Gözetleyen Komşu

Neymiş pislik ve aşifte giyiniyormuşum.

Elimde kalır.

Yemin ediyorum elimde kalır. Elin kıskanç, sinsi yellozu kendi kıskançlığı ve çekememezliğini giyimim üzerinden bana hakaret ederek çıkartmaya çalışıyorsa ona pisliğin de aşiftenin de kaç bucak olduğunu gösteririm. Hak edene hak ettiği gibi davranmak lazım. İçten içe senin gibi giyinebilmek için ölüyordur, emin olabilirsin.

Deşifre olsam da pek umursamıyorum umarım okuyordur.
Aşifte kıyafetim de bu.

Kudurmuş kıskançlıktan haha. Kocası sana bakacak diye aklı gitmiştir. Malum bunlar kocişkolarına bir şey diyemez, kocası bakar napsın erkektir nefsidir ama hep dışarıdaki "yellozlar" masum kocişkolarını ayartır.

Kavga etmeyi pek bilmem ama pusudayım :)
Tek korktuğum bahçemdeki cocuklarıma zarar vermesiydi ama kamera işiyle çözüyorum onu da :)

KADIN OLSAYDINDA KOCANA ERKEK ÇOCUK VERSEYDİN SÖZÜ ÜZERİNE BU AİLEYE FİYECEK TEK BİR KELİME BİLE BULAMIYORUM, HİÇ MUHATAP BİLE OLMAYIN CAHİL CÜHELA İNSANLARLA, KENDİ KENDİLERİNE KUDURSUNLAR...

Evet ve onu diyen kişi kocasından dayak yerken evimizi açmak istedik yine kötü olduk.
Biz çok mutlu oluyormuş gözümüz kalmış falan.
Allah herkese iyi komşu nasip etsin inşallah.

Haksız falan değilsiniz.
İnsan o kelimeleri başkasına karşı nasıl kullanır.
Hala öğrenemediler insanları giyimlerine göre yargilamamayi.
Ama baktığınız hayvanlara dikkat edin onlara zarar vermeye çalişmasınlar.

Evet tek korkum bu.
Herşey beklenir bunlardan.

Deşifre olsam da pek umursamıyorum umarım okuyordur.
Aşifte kıyafetim de bu.
Çok güzelsin maaşallah canım kıskanmış kız bu seni ondan bu tavırları kocasına güvenmiyor demek ki ama yinede hakaret etmesi gerekmiyor giyimin gayet normal ilk fırsatta o AŞİFTE lafının hesabını sor cnm kişi kendi gibi görürmüş karşısındakini derim ben olsam

Çok teşekkür ederim sizin güzel bakmanızdan ötürü o :)
Evet geçmiş aşiftelerdesin galiba bunun kriterini iyi biliyorsun da diyeyim :)

Ne biçim laf öyle"kadın olasısında erkek doğursaydın"çocuğun erkek veya kız olmasını kadın değil koca belirler gerçi Onur'da elinde değil.o komşu annenin erkek evladı yok diye aklınca erkek doğuramadan diye annene gıcık olmuş.gelininide size karşı doldurmuş.

Evet erkek doğurmak marifet sandığı için bunu diyor.
Annem ağzının payını vermiş ama ara ara böyle geliyor bunlara.

Annem çok dişlidir :)
Kocamda gözün mü var ki erkek çocuk için kendine davet çıkarıyorsun da demiş :)
Attan inip eşeğe binmez benim kocam demiş
Aklıma gelmeyenler de var
aaa vallahi bunu ben yazacaktım size... acaba komşunun gözümü var kocasında kendini mi teklif etmek istiyor diye...burada uygun olmaz diye yazmadım..

aaa vallahi bunu ben yazacaktım size... acaba komşunun gözümü var kocasında kendini mi teklif etmek istiyor diye...burada uygun olmaz diye yazmadım..

Asla geri kalmamış hepsini söylemiş
Ben anneme göre sessiz kalıyorum
Haftasonları bizim komşular çoşuyor.
Gelinin kocası haftasonları hep evde.
Konu haftasonları patlak veriyor

Asla geri kalmamış hepsini söylemiş
Ben anneme göre sessiz kalıyorum
Haftasonları bizim komşular çoşuyor.
Gelinin kocası haftasonları hep evde.
Konu haftasonları patlak veriyor
birbirlerini dolduruyorlardır..kiracı iseniz taşının...kendi kendilerini yesin dursunlar..size laf ile saldırarak kendilerini rahatlatıyorlar şu an...sanırım ev sahibisiniz uzunca zaman yaşadığınıza göre orada..

Evet ev sahibiyiz ben doğmadan önce de burada yaşıyormuş bizimkiler.
Sonrasın da bu komşular gelmiş yıllar sonra tabi.
Saygı duymayı öğrenene kadar uğraşacağız bizde artık napalım

Evet ev sahibiyiz ben doğmadan önce de burada yaşıyormuş bizimkiler.
Sonrasın da bu komşular gelmiş yıllar sonra tabi.
Saygı duymayı öğrenene kadar uğraşacağız bizde artık napalım
saygı duysalar başta o sözleri söylemezlerdi kendine ne falanın filanın kızı olmuş oğlu olmamış...bazı insanlar için eğlencedir onun bunun şeyiyle uğraşmak...kız erkek ne fark eder hayırlısı olur evladın...bir kadının böyle bir söz söylemesi ne kötü ne acı..kendide kadın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…