Gözetleyen Komşu

Evet anneme öyle demiş ama evlenmeden öncede biz bunlarla komşuyduk.
Şimdi içinde biriktirdiklerinş kusuyor.
Birini ayartacak olsam o senin sidikli kocan olmaz de. Sonra da olaylar gelişsin Allah ne verdiyse. Kavgadan yana değilim az önce kavga etmeden cevap verin demiştim ama vazgeçtim.

Bizimkilerde çok meraklı .karşımdaki herseyi sorup duruyo.bigün çagırdı gidemedim ertesi gün gelmek istesi kabul etmiyecektim ama dedimki gelsinde rahatlasın bi merakı gitsin baksın eve köşeye:))) dururken bi dedi diğeri soruyomuş misafirimi var felan önemsemedim sonra o sırada bida söyleyince dedimki ne alaka sen benim evimi gözlüyosun ne biliyon kim geldi kim gitti sana sorana kadar bana gelip söylesin sanki sen benim kapımı bekliyon dedim.oda demesin mi dürbinede yetişemiyom ki görünmüyo:)))) biraz ayıp oldu ama haketti .bidaha ne geldi ne bişry sordu.insanlar niye bu kadar herşeyi merak eder anlamıyorum.

Birini ayartacak olsam o senin sidikli kocan olmaz de. Sonra da olaylar gelişsin Allah ne verdiyse. Kavgadan yana değilim az önce kavga etmeden cevap verin demiştim ama vazgeçtim.

Bir kıvılcım bekliyorum şuan.
Tek kelimesinde dersini alacak.
Birdaha insanları kıyafetleriyle eleştirmemeyi öğrenir.

Utanmaları da yok ya.
Yüzlerine tükürsek yarabbi şükür derler.
Meraklarından birgün ölecekler :)

Ay biri bana dese gömerimmuhatap alma,annen bakmasın bile yokmuş gibi davranım ya.

Bence bir güzel kavga edin sonra da gidip evimizi gözetliyorlar, sürekli kavga dövüş ses yapıyorlar diye Allah ne verdiyse şikayet edin. Böylelerine onlardan daha pislik olmak gerek. Hiç bir şey olmasa huzurları kaçar.

Zaten evet alenen dese bir bana ağzının payını vericem de kapıyı örterken diyor :)

Ya insanlara bak biz toplum içinde laf etmelerini kabullenmezken evinizin içinde karışmaya başlamışlar. Ben olsam bikini üstü ve dar sort giyerdim bugün. ertesi gün üstsüz guneslenirdim. Benim bahçem değil mi? baktın kavgaya geliyor. Beni taciz ediyorsun deyip polisi aramakla tehdid ederim. Sonra kız arkadaşlarını çağırır bahçede askılı ve şortla parti yaparım. Gıcıklık kalp ben

Ay bugğn bir arkadasım geliyor olmadı şortlarımızı giyip bahcede keyif yapalım :)
Ben şuan bahceden bildiriyorum pusudayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…