görünüşüm konusunda özgüvenim çok düştü

göğüslerim düzelmez ki. ya sanki evlenince beğenilmeyecek gibi hissediyorum neden bilmiyorum
Dr hayati akbaş ı instagramdan takip et Yaptır göğüslerini korkma az bir toparlama yaparlar sonuçta slikon takmayacaklar sana zaten büyük diyorsun az biraz toparlarlar sıkıntı yapma

Burada "kilo almak istiyorum" başlikli konulara gelip " ekmek arasi pilav yiyin,
gece vakti pekmezli cicii bebe yiyin" gibi sacma sapan kendini bilmez tavsiye verenlere bu yuzden kiziyordum işte.

Kilo almakta vermekte sporla yapilirsa fizigi guzellestirir. Ben de asiri zayifken kilo almistim yillar once ama sporla ve dogru durust seyler yiyerek yapmistim.

Siz de estetikten once spora başlayin ama bikac ayda birakmayin saglam bir spor yaoin ve sonuca gore ne yapacaginizi tekrar degerlendirirsiniz.

Mrb Ben 2 çocuk emzirdim, eskiden çok güzeldi göğüslerim, şimdi uçları yerinde tam karşıya bakıyor ama sanki nasıl desem şu üstte dekolte olur ya hani o dolgunluk aşağı inmiş gibi üst taraf bomboş meme dokusu aşağıda. gövdede sarkık bi görüntü var. ( kalem durmuyor çünkü durmayacak kadar küçükler 75 beden. ve çok yumuşak. Küçüklüğünden sikayetci değilim ama kilo alırsam içlerinin biraz dolacağını duymuştum 45 kiloyum 50 olmak için çabalıyodum şimdi tedirgin oldum azıcıkda olsa en azından uçlari yerinde diye avunuyordum kilo alırsam daha beter mi olurlar?

Kilo alınca göğüslerin dolgunlaşması kilo verince küçülüp sarkması gerekmez mi ?

10 kilo alma ile nasıl sarkıyor ya 19 yaşındasın hem de daha dolgun durması gerekmez mi kilo aldın sonuçta

Herkesin gogsu niye sarksin? Bazilarinin genetik sarkiktie yani yapısı öyledir. Onun disinda ya kilo alip vermekten ya da dogumdan sonra sarkar. Durduk yere meme sarkmaz genç yaşta özellikle.
Dahası 20 küsür kilo aldım hamilelikte birde 2.5 yıl emzirdim asla sarkma olmadı

Dahası 20 küsür kilo aldım hamilelikte birde 2.5 yıl emzirdim asla sarkma olmadı

Tabi ki kimisinin ortada hicbir neden yokken sarkıktır, kimisinin de ne olursa olsun sarkmaz bunlar genetik.
Ama sarkiklik sonradan oluştuysa cogunluk dedigim nedenlerden kaynaklı oluyor.
Herkesin memesi sarkmaz, herkeste çatlak yoktur.
Size de masallah

Birde anlamadım zaten gerekli olan 10 kiloyu almış,yani gereksiz bir 10 kilo değil
Vücut bu kadar error verir mi ya ?
Teşekkür ederim bu arada

Birde anlamadım zaten gerekli olan 10 kiloyu almış,yani gereksiz bir 10 kilo değil
Vücut bu kadar error verir mi ya ?
Teşekkür ederim bu arada

Uzmani degilim ama her vucudun yapisi farkli oluyor. Ayni boyda ve ayni kiloda iki kişiyi yan yana koysak vucutlari birbirinden farkli gözükebilir.
Kilo almak tek başina dolgun goguslere, guzel yuvarlak kalcaya sahip olmaya yetmiyor bazisinin eti yumuşak derler ya oylesi kilo aldikça sarkar.
Saglikli besinlerle, spor yaparak o kiloyu almasi lazimdi.

Evet onu biliyorum ama yinede gerekli olan bir miktar kiloyu alınca böyle korkunç olmaması lazım bence konu sahibi biraz kötü bir dönemde herşey gözüne batıyordur

Birisine kendinizi beğendirmek için değil kendiniz için yapın. Sağlığınız için spor yapın. Chloe ting,April Han gibi kişilerin egzersiz videoları var. Çatlaklar için tedaviler var. Ama sanırım sosyal medya bizi ucube gibi hissettiriyor. Benim de çatlaklarım var,göğüslerim de hafif sarkık ve büyük. Bunlar olabilen şeyler.

Kilo alınca göğüslerin dolgunlaşması kilo verince küçülüp sarkması gerekmez mi ?
dolgunlaşıp aşağı doğru sarktı işte göğüs ucundan bahsetmiyorum göğsümün alt kısmı daha aşağıda

Gelecek planlarınız arasında evlenip çocuk sahibi olma planınız varsa göğüs sarkması kaçınılmaz son ablacım. Emzirme göğüslerin formunu bozan bir şey ve her emziren annenin az yada çok göğüslerinde sarkma olur. Bu kadar seni üzen özgüvenini yitirmene neden olan bir şeyse estetik operasyonla düzelebilir. Yine göğüsü daha dik gösteren südyen çeşitleri var onlardan kullanabilirsin.

keşke 1 den fazla beğenme hakkımız olaydı :) :)
çok katılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…