Bunu tersini söyleyeyim bende. Binanın arka tarafındaki binayla çok yakınız o taraftaki kapalı bayanlar gayet rahat cama balkona çıkıyorlar ki beni zerre ilgilendirmez ama eşim cama çıktığında koştur koştur içeri girip düzgün giyinip çıkıyorlar bi de bize kızıyorlar oysa ki kimseyi dikizlemiyoruz biz. İlk böyle olunca eşim dedi bak böyle böyle yapıyorlar adım çıkacak tacizci diye. Ondan sonra kolay kolay çıkmaz cama
Oo potansiyel koca ayartma kıyafeti
Bende bikinimi giyip güneşleniyorum akşama kadar
Baktım yan evdekiler de bugün soyunmuş dökünmüş güneşleniyorlar
Severim böyle komşuları
Neymiş pislik ve aşifte giyiniyormuşum.
o ne demekmiş yahu..ben bu kelimeleri ağzıma yakıştıramazken insanlar nasıl başkasına yakıştırıyor..
Yok senin komşudan bir cacık olmazAllahım bana da o komşulardan inşallah denk gelir :)
Yok senin komşudan bir cacık olmaz
Evet turistik bir yer ormanın içinde yan yana bahçeli evlereviniz nasıl bir yerde, yazlık turistik filan mı?
Gel kız sıkılıyorum zatiBen size komşu geleyim en iyisi :)
Gel kız sıkılıyorum zati
Sabah Tibet egzersizi yaparız çimlerde pijamaylasonra tüm gün güneşleniriz
Sataşan olursada saç başa girişiriz
Ciddi bir şey sorabilir miyim amacım tartışma değil taciz ve rahatsız edilmemek için giyimi mi değiştirmek lazım gerçekten?İnsan evinde istediği gibi giyinebilir, şort atlet de giyebilir ama ben dışarda özenli olunması taraftarıyım, gençken insan bunu pek farketmiyor ama olgunlaştıkça görüyorsun ki, dekolte veya aşırı açık giyinmenin insana bir faydası olmadığı gibi zararı da oluyor, taciz rahatsız edilme vs. Evde oturduğumuz gibi toplu taşımada rahat oturmuyoruz mesela, veya evde elle yediğimiz şeyleri dışarda çatalla yiyoruz vs. Giyim de öyle bence, ama önümden birisi büstiyerli şortlu geçse ayıplamam, onun tercihidir, herkes benimle aynı düşünemez. Eşinden kıskanıyor olabilir, aklıma o geldi.
Bu arada benim bahsettiğim özen erkekler için de geçerli. Don atlet balkona çıkmamaları gerekir. Yatakta giydiğimiz şeylerle dışarı çıkılması hoşuma gitmiyor. Moda adı altında bakıyorsunuz, bildiğimiz dantelli geceliği abiye diye satıyorlar.
Avatarda ki sen misin böyle giyiniyorum diye mi koydun
Tabi ki zavallı erkekler taciz etmek zorunda kalıyorlar sonraCiddi bir şey sorabilir miyim amacım tartışma değil taciz ve rahatsız edilmemek için giyimi mi değiştirmek lazım gerçekten?
Dimi hep bizim yüzümüzden hangi dinde hatırlamıyorum erkekler kadınlara bakıp günah islememek için yüzünü kapatıyorlar bizde de rahatsız olan öyle yapsın hatta hepsi toptan islam ülkelerine gitsin zaten bir haftaya koşa koşa gelirler vasıtaya bile gerek kalmazTabi ki zavallı erkekler taciz etmek zorunda kalıyorlar sonra
Gel gelKesin geliyorum :)
Gel gel
Sonrada GOT çekimlerini izlemeye gideriz
Belki seni taytınla,beni pijamamla keşfederler
Sonra ejderyyyalarımızla selam yollarız foruma
Tabiki
Ün'ün nerden geleceği belli olmaz
Komşularıniz pek laftan anlayacak cinsten insanlar değil konussanizda bişey değişmez takmayin görmezden gelin
aaa hemencik baktım maşallah pek güzelsinHafif anımsatıyor beni :)
11.sayfaya aşifte kıyafetimi de koydum ağlanacak halime gülüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?