Aynen,pis pis kahkaha atın delirdim oda gebersin pislik.Ay bugğn bir arkadasım geliyor olmadı şortlarımızı giyip bahcede keyif yapalım :)
Ben şuan bahceden bildiriyorum pusudayım :)
Ay dalarim o kıza tam benlik mis yaaaa
Gece gizli gelse fark edilir dimi böyle insanlardan herşeyi beklerim en çok korktuğum bahçedeki canları zehirler miDuvar ama yarı duvar ve bahce kapıları karşılıklı bakıyor.
Bu yüzden görüyoruz birbirmizi.
Gece gizli gelse fark edilir dimi böyle insanlardan herşeyi beklerim en çok korktuğum bahçedeki canları zehirler mi
Konuya yazmak için giriş yaptım resmen.
Kamera yoksa bahçenizde lütfen kamera takın hemen ve takıldığını ya da takılı olduğunu görsünler. Böyle cahillerin ne bok yiyeceği belli olmaz, size olan hınçlarını evcillerinizden çıkarabilirler.
Şu an kamera taktıracak durumunuz yoksa, sahte kameralar var ya onlar da olur.
Birincisi komşunuz açık veya kapalı fark etmez, kendisi sizin -hele ki kendi yaşam alanınızdaki- giyiminize karışamaz. Rahatsız oluyorsa bakmayacak. Biri bana aşifte demeye cüret edecek, ben de onun o ağzını yırtmayacağım?! Yani tahrik ediyormuş gibi olmayayım ama..Kızlar güzel pazarlar öncellikle.
Yıllardır yaşadığımız evimize yan komşumuzdan ötürü bıkkınlık geldi.
Ailemle yaşıyorum.
Bahçeli evimiz birsürü baktığımız kedi köpeğimiz var özellikle böyle bir evde yaşıyoruz yaşam alanları olsun diye.
Ben ufakken annem ve yan komşumuz kavga etmişler.
Kavga sebebi kadının erkek çocuklarının olması ve anneme kadın olsaydın da kocana erkek çocuk verseydin demesiyle ateşlenmiş.
Yıllardır konuşmayız.
Oğlu evlendi ve sonrasında gelini bu evde yaşamaya başladı.
Ben asla konuşmam onlarla ama ufak bebekleri olunca kendim marketten abur cubur alıyorsam o ufak kıza da geçerken hep verdim.
Şimdi asıl konumuz geçtiğimiz aylarda annemle bu gelin kavga ediyor kavga nedeni benim giyimim.
Neymiş pislik ve aşifte giyiniyormuşum.
Bahcede falan çok vakit geçirmem zaten ya hayvanlarımıza mama verirken ya da çamaşır asarken görür.
Şort askılı tarzı giyinirim evde.
Bugünde tayt ve üztüne göbeği açık bir bluz giydim.
Tam kapıyı örterken cıks cıks dedi emin olamadım yoksa tartışacaktım.
Sizce haksız mıyım?
İlk gördüğüm yerde de konuşmayı düşünüyorum
Birincisi komşunuz açık veya kapalı fark etmez, kendisi sizin -hele ki kendi yaşam alanınızdaki- giyiminize karışamaz. Rahatsız oluyorsa bakmayacak. Biri bana aşifte demeye cüret edecek, ben de onun o ağzını yırtmayacağım?! Yani tahrik ediyormuş gibi olmayayım ama..
Ayrıca o küçük kıza da bir şey vermeyin. Hiç muhatap olmayın, görmezden gelip yürüyün yolunuzda. Yüz buluyorlar herhalde.
O kadar alçalmazlar herhalde?!Yok yok çocuğa daha almıyorum bu pislik niyetle düşünen kişi çocuğa zarar vermek isteyeceğimi bile düşünür.
Şimdi kocası geldi bende bahcede oturuyordum eve girdim.
Şimdi yorumlarda yazdılar tek korkum bahcemdeki evlatlarıma zarar vermeleri olur
Ay bana denk gelmiyorki şöyle tipler ağzıma geleni sayıp saçını başını yolmıyım! Bende evde askılıyla gezerim hatta yaşadığımız yer yazın çok sıcak olur balkonlarda güneşlik falan oluyo. Eşime geçen yaz askılıyla çıktığım için “perdeyi kapatırmısın rahat oturalım” dedim. O da bana “neden kapatıyoruz? Biz saklanmıycaz onlar bakmayacaklar” dedi. Aynen de öyle. Biz nasıl istiyosak giyinicez ve onlar gözlerinin ucuyla bile bakmayacaklar!Kavga sebebi kadının erkek çocuklarının olması ve anneme kadın olsaydın da kocana erkek çocuk verseydin demesiyle ateşlenmiş.
Yıllardır konuşmayız.
Şimdi asıl konumuz geçtiğimiz aylarda annemle bu gelin kavga ediyor kavga nedeni benim giyimim.
Neymiş pislik ve aşifte giyiniyormuşum.
O kadar alçalmazlar herhalde?!
Kamera veya tel örgü taktırın.Yani yapabilirler bahce kapımız kitli oluyor ana duvardan atabilirler çalıştığımız için evde kimse olmuyor
Ay bana denk gelmiyorki şöyle tipler ağzıma geleni sayıp saçını başını yolmıyım! Bende evde askılıyla gezerim hatta yaşadığımız yer yazın çok sıcak olur balkonlarda güneşlik falan oluyo. Eşime geçen yaz askılıyla çıktığım için “perdeyi kapatırmısın rahat oturalım” dedim. O da bana “neden kapatıyoruz? Biz saklanmıycaz onlar bakmayacaklar” dedi. Aynen de öyle. Biz nasıl istiyosak giyinicez ve onlar gözlerinin ucuyla bile bakmayacaklar!
Benimde Apartman komşularım bir kaçı şort asklı giyme dedilerbuna siz karışamazsınız nasıl istersem öyle giyinirim saygı duymayı öğrenin dedim. Dişini göstermezsen mahalle baskısı yapan çok olur
Duvarın üst kısmına tel taktırın mutlaka. Ve kamera da iyi. Hatta kamera takılırken görsünler mutlaka. Gizli olmasın.Yani yapabilirler bahce kapımız kitli oluyor ana duvardan atabilirler çalıştığımız için evde kimse olmuyor
Duvarın üst kısmına tel taktırın mutlaka. Ve kamera da iyi. Hatta kamera takılırken görsünler mutlaka. Gizli olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?