendılıgınden gelısır ve bu normaldır

Ben biliyorum yaptıklarını iyiliklerinden yaptılar hep. Arkadaştan anladı bu durumu zaten.
O gorumcemle 3-4 kez görüntülü konuştuk WhatsApp tan ara ara görüştük. Bence söyleyebilirdi.

aynen hıc sorun yokmus gıbı devam
ılerde hamılelıgınızde ne dusuneceklerı onların sorunu artık :)
dedıgım gıbı herseyı zamana akısına bırakın
bellı mı olur belkıde zaman ıcınde samımıyetlerıne ınanacagınız bır yaklasımda acıklama da bulunurlar sılınır gıder kırgınlıgınız :)
oyuzden sız kafanızdan atın
mevzuya boyle yaklasmak gerek sız kırgınlıgınızı affeder unutursanız o sorumlulugu o yuku otomatıkman karsıya yuklemıs olursunuz
onlar dusunsun sız dusunmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…