Görünmezlik İksiri :)

gerçekten inanın bunların hepsini yapıyorum saç hariç :) onu beceremiyorum

deneyeceğim :)

yumuşatmaya çalışacağım :)

eveet bana dedikleri şey dışarıdan soğuk duruyormuşum hatta bir kız arkadaşım onunla konuşmaya korkuyorum demişti

Erkekler pek gotik tarz sevmez
Makyajını değiştir giyim tarzını değiştir
Kendine mutlaka bi hobi yada spor vs bul özgüvenin gelsin
Ve yanınki kızlara birileri bakarken onları görme kendinle ilgilen

Şeytandan güzel kardeşim. Neden erkekler tarafından süzülmek beğenilmek ister ki bir kız??
Biraz Kuran felan mı oluşan, namaz kılsan bu düşüncelerin ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın.
Şok !
Bu sıfatın sebebi ne ?
Nasıl cümleler bunlar ?
Herkes senin düşüncene ve değer yargılarına uygun yaşamak zorunda mı ?
Konu sahibinden özür dilemelisin çünkü çok çirkin bir ifade biçimi bu ! İğrendim !

Ben bu islerin daha cok aura meselesi oldugunu dusunuyorum...giyim kuşam bi yere kadar yeterli...

Bu olayin seytandan olduğunu soylemek istedi galiba...orda cümle düşmüş :)

Tarzını değiştir daha kendini gösteren şeyler giymeyi dene. Gotik tarzı beğenen var mıdır bilmiyorum artık üniversitede insanlar iç açacak muhabbetler yapar iç açıcı giyinir daha sosyal olur. Sadece erkeklerin beğenmesini demiyorum normal ortamlarda da içine kapanıklık gotiklik eğer tam üstüne oturmuyorsa loserlık olarak görülüyor. Şahsen ben de sevmezdim üniversitede gotik depresif gizemli takılmaya çalışanları.

+1 ürkütürdü beni

inanin elimde değil dinledigim müzikler ve inandığım hayat beni böyle bir kız olmaya sürükledi. Ama artık depresif müzikler yerine daha eğlenceli müzikler dinlemeye başladım

Çek altına bir tayt ,üstüne bol bir tişört, saçına bandana ve dağınık gelişi güzel bir topuz ,rimel ,ruj alsana okula giden rahat kız stili ..kastikca dibe batarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…