Göz Altına Yağ Dokusu Kök Hücre

Yaaa.ilk kez olumlu bir şey duydum.Sen nerene uygulattırdın eceecem?

Alın ve cene hariç komple yapıldı yani goz altı, yanaklar, elmacık kemıklerı , burun kenarları dudak yanlarındakı (nazolobial) cizgiler dolduruldu ve cok basarılı oldu . Ama 2 hafta once sorsaydın sakın yaptırma pismanım derdim

Son düzenleme:
Ne kadara mal oldu bilgi verir misiniz?
Yanık goruntunuz tam olarak kac gunde normale dondu?

öldüm öldüm beni gören suratımda tüp patlamış sanıyordu en agırından olanı erbiumu yaptırdım bepantene madecassol vs hiçbirşey sürmedim suratım bayramda şişirilmiş kuban gibi gerildi 4.gün soyulma bitti kullanacagın merhemler deriyi tedavi etmeye çalışır soyulma ötelenir demişti söz dinledim çok cnım yandı ;ama çabuk kurtuldum normal fraksiyonel lazer o akşam dinlen sabah makyajını yap güncel hayatından koparmıyo ben derin soyulsun istedim
ben uzun süredir birçok hizmetlerinden faydalanıyorum bana fiyatını paylaşamayacagım daha dogrusu neredeyse 1 yıl sonra gittim yaptırdım çıktım para konuşömadım bile ;ama normalde seansı 200-250 tl paket oluşturulursa daha uyguna geliyo mesela 3 fraksiyonel lazer aman yeni cildi besleyelim3 somon dna 2 napaj vitamin gibi kolajlar daha güzel sonuçlar ve de rakamlar oluyo

sonunda Adana'ya taşıttıracaksın beni :)

merhaba,
bir suredir girmiyordum siteye. Crayzz11 ve masummasal tesekkur ederim arkadaslık istegimi kabul ettiginiz icin:) resimlerinizi goremıyorum tabi 25 mesajı doldurmama cok var daha:)

Baygı bir suredir arastiriyorum ameliyat riskli geliyor bana.geri donusu olmayan seylerden once gecici cozumleri denemeye karar verdim.

Gecici dolgu yaptırmak istiyorum goz altı cukuruna ve hahif sekilde elmacık kemigine. Yapan ve memnun olan var mı? morluk felan yapıyo ıkıncı ucuncu uygulamadan sonra diyolar?yamukluklar felan oluyor mu, esit cozumlemeler olmadıgından dolayı diye okumustum?

daylight sen yaptırıp memnun oldugunu soylemissin, arkadasım doktorun kimdi?

Ilgılenip de cevap yazarsanıs memnun olucam, tesekkurler:)

canım, hanki doktora yaptırdın memnuniyetin devam ediyor mu, ikinciyi yaptırdın mı gozunu seviim cevap yazıver:d tesekkurler, ihsallah cok memnunsundur, harika seyler yazmısın goz cukurlugu probleminin bittigi hakkında cok sevindim boyle seyler duymak gusel gelıyor

geriye dönük sayfaları okursan tüm sorularının yanıtını bulursun evet 2.seansı yaptırdım geçen sene kadar ne şişti ne sorardı ;çünkü koyulan dolgu tamamen erimemişti çok çok daha az yapıldı dr belki bir daha gelmene gerek kalmayacak dedi sadece sol gözönüm kıllicik morardı sagda hafif bir çember var tam insin azıcık o tarafa takviye ettirecegim
ben bşiraz cesaretli biraz da beklentileri düşük düzeyde bir tipimdir herkes için aynı oranda pozitiflik olmayabilir yani birşey diyemeyecegim

peki bu dolgu ya da yağ enjeksiyonu gibi işlemler üst göz kapağına uygulanabiliyor mu arkadaslar?bu konuda bilgisi duyumu olanların fikrine ihtiyacım var.üst gozkapagi estetiği sonrası bir gözüm digerine göre çokuk görünüyor.acaba dolgu care olabilir mı diye arayış içindeyim.

tesekkurler cevap icin daylight. hepsini okumustum aslında ama aklımda kalmamıs doktor kısmı. Haklısın herkesin beklentısı farklı. ben gecici ve en kısa sureli olan dolguyu yaptırmak istiyorum. Sana ikinci seferde doktor belkı yaptırmana gerek kalmıcak bi daha demis. yani yerlesmis o dolgu. Ben yerlesmesini istemıyorum aslında. İste bu yuzden de bazı tedırgınlıklerim var.

Ama tabi, sen memnun orunuyorsun gordugum kadarıyla, senin adına gercekten sevindim. Yaptırıp,mutlu olanları gormek gusel:)

selam, yine ben:) mart ayı icerisinde 1doktorla daha konuscam. ikna olursam, gecici4 aylık olan saf hyaluronik asitten goz altı cukurluguna yaptırcam. yaptırırsam kesin burdan paylasıcam tecrubemi ve izlenimimi. benim istegim goz altındakı cukurlugun dogal bir sekilde dolması.
doktorlar gecici dolguya pek yanasmıyor pahalı diye,daha kokten cozumleri tercih ediyolarlar.bi sekilde vazgeciyor karar degistiriyorum. ıkna olursam sorularıma aldıgım cevaplardan yaptırıyorum arkidesler. ihsallah iyi olur bende burdan herkese tavsiye ederim...

öncelikle merhaba yağ enjeksiyonunu nerede ve kime yaptırdınız?sonradan bir problem oldumu?(inşallah olmamıştır ve herşey yolundadır)ben gözaltlarıma yaptırmayı düşünüyordum ama önceden gittiğim bir doktor gözaltlarının hiçbirşeyi kabul etmediğini asla birşey yaptırmamamı sonra çok pişman olacağımı tekrar tekrar söyleyince bende çok korktum ve tabiki vazgeçtim.ama şimdi sizin gözaltlarına yağ enjeksiyonu yaptırmış memnun kalmış biri olarak yazdıklarınızı görünce merak ettim ve sormak istedim.Aynı memnuniyetiniz devam ediyormu? istediğiniz sonucu elde ettinizmi?sağlıcakla kalın.

öncelikle merhaba yağ enjeksiyonunu nerede ve kime yaptırdınız?sonradan bir problem oldumu?(inşallah olmamıştır ve herşey yolundadır)ben gözaltlarıma yaptırmayı düşünüyordum ama önceden gittiğim bir doktor gözaltlarının hiçbirşeyi kabul etmediğini asla birşey yaptırmamamı sonra çok pişman olacağımı tekrar tekrar söyleyince bende çok korktum ve tabiki vazgeçtim.ama şimdi sizin gözaltlarına yağ enjeksiyonu yaptırmış memnun kalmış biri olarak yazdıklarınızı görünce merak ettim ve sormak istedim.Aynı memnuniyetiniz devam ediyormu? istediğiniz sonucu elde ettinizmi?sağlıcakla kalın.

daylıght beni arkadaş olarak eklediğin için teşekkür ederim fakat resimlerini göremiyorum.Seni takip ediyorum.Sanırım Adana'da bulacam kendimi.Benim göz altından çok sıkıntım var yani çöküyor.İzin verirsen fotolarına bakmak istiyorum.

güzelim benim profilimde fotom yok ki galiba yanlış anladın sadece avatarımdaki minik görüntüm var o kadar hem olsa dahi çok yakından öncesi sonrası çekilmem gerekirdi yoksa küçücük bölge genel bir fotoda belli olamaz ki gel canım gel Adana'nın en güzel zamanları şimdi tüm ülke donuyo yazın da buralar çok sıcak

Peki öneriyor musun daylıght?gözaltıma dolgu yaptırmak istiyorum ben de.Aslında çok güzelim ama bu çökme beni öldürüyor.Srehc'in sevgilisi gibi hissediyorum kendimi:)Bir de gözüstü yani kaş altı bölgesi için de birşeyler yapabilir mi Asena hanım?Ne kadar iyi bir doktor?Adını sadece senden duydum ama iyi diyorsunuz...

arkadaslik gönderdim kabul edersen cok sevinirim bende orta yüz germede erhan eryilmazi tercih edenlerdenim... senin yazilarin beni olumsuz yönde etkiledi cok korkuyorum ne yapacagimi bilmiyorum.. riskli bi ameliyat zaten bide olumsuz bi sonuc alacagim korkusuda eklenince offf ya bilmiyorum ne yapmaliyim...

Sevgili Arkadaşlar;

Ben 32 yaşındayım.
Göz altlarım çok uzun yıllardır hep çökük.Burnumda kemikli.Ama detaylara takılmassak çirkin sayılmam :)

Mart ayında Çağrı Sade'ye (İPEGH) Nişantaşı'nda hem burun hemde göz altı amelyatı olacağım.(Öncesinde alnıma ve göz cevreme botoks yaptı, ilk deneyimim!)
Kendisi karnımdan yağ alarak göz altlarıma , göz altımın altındaki yanak kısmına ve ceneme yapacağını söyledi.
Bende formu okurken 2009 yılında bu işten acaip canı yananları gördüm.Kötü deneyimler geçirilmiş.
Korkmaya başladım.Teknoloji gelişti diye mi bakmalıyım olaya?Tavsiyeleriniz nelerdir?

Selamlar,
Lilis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…