ben sızı anladım sızın derdınız cocugunuzun ısmını koymalarından ote bırsey
hepsı bırlıkte agız bırlıgı yapmıs ve sızden saklamıslar
arayıp sormanıza ragmen bırsey dememısler
cok sacma yaptıkları
farzedelım kı sız ısım konusuna ıtıraz edebılecek bırısınız tamamen ornek uzerıne konusuyorum
oyle bıle olsa sızden saklamaları cok sacma cok basıt kucuk dusunmusler yahu bu cocuk buyuyecek enı sonu ısmı ortaya cıkacak ne zamana kadar saklamayı planlıyorlardı kı
hele hele 4. cocuk oldugu ıcın saklanması fıkrı daha bır komık
nerden tutsak elımızde kalıyor tam komedıler
bır arkadas demıs katılıyorum
sız sandıgınız gıbı aıleden degılsınız
mesafe candır . o mesafenın konulma vaktı gelmıs
bosverın canınızı sıkmayın
kendı kendılerını ne hale dusurmusler oturup fiskos yapıp sızden saklanması gerektıgının kanaatıne varmaları falan cok ergence
Kızmaz olur muyum çok kızdım. Bana kimseye söyleme dediler dedi. Sonra çevirdi bilmediğini bilmiyordum dedi.eşine şöyle o arasın sorsun ismi
bak eğer cidden bilerek yapılan bir şeyse, zaten ele verir kendilerini. Sonrasında da sen mesafe koyarsın.
eşine hiç kızmadın mi ya, ben olsam tüm hırsımı ondan çıkarırdım
Şimdi ben de işin açığı tam olarak bunu düşünüyorum. Acaba aralarında fiskos yapıp mi bu karara vardılar yoksa cidden unuttular mi? Ben de bu durumda hakkımda fiskos döndü diye mesafe mi koymaliyim yoksa gerçekten gördüğüm kadarıyla iyi insanlar diye unutulmamak adına samimi mi olmalıyım. Ay sinir oldum duruma ya. Daha mı sık aramalı, aileden olduğumu fark mi ettirmeli ( iyi niyetli olduklarını düşünerek. Ki bu zamana kadar zerre kötü niyet görmedim. Aksine gelip evimi temizlerler, misafirime yardım etmislerdir, yeri geldi oğluma baktılar ve hep severek, yüzleri gülerek tek laf etmeden), ya da hiç bir şey gerçek değil ve ben daha da mesafeli mi olmalıyım. Bu düşünce bir haftadır deli ediyor beni
aaaa resmen söyleme dedikleri için söylememiş.Kızmaz olur muyum çok kızdım. Bana kimseye söyleme dediler dedi. Sonra çevirdi bilmediğini bilmiyordum dedi.
Kızmaz olur muyum çok kızdım. Bana kimseye söyleme dediler dedi. Sonra çevirdi bilmediğini bilmiyordum dedi.
bu yaptıkları aslında yardım degıl zaten olması gereken bırsey
benım basıma gelse kımse benı unutulduguna ıkna edemezdı kı unutulmakta kotu bırsey hıc mı kımsenın hayatında bır anlam olusturmamıssınız kı
aslında bunu kısısel algılamayın esınıze de ayıp edılıyor sızı ezerek onu da ezmısler aslında
ben bırsey olmamıs gıbı davranırım hıc cocugun ısmını falan da sormam zaten en basından bılıyorum kım kımden neyı saklayabılırkı tarzında davranın
ama ben olsam hayatımla ılgılı hıc bırseyımı anlatmaz paylasmazdım artık
sızın gıbı onlarda elden duysunlar sızle alakalı seylerı
zaten ınsanın asıl canını sıkan o olur yaBir süre böyle yapıp tavırlarını takip edeyim öyleyse. İlerisi için hamilelik düşünüyorum inşallah nasip olursa uzun süre demeyeceğim bende. O kadar seviyordum hepsini canım sıkıldı epey. Bu durumdan haberdar olan elticigime de gün doğmuştur şimdi
Ay ikilemlerdeyimBuradaki yorumlara kanip tavir koymayin.Iyi niyetli olduklarini kendiniz söylüyorsunuz.Kayinvalideniz de gönlünüzü almaya calismis.Ne gerek var simdi gereksiz problem yaratmaya.
Kötü olmaya gerek yok sonuçta değil mi. Normal devam edeyim ama özel vermeyeyim asla. Peki sizce kayinvalideme üzüldüğümü söyleyeyim mi? Yanımıza gelecek yakın zamanda.zaten ınsanın asıl canını sıkan o olur ya
sankı sız dıslanmıssınız gıbı
sız dedıgım gıbı ters davranmayın
ve aynen dedıgınız gıbı paylasmayın
zamana akısına bırakın bosverın
taş yerınde agırdır sız hanımlıgınızı agırlıgınızı koruyun
gun gelır devran döner
Ay ikilemlerdeyim( bir de tam dengesiz bir terazi burcuyum. Kafam allak bullak pazar günü kayınvalidem gelecek bize. Bakalım o belki farklı şeyler söyler. Belki ona derim çok üzüldüm hamileliği geç öğrendiğime diye
Kötü olmaya gerek yok sonuçta değil mi. Normal devam edeyim ama özel vermeyeyim asla. Peki sizce kayinvalideme üzüldüğümü söyleyeyim mi? Yanımıza gelecek yakın zamanda.
bu yaptıkları aslında yardım degıl zaten olması gereken bırsey
benım basıma gelse kımse benı unutulduguna ıkna edemezdı kı unutulmakta kotu bırsey hıc mı kımsenın hayatında bır anlam olusturmamıssınız kı
aslında bunu kısısel algılamayın esınıze de ayıp edılıyor sızı ezerek onu da ezmısler aslında
ben bırsey olmamıs gıbı davranırım hıc cocugun ısmını falan da sormam zaten en basından bılıyorum kım kımden neyı saklayabılırkı tarzında davranın
ama ben olsam hayatımla ılgılı hıc bırseyımı anlatmaz paylasmazdım artık
sızın gıbı onlarda elden duysunlar sızle alakalı seylerı
Hiç bir sorun yokmuş gibi devam o zaman. İlerde hamile olursam ve geç söylersem ne düşünürler acaba? Ya böyle de hiç tepki vermemiş gibi olmaz miyim. Ay bir yandan da amaaaan banane ne yaparlarsa yapsınlar diyorum. Diyorum ya kafam çorbaya bence demeyın bırsey hıc konuyu acmayın sız onlar acarsa acsın ne derse desın bosverın
sızın evınız sızın mısafırınız guleryuzle sohbet edın hıc bırsey olmamıs gıbı
eger tepkı koyarsanız kıskanc durumuna dusururler haklıyken haksız olmayın
gelinin evini temizleyip, misafirine yardım etmek mi olması gereken? aynı şeyi kayınvalide beklese söylese kıyamet kopar :)
olsa güzel olur tamam da böyle bir gereklilik olmaz. hadi sağlık el vermez ona tamam da, hele misafir gibi keyfi bir durumda kayınvalidenin yardım etmesi neden gereklilik olsun ki? ancak hoşluk olur, gönlü geniş olur falan...
iyi insanlarmış işte.
4. gebelik, saklama isteğini anlıyorum ben.
Monoceto 8.ayda öğrendiniz tamam biraz uzun bir zaman ama o 8 ay içinde kaç kere konuştunuz ki görümce ile?
Ben biliyorum yaptıklarını iyiliklerinden yaptılar hep. Arkadaştan anladı bu durumu zaten.gelinin evini temizleyip, misafirine yardım etmek mi olması gereken? aynı şeyi kayınvalide beklese söylese kıyamet kopar :)
olsa güzel olur tamam da böyle bir gereklilik olmaz. hadi sağlık el vermez ona tamam da, hele misafir gibi keyfi bir durumda kayınvalidenin yardım etmesi neden gereklilik olsun ki? ancak hoşluk olur, gönlü geniş olur falan...
iyi insanlarmış işte.
4. gebelik, saklama isteğini anlıyorum ben.
Monoceto 8.ayda öğrendiniz tamam biraz uzun bir zaman ama o 8 ay içinde kaç kere konuştunuz ki görümce ile?
Hiç bir sorun yokmuş gibi devam o zaman. İlerde hamile olursam ve geç söylersem ne düşünürler acaba? Ya böyle de hiç tepki vermemiş gibi olmaz miyim. Ay bir yandan da amaaaan banane ne yaparlarsa yapsınlar diyorum. Diyorum ya kafam çorba
Kaç kişi sormuş cevaplamamışsınız ,isim ne gerçekten ?Ben biliyorum yaptıklarını iyiliklerinden yaptılar hep. Arkadaştan anladı bu durumu zaten.
O gorumcemle 3-4 kez görüntülü konuştuk WhatsApp tan ara ara görüştük. Bence söyleyebilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?