Göze girmeye çalışan elti....

Laf anlamayana zor maalesef . Belki de bilerek yapiyordur bosverin.siz boyle tepki verince de amacina ulasip mutlu oluyordur psikopatca! hamileliginizde bebis icin boyle kisilerin stresini yasamayin.

Göze girmeye calismasida biz çeşit çeşit yapıyoruz .sennki yapamiyo der gibi ama eşimden biliyorki ben budurummdan dolayı yapamıyorum .ha bide bikere yine eşimi çağırmış kv de beni aradı sende gel diye bende gittim eşim işyerinde bisorun olduğu için gelemedi onlara söyledim işi çıkmış dedim bu mutfağa gitti eşimi en az on kere aramış en son eşim onada msj atmış gelemiycm isim çıktı sağolun siz yiyin yazmis geldi masaya oturdu x abimn işi çıkmış msj attı diyor.eben dedimya dedim işi varmış diye .eşim akşam sen onlara işi var demedinmi beni kaç kere aramış dedi

Hayatim aksam yemek daveti mi bu oyleyse soyle acik acik sana hak vericem.
Senin koca ogle yemegi icin eve gelmiyor mu. Hani ise gidiyor acikiyor
Eve gelip bir yemek yiyip donecek.
Olay bu yani.
Hamile kadinsin sen ohh ne guzel uzat ayaklarini dinlen kocanda birak doyursun karnini gitsin isine.
Hala yok ben hazirlicam ben de ben.

Valla hic caninizin kiymetini de bilmiyorsunuz. Ne meraklisiniz koca doyurmaya ^^

Valla belki konunun arasındaki şeyden şüphe ediyordurum olabilir yani .ama edebileceğim birisi değil fiziksel olarakta beyin olarakta onun yaklaşımı aynn konu arasındaki gibi gıcık ama nasıl diym . Ne benim eşimin kaile alacağı bir i nede benim sinek pis değil ama migde bulandırıyor diyin en iyisi

Bizden istediginiz ne?

Bunlari bize degil esinize soyleyin biz ne yapalim?..
Normal mi bir eltinin bukadar sevgi dolu olması bunu soruyorum size sizde onun yerinde olsanız oylemi davranirdiniz .yada çevrenizde böyle sevgi dolu insanlar çok varmi

siz üzülmeyin eskiden çeşit çeşit en güzel yemekleri yaptığınızı eşiniz biliyordur,

şuan hamilelikten bulantıdan vs yapamamanız çok normal bu sizin yemek yapamadığınız anlamına gelmiyor ki..

eltinizi fazlaca takıntılı buldum şu yazdığınız iceri gidip 10kere aramasından sonra..

ama bi artniyet olduğunu sanmıyorum takıntılı sanırım.

siz kendinizi doldurmayın yıpratmayın eşinizle konuşarak halledin bence..

Benim elti de bir garipti zaten anlaşamıyoruz hoş eşim de hep mesafelidir böyle yenge yenge diye tartmaz çünkü hareketlerini beğenmiyor kv ile birlikte yaşıyor bu arada mecbur gidiyorduk.
Kadın benimsuratıma bakmaz ki bakmasın kocam gelince masum havalarında gezer alttan veriri bana gazı gıcık eder geçer bir kçşeye otururu maksat masum hanımcık.
Eşim çay ister benden koşar mutfaga çay getirir.Kocası gelir inanın ki hoşgeldin bile demez eşim gelir gülerek kapıda karşılar terligini ayagına verir.
Ha ben bunda art nşyet aradım ki bariz eşim de farketti ama bana gıcık oldugu için kendince kocama beni kötüleyecek ince hesaplar derdinde.
Yoksa göz koymuş yanaşmış diyemem ki öyle içime şüphe düşmedi sırf bana gıcıklıgına ayrıca ben onun karısıyım be kadın senin 3 günlük gösterişine mi kanacak kocam.
Bence sizinki de tam olarak böyle bir durum maksat size gıcıklık olsun eşinizin gözüne girsin.

Normal mi bir eltinin bukadar sevgi dolu olması bunu soruyorum size sizde onun yerinde olsanız oylemi davranirdiniz .yada çevrenizde böyle sevgi dolu insanlar çok varmi

Kocanızda gözü var aman sakınnnnn !!!!!! Dememizi mi bekliyorsunuz anlamadım ki konuyu açmaktaki amacınızı.

Aynen öyle cnm bizde mejburiyettn gidiyoduk eskiden artık gitmiyorum bir iki yıldır kv bize çağırıyorum kalsın diye yemek hazırlıyorum burada oğlunun evi diyorum geliyor oyuzden eskisi gibi gitmiyoruz ama gidince de dediğinz gibi kafasını kaldırıp yastık koymalar altına terlik vermeler maşallah çok misafir perver.ama sadece kayinlara bize birşey yok

Bu mesajda anladık sizin kalbiniz bozuk
Madem eltini begenmiyorlar kale bile almazlar fiziği de kötü nedense her öğle yemeğinde eşin orda hep beraber sohbet ederek yemek yiyorlar sende kıskançlık krizindesin durum aynen bu

Zaten yapamıyorum tiksiniyorum demissin.madem onlar yapıyor ne güzel sevinmen lazim.yani siz yemiyorsunuz diye o da mı yemiyecek.

Ayy ne sohbet ne sohbet aynı sizinki sohbeti ben gidiym sende gel .kötü cnm fizigide kötü zihniyetide kötü eşim onla sohbet etmez zaten okabiliyet yok onda annesi kardeş i var onlar dururken...

Demekki yakinlarimiza iyilik yaparken bile on kere dusunmemiz lazim bu nedir ya resmen eltimin kocamda gozu var demeye getiriyorsunuz,ayiptir yahu sevinmeniz lazim esinizi dusunup yemege cagiriyorlar diye.

Üff bir de şu hamileliklerinizi her şeye sebep olarak gösterip herkesin burnundan getirmeseniz....
Eşimsiz iştahım gelmiyor nedir yaa, iş olsun diye yeni icatlar uydurmayın. Sizin kavga çıkarasınız gelmiş.

Sizi niye çağırmadıkları anlaşıldı. bu nedir yaa, vır vır vır, ufacık meselelere... biraz geçimli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…