- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
Herkes de çatlak yoktur sarkma olmaz ama herkesin bir kusuru vardırTabi ki kimisinin ortada hicbir neden yokken sarkıktır, kimisinin de ne olursa olsun sarkmaz bunlar genetik.
Ama sarkiklik sonradan oluştuysa cogunluk dedigim nedenlerden kaynaklı oluyor.
Herkesin memesi sarkmaz, herkeste çatlak yoktur.
Size de masallah
Çok sorry , okeyim falancok sorry ama kadindaki her seyin kusursuz olmasini isteyen erkeklerin zekasiz oldugunu dusunuyorum. oyleleriyle de isiniz olmasin lutfen.
kendinizi rahatsiz hissedersiniz, memeleriniz cidden buyuk ve sarkiktir bayaaa sikinti yaratiyordur okeyim ama sirf karsi taraf begenmez diye ameliyat olmayi dusunmeyin.
sizi alakadar eden kisim neresi tam olarak? yani mesajimin sonunda “kullandigim dil hakkinda ne dusunuyorsunuz?” gibi bir soru sormamisim gordugum kadariyla.Çok sorry , okeyim falanTürkçeyi güzel kullanmak neden bu kadar zor , kusura bakmayın ama hoş olmuyor bence…
Çevirmenim zaten 4 dil biliyorum anadilim dışında ama işte söylediklerimi anlamanız imkansız, bazen konuşma dili bile “enough” olmuyor..sizi alakadar eden kisim neresi tam olarak? yani mesajimin sonunda “kullandigim dil hakkinda ne dusunuyorsunuz?” gibi bir soru sormamisim gordugum kadariyla.
konustugum gibi yaziyorum, anlayabildiginiz surece boyle seylere takilmayin. eger anlayamayacaginiz sekilde ingilizce konusursam bana sorun ben size aciklarim.
ay ne diyosunuz siz ya? kac gun once yazdigim mesaj, sizi ilgilendiren kisim nedir ki bundan rahatsiz oluyorsunuz? cok rahatsizsaniz goz ardi edin.Çevirmenim zaten 4 dil biliyorum anadilim dışında ama işte söylediklerimi anlamanız imkansız, bazen konuşma dili bile “enough” olmuyor..
merhaba, sporla gögüslerim dikleşti yazmışsınız sormak istedim. benimkiler aşırı sarkık değil yani şu yalancı sarkma dediklerinden yani ucu karşıya bakıyor ama 85 giyiyorum büyük oldukları için sarkık gibi duruyorlar, ben de spor düşünüyorum, acaba hangi hareketleri yaptınız? ve değişimi ne kadar sürede fark ettiniz? teşekkürler şimdiden...Çok sorry , okeyim falanTürkçeyi güzel kullanmak neden bu kadar zor , kusura bakmayın ama hoş olmuyor bence…
Konuna gelirsek tatlım, çatlaklar için güzel bir önerim var. Lierac adında çatlak önleyici krem var ( çatlak sonrası için de var) bunu bir araştır istersen. Hamileyken 15 kg almıştım ve hamileliğin 3.ayından itibaren kullandım düzenli bir şekilde ve hiç çatlağım olmadı, göbeğim doğum yapmış gibi değil asla , kimse inanmaz o derecememelerim de emzirmeden sonra bir miktar sarkmıştı ( en azından iyi bir amaç için ) , sporla dikleşti ve gayet iyi durumda. Ayrıca kendinle barışık ol, en güzel kadın kendine güvenen kadındır , kusurlarınla sev kendini ama salma da yine de tedbirlerini al canım
Kilo alınca şişmiş işte.Göğüs yağ dokudan oluşuyor, sıfır beden kıskanç memesizlerin yorumlarını umursamayınşöyle oldu aslında. 12 kilo falan aldım galiba ve o zamandan beri göğüslerim daha ağır hissediyorum. bugün baktığımda ucunun yukarıda olduğunu fark ettim ama alt kısmı ağır ve daha aşağıda. o yüzden o kalem şeyini denedim bazılarında hemen düşüyormuş bende durdubuna takıldım
Sporla göğsü düzeltmek baya uzun bir zaman ve efor ister ben sporla halledilir ya, ya da spor yaptı düzeldi diyenlere şaşırdım doğrusu.. aynısı kol altları için de geçerli. En zor yerlerden ikisi belki de. Çatlama kısmı da aynısı biraz genetik o..ben mesela 22 kilo aldım hamilelikte hicbir şey kullanmadim ama göbekte sıfır çatlak var. Belki şunu kullandım diyen kişi kullanmasa da çatlamayacaktı. Ama sporla yavaş ve emin adımlarla eski haline yakın bir yere getiririm derseniz pilates deneyebilirsiniz özellikle lastik ve çember ile yapılan hareketleri etkilomerhaba, sporla gögüslerim dikleşti yazmışsınız sormak istedim. benimkiler aşırı sarkık değil yani şu yalancı sarkma dediklerinden yani ucu karşıya bakıyor ama 85 giyiyorum büyük oldukları için sarkık gibi duruyorlar, ben de spor düşünüyorum, acaba hangi hareketleri yaptınız? ve değişimi ne kadar sürede fark ettiniz? teşekkürler şimdiden...
Öncelikle göğüsleri dikleştiren toparlayan önemli sporlardan biri yüzme , diğeri de çember sıkma diyebilirim. Düzenli yaparsan değişimi görürsün , her gün 20 dak bile yeterli olurmerhaba, sporla gögüslerim dikleşti yazmışsınız sormak istedim. benimkiler aşırı sarkık değil yani şu yalancı sarkma dediklerinden yani ucu karşıya bakıyor ama 85 giyiyorum büyük oldukları için sarkık gibi duruyorlar, ben de spor düşünüyorum, acaba hangi hareketleri yaptınız? ve değişimi ne kadar sürede fark ettiniz? teşekkürler şimdiden...
peki uzun süre spor yapsam cidden gözle görülür değişim olur mu göğüslerimde?Sporla göğsü düzeltmek baya uzun bir zaman ve efor ister ben sporla halledilir ya, ya da spor yaptı düzeldi diyenlere şaşırdım doğrusu.. aynısı kol altları için de geçerli. En zor yerlerden ikisi belki de. Çatlama kısmı da aynısı biraz genetik o..ben mesela 22 kilo aldım hamilelikte hicbir şey kullanmadim ama göbekte sıfır çatlak var. Belki şunu kullandım diyen kişi kullanmasa da çatlamayacaktı. Ama sporla yavaş ve emin adımlarla eski haline yakın bir yere getiririm derseniz pilates deneyebilirsiniz özellikle lastik ve çember ile yapılan hareketleri etkilo
Mrb bisey sorcaktim kilo alinca dolgunlasir mi göğüsler azda olsa? Yoksa iyice mi beter olur. Kilo almaya calisiyorum da goguslerim suan 75 beden. Yalanci sarkma var ama ben cok yumusak olmasina kafayi taktim. Kilo alinca dolgunlasir mi yoksa yere mi iner iyiceGöğsün sarkmamış dolgunlaşmıştır ki erkekler bayılır. Sen evlenince adamlar ne oluyor sanıyon. Sen onlatın kıllı vücutlarını koca göbeklerinş gördğn mü hiç. Biraz spor yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?