Birini ayartacak olsam o senin sidikli kocan olmaz de. Sonra da olaylar gelişsin Allah ne verdiyse.Evet anneme öyle demiş ama evlenmeden öncede biz bunlarla komşuyduk.
Şimdi içinde biriktirdiklerinş kusuyor.
Kendi evinde nasıl istersen giyinirsin ayıp olan başkasının evini gözetlemek
Birini ayartacak olsam o senin sidikli kocan olmaz de. Sonra da olaylar gelişsin Allah ne verdiyse.Kavgadan yana değilim az önce kavga etmeden cevap verin demiştim ama vazgeçtim.
Bizimkilerde çok meraklı .karşımdaki herseyi sorup duruyo.bigün çagırdı gidemedim ertesi gün gelmek istesi kabul etmiyecektim ama dedimki gelsinde rahatlasın bi merakı gitsin baksın eve köşeye:))) dururken bi dedi diğeri soruyomuş misafirimi var felan önemsemedim sonra o sırada bida söyleyince dedimki ne alaka sen benim evimi gözlüyosun ne biliyon kim geldi kim gitti sana sorana kadar bana gelip söylesin sanki sen benim kapımı bekliyon dedim.oda demesin mi dürbinede yetişemiyom ki görünmüyo:)))) biraz ayıp oldu ama haketti .bidaha ne geldi ne bişry sordu.insanlar niye bu kadar herşeyi merak eder anlamıyorum.
Bunlarınki dedikodu yapmayı geçmiş hakaret edip iftira atıyorlar
Ben bahçeye çıkıp oyalanırdım onlar laf atana kadar, sonra
Sefan olsunKahvemi alıp dışarı çıkıp güneşleneyim o zaman :)
Ay biri bana dese gömerimmuhatap alma,annen bakmasın bile yokmuş gibi davranım ya.
size bu satırları şuan bahçemde elimde kahvemle yazıyorun :)Sefan olsun
Dayanamaz hemen laf ederler zaten
Bence bir güzel kavga edin sonra da gidip evimizi gözetliyorlar, sürekli kavga dövüş ses yapıyorlar diye Allah ne verdiyse şikayet edin. Böylelerine onlardan daha pislik olmak gerek. Hiç bir şey olmasa huzurları kaçar.
Kız toplanıp gelelim yolalim o kızı :)))
Oradalar mı?size bu satırları şuan bahçemde elimde kahvemle yazıyorun :)
Ay aynı şehirde olsak gıcık vermeye gelirim ohhhh sefan olsun:)) Çok güldüm ya.
Komşum olacak Hanımefendi aşiftelik kurullarını yazmış ki bana yaftayı yapıştırmış.
Bunu da söylerim bir çıksa :)
Ya insanlara bak biz toplum içinde laf etmelerini kabullenmezken evinizin içinde karışmaya başlamışlar. Ben olsam bikini üstü ve dar sort giyerdim bugün. ertesi gün üstsüz guneslenirdim. Benim bahçem değil mi? baktın kavgaya geliyor. Beni taciz ediyorsun deyip polisi aramakla tehdid ederim. Sonra kız arkadaşlarını çağırır bahçede askılı ve şortla parti yaparım. Gıcıklık kalp ben
Etraf temiz şimdilik :)Oradalar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?