Götürüp kapılarına bırakmalı mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Niye propaganda olsun? Bu tür olaylar hep oluyor.

Neden şikâyette bulunmuyorsunuz. Elindekiler de kanıtın olur gelsin incelesinler.

Beni sahsen etmedi.Diyelim ki ogrendiler ne olacak,yalan mi?
Arti este ailesine nefret kusuyormuş
Eve gelecekmis te hani o adami (babayi)öldürmemek icin gelmemis ya
Toptan kurtulurlardi iste fena mi?
Böyle yapiliyor olabilir,depremde bile muhtarlar gelen yardimlari evine samanligina istiflemiste kac yil gecinmis,ama bu firsati bulan bildirir,hicte kacirmaz bence...

Bu konuyu okuduktan sonra çok üzüldüm.
Bunu iş haline getirmiş olan dilencilere yardım etmiyorum.
Tek güvendiğim yer böyle kurumlardı. Ama baksanıza paralarımız nerelere gidiyormuş.
Sizden rica ediyorum. Durumu Kızılay’a bildirin.

Doğrudur oluyor ama dediğim gibi hanımefendi çok uzun vadeyi anlatıyor. Uzun vadede böyle çalma isleri yürümüyor genelde . Nasil bir yerde olursan ol .
Ayrıca bu olayı yazmasının da tek nedeni kp kv de ye insanlar giydirsin diye yoksa şu güne kadar kendisinin umrunda bile olmamış .
Şimdide konusu kapansın istiyor çünkü herkes tepki verince kendi başıda belaya girer biri buradan şikayet eder diye korktu.

Bence hemen şikayet etmelisiniz.
O eve getirilen her şeyde milletin hakkı var. Millet Kızılay'a, yetime, öksüze, fakir fukaraya yardım etsin diye bağışta bulunuyor. Kesilen vergilerle Kızılay yardım yapıyor.
Ne yüzsüzlermiş yahu. Yardım malzemelerini eve getirmek nedir yahu.
Site yöneticilerinin yerinde olsam bu konunuzu ihbar sayar ve şikayette bulunurdum.

Ben araştıracağım. Şikayet edebilirsem edeceğim.

Başım belaya girer diye değil en fazla ifşa olur ve ben her türlü ispatlarım zaten. İnsanlae tanımadıkları kv kp giydirde ne giymese ne. Benim adıma düşünmediğim şeyleri düşünmüşüm gibi yansıttıkları için ben artık kapanmasını istedim. Zaten şikayet edeceğimi de söyledim. Bu olaylar yeni evlendiğim zamanlar oldu bi kez de arada bi de şimdi işte , zaten bir yıldır görüşmüyorum nelki de gözüme çok gözükmedikleri için bu kadar ciddi olduğunu fark edemedim. Ama burda bie kaç ylrumdan sonra fark ettim ciddiyeti, başka bir amacım düşüncem olamaz, onlar benim gözümde zaten batmışlar batağa. Bir yıl sonra cıkıp karsıma poşet getieince bir de aynı ürünlerden fazla fazla olunca anladım. Mesela ben hamileyken müdürler hamilesin diye bu bebek arabasını hediye ettiler diyordu. Nasıl anlayabilirdim ki yalan söylediğini.

Mesela ben hamileyken müdürler hamilesin diye bu bebek arabasını hediye ettiler diyordu. Nasıl anlayabilirdim ki yalan söylediğini.
İyide müdürler hediye etti gerçekten diyelim buda hırsızlık.. İnsanlar o bağışları müdürler çalışanların gelinlerine hediye etsin diye değil fakir fukaraya ulaşsın diye yapıyor... Bunu düşünemediniz mi? Ordan size gelen herşey hırsızlıkla gelmiştir. Çünkü ihtiyacınız yok ve kp görevini kötüye kullanarak size getiriyor.

Bunu buradan birileri çözüp ifsa eder kesinlikle,siz etmeseniz de

Mesela ben. Konuyu takipteyim. Konu sahibi şikayet edeceğim demiş. Şikayetine dair bir belgeyi burada sunmazsa ben CİMER'e konunun linki ve ekran görüntüsü ile şikayet edeceğim. Kimin başı belaya girerse girsin.
Ülkemizin yardım kuruluşunda yapılan her türlü yolsuzluğu (büyük küçük farketmez) bilerek susmamalıyız.

Tetikte bekliyorum.

Evet yukarıda bi ton giydirenler hala bu hanımefendiye inanma taraftarı mısınız?

Ya hediyesi olur mu bunu? Biz bağışları sürekli Kızılaya yaparız. Ayrıca Fitre ve zekatları hep Kızılaya veririz. Müdürlere çalışanlara yapmıyoruz ki hediye edilsin. Çalışanlar evlerine götürsün, torunlarına gelinlerine versin diye değil fakir fukaraya faydamız olsun diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…