Kız uğraşma bak saç başa girişirsinizÇok tatlısınız :)
Bugün pusudayım yine :)
İŞte aynen onu yapacağım ama tam duyamadım.
Kocasını ayartmaya çalısıyormuşuz.
saygı duysalar başta o sözleri söylemezlerdi kendine ne falanın filanın kızı olmuş oğlu olmamış...bazı insanlar için eğlencedir onun bunun şeyiyle uğraşmak...kız erkek ne fark eder hayırlısı olur evladın...bir kadının böyle bir söz söylemesi ne kötü ne acı..kendide kadın...
sen de annene verilen cevabı aynen iade et. kadın ol da kocana sahip çık, o zaman milletin giyimi kuşamı gözüne batmaz yetersizzz de
yani ben olsam bende kıskanırdım beyimden ama komşuma da cıklama lüksüm yok,
biraz giyim tarzı bulunduğunuz çevre nasıl ona da bakmak lazım mesela benim semtimde olsa yadırganır o şekil mi sizin de
Kız uğraşma bak saç başa girişirsiniz
Yardıma da gelemem uzaktayım ben
yalnız profil fotosundaki sen isen fiziğin çook hoş
kadın kıskanıyor olabilir
kaldı ki senin giyiminden kime ne yahu
Yani şöyle diyebilirim açıkta kapalı da fazla bulunduğum semtte.
Açıklar daha fazla hatta.
Benim giyimim yıllardır aynı.
Asla konuşup selam bile vermem bunlara.
Ama kendi evimde bahçemde böyle baskı yaptıkları an bende dişimi gösteririm.
Ona sadakat yeminini kocası verdi ben değil.
Benim görüşüm bu yönde.
yani diğer arkadaşların da dediği gibi kıskançlığından büyük ihtimal, birde kayana kişisi kesin onu doldurdu onunda etkisi varYani şöyle diyebilirim açıkta kapalı da fazla bulunduğum semtte.
Açıklar daha fazla hatta.
Benim giyimim yıllardır aynı.
Asla konuşup selam bile vermem bunlara.
Ama kendi evimde bahçemde böyle baskı yaptıkları an bende dişimi gösteririm.
Ona sadakat yeminini kocası verdi ben değil.
Benim görüşüm bu yönde.
Deşifre olsam da pek umursamıyorum umarım okuyordur.
Aşifte kıyafetim de bu.
Hafif anımsatıyor beni :)
11.sayfaya aşifte kıyafetimi de koydum ağlanacak halime gülüyorum artık
cahil ve korkakların saldırma yöntemlerinden biridir bu, özgüveni olmayan, eşine/sevgilisine/partnerine vs. güvenmeyen onu elinde tutmak için sevgiyi değil despotluğu göstererek ilişkiyi kurtarmaya çalışan, değerler kültürü yerine korku kültürü içinde yetişmiş basit insan tiplemeleri.... bırakınız yapsınlar, bırakınız söylesinler. siz kimse için ne sözlerini ne giyimini ne de genel anlamda zihniyetini değiştirmeyen dik duruşlu bir birey olarak hayatınızı devam ettirmeye çalışın. bir süre onları görmezden gelmeye beynininz iyice alışacaktır... =))
yani diğer arkadaşların da dediği gibi kıskançlığından büyük ihtimal, birde kayana kişisi kesin onu doldurdu onunda etkisi var
kelimenin tam anlamıyla kıskançlık nokta!! hiç boşuna üzülme. ne yaparsa yapsın sizin gibi güzel ve çekici görünemeyeceğini anlamış, kıskanmış, savaşıp sizinle yarışır duruma geleceğine kolayı tercih edip despotlukla, sert mizaçla adamı elinde tutma derdine düşmüş başka bişey değil... kaldı ki o gerizekalıya sormak lazım kocasını elinden almak isteyen biri mi var da etrafa bu imalarda bulunuyor, insanları zan altında bırakıyor...
çok sinirlendim gerçekten... ne basit insanlarmış, saçını başını yolmak istiyorum.... =)))
Erkek doğurmuş ama değer görmemiş. Kini bundan şimdi anlaşıldı.İstiyorki diğer kadınlarda ezilsin.kız doğuranlara daha gıcıktır bu kadın.kız doğuran kadınları eşleri seviyor değer veriyorsa deme bu kadının kinine.Ve inanın o kadar şiddet görüyor ki kaynana olacak kişi.
Defalarca evimizi açmak istedik terslendik.
Bir kez kafasını kocası kapıya vurdu kadın bayılmış biz polis çağırdık.
Kendi ezikliğini sanırım böyle kapatmaya çalışıyorlar.
Oo potansiyel koca ayartma kıyafetiDeşifre olsam da pek umursamıyorum umarım okuyordur.
Aşifte kıyafetim de bu.
Bende bikinimi giyip güneşleniyorum akşama kadar
Baktım yan evdekiler de bugün soyunmuş dökünmüş güneşleniyorlar
Severim böyle komşuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?