gerçekten inanın bunların hepsini yapıyorum saç hariç :) onu beceremiyorumTarzınızı değiştirin.
Elleriniz hep bakımlı olsun.
Fazla kilonuz varsa verin.
Düzenli uyuyun düzenli beslenin.
Kitap okuyun, film izleyin. ( konuşabileceğiniz şeyler olsun)
İmza bir kokunuz olsun güzel bir parfüm seçin.
Saçlarınız bakımlı olsun.
Siyah tayt ve oversize gömlek-kazaklardan alın.( en basit yoldan şık tarz görünürsünüz)
Cildiniz temiz bakımlı olsun.
Hafif nude makyaj yapın.
Dişleriniz temiz olsun.
Saçlarınız bakımlı olsun.
Teşekkür ederim :)eminim sende çok güzelsindir üzme kendini boşyere
deneyeceğim :)Yanlış anlama her tarza saygım sonsuz ama genel itibari ile erkeklerin pek gotik tarzı sevdiğini sanmıyorum.yine gotik bi erkeğin dikkatini çekebilirsin ama sanırım bi tarz değişikliği işi çözer.daha şirin böyle sade makyajlı kahkül değilde uzatsan hepsini bir toplasan kırmızı oje sürsen falan...dene bakalım ama zamanla zaten kendine yakışanı bulacaksın
yumuşatmaya çalışacağım :)bitin artık ya ....bi raf ömrü bi son kullanma tarihiniz olsun ya...
sinirden konu sahibi kıza yazamadan cevapladım
arkadaşım tarzın fazla sorunlu bunalımlı gösteriyordur seni bu yüzdende kimse yanaşmak istemez... ben arkadaş olarak bile sohbet edesim gelmiyor... erkeklerde malesef görmezden gelir ... daha cıvıl cıvıl kızları tercih eder ... tarzında biraz yumuşatmalar yap sonrası zatrn sende seversin eminim tamamen kurtulursun o tarzdan... valla benimsenecek bi tarz değil biran önce değiş derim
eveet bana dedikleri şey dışarıdan soğuk duruyormuşum hatta bir kız arkadaşım onunla konuşmaya korkuyorum demiştiKendi tecrubelerime dayanarak konuştum. Ben de gayet isteyerek hissederek öyle giyinirdim tabi çok abartmadan. Ama en çok talebi daha hanım hanımcık giyinenler görüyor. Talepten kastim sevgililik vs değil bu arada. İstediğin kadar güzel ol, insanlara giyimin ve tarzın yüzünden soğuk ve mesafeli geliyorsun. Kizlar da uzak durabiliyor bu yüzden. Tabi yine de kendine güvenli bir duruş şart.
Şok !Şeytandan güzel kardeşim. Neden erkekler tarafından süzülmek beğenilmek ister ki bir kız??
Biraz Kuran felan mı oluşan, namaz kılsan bu düşüncelerin ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın.
Bu olayin seytandan olduğunu soylemek istedi galiba...orda cümle düşmüş :)Şok !
Bu sıfatın sebebi ne ?
Nasıl cümleler bunlar ?
Herkes senin düşüncene ve değer yargılarına uygun yaşamak zorunda mı ?
Konu sahibinden özür dilemelisin çünkü çok çirkin bir ifade biçimi bu ! İğrendim !
Belki de aura yoktur bendeBen bu islerin daha cok aura meselesi oldugunu dusunuyorum...giyim kuşam bi yere kadar yeterli...
Ben düşürdüğü cümleleri toparlayamam ki ama :) zaten kafası karışık bir kadınım :)Bu olayin seytandan olduğunu soylemek istedi galiba...orda cümle düşmüş :)
+1 ürkütürdü beniTarzını değiştir daha kendini gösteren şeyler giymeyi dene. Gotik tarzı beğenen var mıdır bilmiyorum artık üniversitede insanlar iç açacak muhabbetler yapar iç açıcı giyinir daha sosyal olur. Sadece erkeklerin beğenmesini demiyorum normal ortamlarda da içine kapanıklık gotiklik eğer tam üstüne oturmuyorsa loserlık olarak görülüyor. Şahsen ben de sevmezdim üniversitede gotik depresif gizemli takılmaya çalışanları.
inanin elimde değil dinledigim müzikler ve inandığım hayat beni böyle bir kız olmaya sürükledi. Ama artık depresif müzikler yerine daha eğlenceli müzikler dinlemeye başladımTarzını değiştir daha kendini gösteren şeyler giymeyi dene. Gotik tarzı beğenen var mıdır bilmiyorum artık üniversitede insanlar iç açacak muhabbetler yapar iç açıcı giyinir daha sosyal olur. Sadece erkeklerin beğenmesini demiyorum normal ortamlarda da içine kapanıklık gotiklik eğer tam üstüne oturmuyorsa loserlık olarak görülüyor. Şahsen ben de sevmezdim üniversitede gotik depresif gizemli takılmaya çalışanları.
inanin yüzümde o gotik ifade yok :) fotoğraf atabilirim aslında+1 ürkütürdü beni
Ben düşürdüğü cümleleri toparlayamam ki ama :) zaten kafası karışık bir kadınım :)
Beni de ya. Bir gotikler bir de beyaz tene rasta yaptıranlar... hem çok kasıntı geliyor hem de kokuyor gibi geliyorlar hep (konu sahibi için söylemiyorum benim gördüklerim için, üstünüze alınmayın :)+1 ürkütürdü beni
güzel görünüyor :) deneyeceğim okula daha başlamadım yeni kıyafetler aldım bakalımÇek altına bir tayt ,üstüne bol bir tişört, saçına bandana ve dağınık gelişi güzel bir topuz ,rimel ,ruj alsana okula giden rahat kız stili ..kastikca dibe batarsın.
Ama cevrenizdende korkuyorum onla konusmaya gibi bişey gelmiş size öyle demişsinizinanin yüzümde o gotik ifade yok :) fotoğraf atabilirim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?