burda bi tanıdığımız var deli gibi aşık görünmesine rağmen evlendikten sonra aldatmış ondan beri niyeyse böyle saçma bi düşüncedeyim. erkekler zaten görselliğe önem veriyorlar en beklenmedik insan bile aldatabiliyorlar vs. çok kötü bisey bunu yaşamak yaSeven insan her haliyle beğeniyor inan ki.
Bu çok ütopik birşey değil.
Hayatına giren insan senin göğüslerine veya çatlakların laf edecek olursa o insanı derhal çıkar hayatından.
Sevgi böyle birşey değil. Seven insan her haliyle sever. Her haliyle güzel görür.
Çok güzel kadınlar da aldatılıyor.burda bi tanıdığımız var deli gibi aşık görünmesine rağmen evlendikten sonra aldatmış ondan beri niyeyse böyle saçma bi düşüncedeyim. erkekler zaten görselliğe önem veriyorlar en beklenmedik insan bile aldatabiliyorlar vs. çok kötü bisey bunu yaşamak ya
Her erkek görselliğe önem vermiyor ki. Evlenmeden önce gayet fittim. Anne oldum, 20 kiloya yakin aldım. Bacaklarım çatladı, göğüslerim sarktı, sezaryen izim var. Göğüslerimi yaptırsam mi diye ciddi ciddi düşünüyorum ama eşime göre çok gereksiz, gayette iyi durumda olduğunu düşünüyor. Boşuna kendine dert ediyorsun.burda bi tanıdığımız var deli gibi aşık görünmesine rağmen evlendikten sonra aldatmış ondan beri niyeyse böyle saçma bi düşüncedeyim. erkekler zaten görselliğe önem veriyorlar en beklenmedik insan bile aldatabiliyorlar vs. çok kötü bisey bunu yaşamak ya
Aldatilmanin kadının güzelliğiyle bağlantılı olduğunu düşünmüyorum ben, erkeğin haysiyetiyle bağlantılı diye düşünüyorum.burda bi tanıdığımız var deli gibi aşık görünmesine rağmen evlendikten sonra aldatmış ondan beri niyeyse böyle saçma bi düşüncedeyim. erkekler zaten görselliğe önem veriyorlar en beklenmedik insan bile aldatabiliyorlar vs. çok kötü bisey bunu yaşamak ya
Cok ufaksin.spor yapmaya çalışıyorum şuanlık göbek sorunum pek kalmadı gibi hatta. çatlaklar için çözüm yok bildiğim kadarıyla ama onlarla da barışıcam mecbur. göğüs sarkması çok özgüvenimi düşürüyor. ya neden bilmiyorum ama ileride aşık olduğumu sanarak yaptığım bir evlilikte karşı taraf bunlari görüp benden soğuyacakmış gibi hissediyorum. açıklayamıyorum bu hissi ya
Benimkinde kalem değil defter bile durur.Memenizin bitiş kısmına kalem koyun, eğer kalem duruyorsa durum dediginiz gibidir. Durmayıp yere düşüyorsa bunları hiiiç düşünmenize gerek yok
Bu mesajla memelerimin sarkmadığını öğrendim, ucunun mu aşağı doğru bakması gerekiyor sarkmış demek için, bunu hiç bilmiyordum.Bahsettiğiniz şey sarkma değil, memeler büyüyünce ağırlık aşağı doğru çekiyor doğal olarak. Sarkma ucunun aşağıda olması. Büyük ve aşağı doğru meyilli olmayan tam ortada duran memeler silikon olmalı. Hem büyüyüp hem aynı doğrultuda kalması mümkün değil yer çekimi nedeniyle ne yazık ki
Göğüs değil meme, ayrıca beğenmeyen gitsin zaten. Daha şimdiden evleneceğiniz adamın zevklerini düşünüyorsunuz, varlığınızdan haberi bile olmayan bir erkek için bedeninize, kendinize böyle şüpheyle bakmanıza değer mi? Bedeniniz sizin yaşamanız için var herhangi birinin beğenilerini karşılamak için değil
Düzenli plates yapmalısın..bu sene yaklaşık 10 kilo falan aldım, eskiden aşırı zayıftım o yüzden normal kiloma geldim suan memnunum bundan. ama hızlı kilo aldığım için göğüslerim sarktı göbeğim çıktı biraz bi de çatlaklarım oluştu. daha 19 yaşındayım çok özgüvenim düştü. şimdi internetten bunları araştırıyorum göğüs sarkması için o kadar kötü şeyler yazmışlar ki sinirlerim bozuldu ağladım. ileride evlenince bile benim için sıkıntı olabilir bu belki. çok moralim bozuldu...nasıl düzelir diye sormayacağım çünkü estetikle oluyor galiba göğüs dikleştirmek. ama benim özgüvenim çok düşüyo bunu nasıl aşabilirim? biliyorum çok kötü geliyo kulağa ama ileride benimle evlenen kişi görüp uzaklaşacak gibi hissediyorum
beni dıştan gören biri bile bunu fark edecek gibi hissediyorum. yorumlara baktığımda herkes göğüs sarkmasını belirlerken ben de o kadar olmuyo neyse ki falan yazmışlar ama ben baktığımda gerçekten sarkmış yani..çok özgüvenim düştü ileride kendimi nasıl rahat hissedicem bu konuda sinirlerim çok bozuldu ya kendimi mahvetmiş gibiyim. evet kiloyu bilerek aldım çünkü ideal kilomdan çok düşüktüm sağlıksız hissediyodum ama şimdi de vücudumu bozdum gibi hissediyorum.
bu sene yaklaşık 10 kilo falan aldım, eskiden aşırı zayıftım o yüzden normal kiloma geldim suan memnunum bundan. ama hızlı kilo aldığım için göğüslerim sarktı göbeğim çıktı biraz bi de çatlaklarım oluştu. daha 19 yaşındayım çok özgüvenim düştü. şimdi internetten bunları araştırıyorum göğüs sarkması için o kadar kötü şeyler yazmışlar ki sinirlerim bozuldu ağladım. ileride evlenince bile benim için sıkıntı olabilir bu belki. çok moralim bozuldu...nasıl düzelir diye sormayacağım çünkü estetikle oluyor galiba göğüs dikleştirmek. ama benim özgüvenim çok düşüyo bunu nasıl aşabilirim? biliyorum çok kötü geliyo kulağa ama ileride benimle evlenen kişi görüp uzaklaşacak gibi hissediyorum
beni dıştan gören biri bile bunu fark edecek gibi hissediyorum. yorumlara baktığımda herkes göğüs sarkmasını belirlerken ben de o kadar olmuyo neyse ki falan yazmışlar ama ben baktığımda gerçekten sarkmış yani..çok özgüvenim düştü ileride kendimi nasıl rahat hissedicem bu konuda sinirlerim çok bozuldu ya kendimi mahvetmiş gibiyim. evet kiloyu bilerek aldım çünkü ideal kilomdan çok düşüktüm sağlıksız hissediyodum ama şimdi de vücudumu bozdum gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?