- 10 Mayıs 2021
- 179
- 63
- 18
- 54
Dr hayati akbaş ı instagramdan takip et Yaptır göğüslerini korkma az bir toparlama yaparlar sonuçta slikon takmayacaklar sana zaten büyük diyorsun az biraz toparlarlar sıkıntı yapmagöğüslerim düzelmez ki. ya sanki evlenince beğenilmeyecek gibi hissediyorum neden bilmiyorum
Mrb Ben 2 çocuk emzirdim, eskiden çok güzeldi göğüslerim, şimdi uçları yerinde tam karşıya bakıyor ama sanki nasıl desem şu üstte dekolte olur ya hani o dolgunluk aşağı inmiş gibi üst taraf bomboş meme dokusu aşağıda. gövdede sarkık bi görüntü var.Bahsettiğiniz şey sarkma değil, memeler büyüyünce ağırlık aşağı doğru çekiyor doğal olarak. Sarkma ucunun aşağıda olması. Büyük ve aşağı doğru meyilli olmayan tam ortada duran memeler silikon olmalı. Hem büyüyüp hem aynı doğrultuda kalması mümkün değil yer çekimi nedeniyle ne yazık ki
Göğüs değil meme, ayrıca beğenmeyen gitsin zaten. Daha şimdiden evleneceğiniz adamın zevklerini düşünüyorsunuz, varlığınızdan haberi bile olmayan bir erkek için bedeninize, kendinize böyle şüpheyle bakmanıza değer mi? Bedeniniz sizin yaşamanız için var herhangi birinin beğenilerini karşılamak için değil
Göğüsleri sarkmayan var mi ki?
Dahası 20 küsür kilo aldım hamilelikte birde 2.5 yıl emzirdim asla sarkma olmadıHerkesin gogsu niye sarksin? Bazilarinin genetik sarkiktie yani yapısı öyledir. Onun disinda ya kilo alip vermekten ya da dogumdan sonra sarkar. Durduk yere meme sarkmaz genç yaşta özellikle.
Dahası 20 küsür kilo aldım hamilelikte birde 2.5 yıl emzirdim asla sarkma olmadı
Birde anlamadım zaten gerekli olan 10 kiloyu almış,yani gereksiz bir 10 kilo değilTabi ki kimisinin ortada hicbir neden yokken sarkıktır, kimisinin de ne olursa olsun sarkmaz bunlar genetik.
Ama sarkiklik sonradan oluştuysa cogunluk dedigim nedenlerden kaynaklı oluyor.
Herkesin memesi sarkmaz, herkeste çatlak yoktur.
Size de masallah
Birde anlamadım zaten gerekli olan 10 kiloyu almış,yani gereksiz bir 10 kilo değil
Vücut bu kadar error verir mi ya ?
Teşekkür ederim bu arada
Evet onu biliyorum ama yinede gerekli olan bir miktar kiloyu alınca böyle korkunç olmaması lazım bence konu sahibi biraz kötü bir dönemde herşey gözüne batıyordurUzmani degilim ama her vucudun yapisi farkli oluyor. Ayni boyda ve ayni kiloda iki kişiyi yan yana koysak vucutlari birbirinden farkli gözükebilir.
Kilo almak tek başina dolgun goguslere, guzel yuvarlak kalcaya sahip olmaya yetmiyor bazisinin eti yumuşak derler ya oylesi kilo aldikça sarkar.
Saglikli besinlerle, spor yaparak o kiloyu almasi lazimdi.
Evet onu biliyorum ama yinede gerekli olan bir miktar kiloyu alınca böyle korkunç olmaması lazım bence konu sahibi biraz kötü bir dönemde herşey gözüne batıyordur
Birisine kendinizi beğendirmek için değil kendiniz için yapın. Sağlığınız için spor yapın. Chloe ting,April Han gibi kişilerin egzersiz videoları var. Çatlaklar için tedaviler var. Ama sanırım sosyal medya bizi ucube gibi hissettiriyor. Benim de çatlaklarım var,göğüslerim de hafif sarkık ve büyük. Bunlar olabilen şeyler.spor yapmaya çalışıyorum şuanlık göbek sorunum pek kalmadı gibi hatta. çatlaklar için çözüm yok bildiğim kadarıyla ama onlarla da barışıcam mecbur. göğüs sarkması çok özgüvenimi düşürüyor. ya neden bilmiyorum ama ileride aşık olduğumu sanarak yaptığım bir evlilikte karşı taraf bunlari görüp benden soğuyacakmış gibi hissediyorum. açıklayamıyorum bu hissi ya
sagolun cok yardimci oldunuz bu yorumla10 kilo alma ile nasıl sarkıyor ya 19 yaşındasın hem dedaha dolgun durması gerekmez mi kilo aldın sonuçta
dolgunlaşıp aşağı doğru sarktı işte göğüs ucundan bahsetmiyorum göğsümün alt kısmı daha aşağıdaKilo alınca göğüslerin dolgunlaşması kilo verince küçülüp sarkması gerekmez mi ?
Valla yukarda da yazdım gereksiz yere bir kilo alımı değil bu,bence sen biraz kötü bir dönemdesin yada ilk defa gereken kilodasın algın değişmiş olabilir o yüzden gözünde büyütüyorsunsagolun cok yardimci oldunuz bu yorumla
keşke 1 den fazla beğenme hakkımız olaydı :) :)cok sorry ama kadindaki her seyin kusursuz olmasini isteyen erkeklerin zekasiz oldugunu dusunuyorum. oyleleriyle de isiniz olmasin lutfen.
kendinizi rahatsiz hissedersiniz, memeleriniz cidden buyuk ve sarkiktir bayaaa sikinti yaratiyordur okeyim ama sirf karsi taraf begenmez diye ameliyat olmayi dusunmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?