- 10 Şubat 2017
- 290
- 380
- 53
- Konu Sahibi Queenkingg
-
Dediginiz doğrudur ama bakın uzun vadede ortaya cıkmış . Ki kızılayın baskani .
Hanımefendinin dediği gibi uzun vade bu tarz çalma işlerini yürütmek mümkün değil . Sistem buna uygun değil çünkü
Hiç bir kurum tertemizdir diyemem elbette ama bu kadar abartarak kötü propaganda yapmak ki abarttigina eminim , doğru değil .
Neden şikâyette bulunmuyorsunuz. Elindekiler de kanıtın olur gelsin incelesinler.Kv,kp kişisiyle bende eşimde asla görüşmüyoruz. Asla affedemeyeceğim şeyler yaşattılar ve hala her fırsatta gerek namusum gerek ailem hakkında akla zarar iftiralarına maruz kalıyorum. Ama umursamıyorum kapımı örtüyorum ne halleri varsa görsünler modunda takılıyorum. Eşimle hala uğraşmaya devam ediyorlar ve o dayanamıyor çoğu kez tartışıyor gördüğü yerde soruyor. Hala altlı üstlüyüz fakat artık bedava oturmuyoruz . Onca şeyden sonra hala evimizde oturuyorlar demesinler diye kira şeklinde aydan aya para yatırıyor onlara. Hala bu evden çıkmamız biraz zor o yüzden bu şekilde idare ediyoruz.
Şimdi asıl sorum şu, bu bana türlü kötülükler yapan adam kızılay da sözde gönüllü çalışan. Ama oraya gelen etiketli temiz ne varsa alıp evine getiriyor , torbalarca elbise ayalkabı getirmişliği var, karı koca gidip seçip geliyorlar. Daha önce vermeye calıstılar bize, eşimde bende ; yetimin öksüzün hakkına ihtiyacımız yok günahına girmeyiz dedik almadık. ( kurbanlık kavurma , erzak kolilerini de aynı şekilde çekip getiriyor).
Geçen gün sabah bir yerde geliyordum beni apartmanda gördü. Bu aylar sonra ilk karşılaşmamız kp le. Görünce görmezden geliyor cevap vermeden gitmeye devam ediyorum ben. Sanki arada hiç i şey olmamış gibi
- kızılaydan çok güzel bebe kıyafetleri getirdim buna göre ( buna dediği kucagımdaki oğlum) getiriyim size dedi , ihtiyacımız yok kıyafeti çok fazla getirme istemiyoruz dedim . Ben eve cıktım iki dudagımın arasında soylene soylene o da evine girdi. Bi kaç dk sonra kapı çaldı ,eşim açtı elinde poşete basmış getirmiş. Eşim kızdı bi daha getirme dedi o poşeti lapı arasınam içeri atıp gitti. Uzamasın diye geri götürmedim o an en azından ihtiyaç sahiplerine veririm dedim. Ve bu arada aynı üstten 4 tane falan bildiğiniz dağıtmalık için gönderilen kıyafetler. Etiketliler diye bize hediye geldi yalanı atıyorlar.
Huylarını çok iyi tanıyorum, bana aylarca cehennemi yaşattı bu insanlar , daha önveki konularımda da var yapıştımı çıkmayan herkesle düşman , adete yürüyen yalancılar. Eşim dahi sildim artık diye tek çırpıda söyleyebiliyor.
Su an bu kıyafetler hala evde duruyor ve benim içim içimi yiyor, götürüp kapılarının önüne koyasım var,çünkü queenkingg bunları kabul etti demekki bizimle iyi diyip bir sonraki hamle gelecek , tekrar aynı şeyler yaşanacak.
Ne yapmalıyım götürüp ayakkabılığın üstüne bırakıyım mı ? Hayrıma birine veriyim desem su an etrafımda küçük cocugu olan kimse yok öyle, galiba başıma bela olmaları fikrinden aşırı bıktığım için size danışmak istedim.
Beni sahsen etmedi.Diyelim ki ogrendiler ne olacak,yalan mi?Doğrudur haklisiniz , kızılay çok fazla insanın calsitigi bir kurum,
Sistemlerini de çok iyi biliyorum bunun için hanimefenin abarttigina eminim .
Sıfırdır demiyorum ama abartmıştır diyorum.
Sizce gerçekten dediği gibi olsa bin defa şikayet etmez mıydı? Adamlara nefret kusuyor burada , neden şikayet etmediniz deniyor numarami istediler ben olduğum anlaşılacak diyor.
Sizi tatmin etti mi bu neden ?
ne sandınız bunlar çok normal durumlarBiz hayır kurumlarına bağışlıyoruz, çalışanlarda kendilerinemi alıyor?! Yazıklar olsun!
Doğrudur oluyor ama dediğim gibi hanımefendi çok uzun vadeyi anlatıyor. Uzun vadede böyle çalma isleri yürümüyor genelde . Nasil bir yerde olursan ol .Beni sahsen etmedi.Diyelim ki ogrendiler ne olacak,yalan mi?
Arti este ailesine nefret kusuyormuş
Eve gelecekmis te hani o adami (babayi)öldürmemek icin gelmemis ya
Toptan kurtulurlardi iste fena mi?
Böyle yapiliyor olabilir,depremde bile muhtarlar gelen yardimlari evine samanligina istiflemiste kac yil gecinmis,ama bu firsati bulan bildirir,hicte kacirmaz bence...
Doğrudur oluyor ama dediğim gibi hanımefendi çok uzun vadeyi anlatıyor. Uzun vadede böyle çalma isleri yürümüyor genelde . Nasil bir yerde olursan ol .
Ayrıca bu olayı yazmasının da tek nedeni kp kv de ye insanlar giydirsin diye yoksa şu güne kadar kendisinin umrunda bile olmamış .
Şimdide konusu kapansın istiyor çünkü herkes tepki verince kendi başıda belaya girer biri buradan şikayet eder diye korktu.
İyide müdürler hediye etti gerçekten diyelim buda hırsızlık.. İnsanlar o bağışları müdürler çalışanların gelinlerine hediye etsin diye değil fakir fukaraya ulaşsın diye yapıyor... Bunu düşünemediniz mi? Ordan size gelen herşey hırsızlıkla gelmiştir. Çünkü ihtiyacınız yok ve kp görevini kötüye kullanarak size getiriyor.Mesela ben hamileyken müdürler hamilesin diye bu bebek arabasını hediye ettiler diyordu. Nasıl anlayabilirdim ki yalan söylediğini.
Bunu buradan birileri çözüp ifsa eder kesinlikle,siz etmeseniz de
Evet yukarıda bi ton giydirenler hala bu hanımefendiye inanma taraftarı mısınız?Başım belaya girer diye değil en fazla ifşa olur ve ben her türlü ispatlarım zaten. İnsanlae tanımadıkları kv kp giydirde ne giymese ne. Benim adıma düşünmediğim şeyleri düşünmüşüm gibi yansıttıkları için ben artık kapanmasını istedim. Zaten şikayet edeceğimi de söyledim. Bu olaylar yeni evlendiğim zamanlar oldu bi kez de arada bi de şimdi işte , zaten bir yıldır görüşmüyorum nelki de gözüme çok gözükmedikleri için bu kadar ciddi olduğunu fark edemedim. Ama burda bie kaç ylrumdan sonra fark ettim ciddiyeti, başka bir amacım düşüncem olamaz, onlar benim gözümde zaten batmışlar batağa. Bir yıl sonra cıkıp karsıma poşet getieince bir de aynı ürünlerden fazla fazla olunca anladım. Mesela ben hamileyken müdürler hamilesin diye bu bebek arabasını hediye ettiler diyordu. Nasıl anlayabilirdim ki yalan söylediğini.
Ya hediyesi olur mu bunu? Biz bağışları sürekli Kızılaya yaparız. Ayrıca Fitre ve zekatları hep Kızılaya veririz. Müdürlere çalışanlara yapmıyoruz ki hediye edilsin. Çalışanlar evlerine götürsün, torunlarına gelinlerine versin diye değil fakir fukaraya faydamız olsun diye.İlk mesajda kavurma, kıyma da aldıklarını söylüyorsunuz ama sonra panik olunca "bana hediye dediler emin değildim"
Bence siz de tutarsızsınız. Adli makamlara taşınması gereken bir konu. Ben de elimden geleni yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?