Göz teması kuramamak fikirlerinizi bekliyorum !

pukett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
97
3
86
İstanbul
1 yıl çıktık 1 yıldır da nişanlıyız Allah izin verirse hayırlısıyla yaza evlenmeyi düşünüyoruz sevdiceğimle benim sorum şu ben sevdiceğimin gözlerine öyle alık alık bakarken o bakamıyor soruyorum neden bakmıyorsun diye ben bakamıyorum dedi sizce nedendir ? İnsan sevdiğinin gözlerine uzun uzun bakmak istemezmi ? şahsen ben böyyyllleeee dalarım giderim

Valla burda duyuyorum böyle erkek modellerini Allah tan bnm nişanlım böyle degil

Olabilir canım öyle gülesi falan geliyodur belki ha eğer gülesi gelmiyosa da sen biraz cilve biraz göz süzme iki güzel sözle yola getirmeye çalış gülesi geliyosa da iki kasinin ortasına baksin sana gözüne bakiyomus gibi gelir o da alışmış olur tabi kaslarini iyi temizle

hahahah kaşlarını iyi temizle koptum buna ya herşey yapıyorum cilve kur süzülmeler adam banamısın demiyor neden bakmıyorsun diyorum ben öyle uzun bakamıyorum diyor offf ne sinir bozucu bişey yaaa

hahahah kaşlarını iyi temizle koptum buna ya herşey yapıyorum cilve kur süzülmeler adam banamısın demiyor neden bakmıyorsun diyorum ben öyle uzun bakamıyorum diyor offf ne sinir bozucu bişey yaaa

Beni sevmiyo musun triplerini denedin mi:)))

bazı insanların öyle sorunları olabiliyo büyütülecek bişey yok bence adam yapamıyorum diyosa yapamıyodur şekerim zorladıkça daha kötü olur belki ters tepmesin dikkat et. zamanla açılır bence ama yapısı öyleyse pek de yapılacak bir şey yok gibi. önemli olan birbirinizi sevmeniz bence mutluluklar =))))

güzel dileklerin için tşkr ederim canım benim :))) bu ara pek üstüne düşmüyorum konunun belki beklemeyi bıraktığımız zaman başlar ilgiler dimi :)))

Öncelikle ömür boyu mutluluklar diliyorum :) o durum bende de var. Ben de sevgilimin gözlerine bakamazdım. insan utanıyor yav

Öncelikle ömür boyu mutluluklar diliyorum :) o durum bende de var. Ben de sevgilimin gözlerine bakamazdım. insan utanıyor yav

Tşkr ederim canım benim Artık kavga dövüş bakıyor arada yine kaçmaya başlıyor ama bu sefer tehdit ediyorum yapma yapma bana yapma zaten git başkasına yap diye sorarım sana diorum ozaman bakıyor hemen

sorun bile değil bu bende çok fazla bakamam utanmakta değil ama bilmiyorum işte

Bende bakamiyorum utangacligim tutuyo goz goze geldigimde :)) erkeklerde de olabilir altinda bisey aramaya gerek yok :)

Hadiya şaşırdım nedense ben öyle durur bakarım oda hayırdır ne bakıosun bişeymi var der yüzünü çevirir evet sen varsın diyorum susuyor

sorun bile değil bu bende çok fazla bakamam utanmakta değil ama bilmiyorum işte

bende diyorum erkek adam utanmaz ne utanması bakacaksın benim gibi diorum tamam işte bakıyoruzya diyor bikaç saniye sonra çeviriyor kafasını çok gülüyorum bazen kızıyorum sert şekilde ozaman bakıyor hee noldu şimdi diyo mıtlı oldum diyorum gülüyor tuafsın diyor bana

Olabilir bakamayabilir bende bakamam gözlerinin içine sadece ondan kaynaklı bir durum değil karşımdakiyle konusurkende gözlerine bakamam ayıp olmasın diye ağzına burnuna falan bakarım ama gözüne bakamam utanmak falan değil. Hatta lise zamanlarında arkadaşlar saniye tutardı ne kadar bakabileceksin diye 15i geçememiştim Çok takılma bence

ben kendi gözlerimin güzel olmadığını düşünüyorum bu yüzden eşim dahil kimseyle uzun göz teması kurmam..

bence de tuhafsın bakmasın boşver sen bak ona

valla bende bakamıyorum ama heyecanlandığım için. gözlerinde kaybolacakmışım gibi geliyor o da şikayet ediyor bakmamı istiyor ama yine de bakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…