Size satasirsa cevabını verirsiniz. Şimdilik bulaşmayın. Herkes birbirinin bir şeyine takıyor ya aman. Size bakmasa bir şey görmez. Ben dışarda sizin giyindiginiz şekilde giyinmem tercih meselesi ama kalkıp da sizin giyim tarzınızı da yargılamam ne münasebet. Ne demiş ünlü filozof herkesin giyimine kimse karışamaz.
Direkt size bir şey derse kavga etmeden cevabını verin. Kocası sizi görür de etkilenir diye mi bu tafralar acepBende zaten benim zıt giyimim olsun ya da daha açık giyinenler olsun asla yorum yapmam tercih meselesi.
Bir daha benzer bir durum olursa tepkimi belli edeyim o zaman.
Kavga sebebi kadının erkek çocuklarının olması ve anneme kadın olsaydın da kocana erkek çocuk verseydin demesiyle ateşlenmiş.
Şimdi asıl konumuz geçtiğimiz aylarda annemle bu gelin kavga ediyor kavga nedeni benim giyimim.
Neymiş pislik ve aşifte giyiniyormuşum.
Değil mi aslinda kilik kıyafet hakkında ters yorum yapan herkesin ağzına kürekle vurmak lazım.Giyim tarzimla ilgili o kelimeleri kullanan insanin sacini basini yolardim
Giyim tarzimla ilgili o kelimeleri kullanan insanin sacini basini yolardim
Aynen gangstacim bu laflari kullanmaya cesaret eden insana yediririm laflariniKız Milana senin yorumu görmeden, ben de yoldum ya kızı. :))
Bazı şeyler var, saça yapışılır, bazı şeyler var kale alınmaz. Bu tam saça yapışmalık.
Giyim tarzimla ilgili o kelimeleri kullanan insanin sacini basini yolardim
Aynen gangstacim bu laflari kullanmaya cesaret eden insana yediririm laflarini
gözetlemeyen komşu mu var? benimki de evde kaç kişi yaşıyorsunuz evladım sürekli ya market alışverişi yapıyorsun ya kargo geliyor demiştiişsiz, güçsüz, kıskanç, dedikoducu, haset komşuların tek hobisidir gözetleme.. ne zaman ağzının payını verirsin sorun ortadan kalkar..
Direkt size bir şey derse kavga etmeden cevabını verin. Kocası sizi görür de etkilenir diye mi bu tafralar acep
Kadın ortaya konuşurcasına “ncık ncık” mı yaptı, keşke siz de ortaya dolu dolu bir “hoşt” deseydiniz.
(Köpek dostlarımızdan af dileyerek.) :)
Bahçede duvar Yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?