ben de bu ay umutla bekliyorum adetime 8 gün var :) ben de umutlanmasam mı hehehe her ay beklemedeyim umutla ama bakalımbenim adet öncesi solgözüm seğrimeye başlıyo adet olunca geçiyo. daha önce böyle bişey yoktu, bebek istiyoruz vücudum bana böyle blirtiler vererek bu ayda hamile değilsin boşuna ümitlenme diye mesaj veriyo. her ay olunca bu anlamı çıkardım
ben bu sıralar çok stresliyim kpss çalışıyorum kaynanamgilde bir aydan fazladır bende çalışmam engelleniyor sınava düz hesap kaldı diyeceğim 3 ayBen ne zaman asiri derecede streslensem ya da üzülsem bende de olabiliyor. Uykusuzluktan da olabilir
hiç duymadım canım ama bir aydır neredeyse seğiriyor annem de pek iyiye saymaz ama ona demedim içimi karartır diyeEskiler derki göz seğirince söylemeyin ben o kadar şey görüyorum söylemiyorum ben bir seğirince sen herkese söylüyorsun
ay inş benim de azalır canım stres oldum onun atması bile canımı sıkıyor kitaplara bakarken ufalayıp duruyorum gözümüAynısı bende de var son bir aydır sol gözüm atiyo. Benim sol gözüm ne zaman atsa biseylere üzülüyorum. Bu ara yine üzüldüğüm şeyler oldu .
Bugün azaldı bakalım .
ben de bu dönemlerde aşırı stresliyim ondan olabilir2 ay boyunca hergün benim gözümde sagli sollu segirdi.Baslarda iyi bişey olcak kötü bişey olcak diye yorumladim gecistirirdim baktım tik gibi bişey oluyor hala devam ediyor göz doktoruna felan gitcektim artik sonra fark ettim ki (biraz ailevi problemlerim vardi)sinir stres uykusuzluk derken bide çay kahve sigara yi normalde kullandigimdan 2 kat fazla iciyormusum.Onlari azaltim bi kac hafta sonra duzeldi şükür.
canım ben de de stres hat safada bir yandan kpss bir yandan bebek istiyoruz hayırlısı sağlıklısı salih ve saliha evlatlardan hepimizin yanında bana da tabii bir yandan milletin dırdırı annemin bacağındaki rahatszılık kafa çok dolu moral bozukluğundan ders çalışamaz oldum ama toparlamam lazım kendimikuzum aynı bak benimde öyle sağ sol farketmıyor ne zman gözüm seğirse mutlaka üzülüp ağlıyorum.. günlerce aylarca seğirdiğini bilirim.. doktorada gittim tamamen psikolojik dedi doktor
İşte bu yuzden seğiriyor gözün canım ve sen seğiriğini düşündükçe geçmiyor psikolojik başlıyor düşünme onu hiç unutmaya çalış geçicektircanım ben de de stres hat safada bir yandan kpss bir yandan bebek istiyoruz hayırlısı sağlıklısı salih ve saliha evlatlardan hepimizin yanında bana da tabii bir yandan milletin dırdırı annemin bacağındaki rahatszılık kafa çok dolu moral bozukluğundan ders çalışamaz oldum ama toparlamam lazım kendimi
haklısın canım bir haftadır olmuyor çok şükür psikolojim çok karışık ve kafa çok yorgunİşte bu yuzden seğiriyor gözün canım ve sen seğiriğini düşündükçe geçmiyor psikolojik başlıyor düşünme onu hiç unutmaya çalış geçicektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?