Gözetleyen Komşu

Duvar ama yarı duvar ve bahce kapıları karşılıklı bakıyor.
Bu yüzden görüyoruz birbirmizi.
Gece gizli gelse fark edilir dimi böyle insanlardan herşeyi beklerim en çok korktuğum bahçedeki canları zehirler mi

Konuya yazmak için giriş yaptım resmen.
Kamera yoksa bahçenizde lütfen kamera takın hemen ve takıldığını ya da takılı olduğunu görsünler. Böyle cahillerin ne bok yiyeceği belli olmaz, size olan hınçlarını evcillerinizden çıkarabilirler.
Şu an kamera taktıracak durumunuz yoksa, sahte kameralar var ya onlar da olur.

Biraz maliyetliydi dolar üzerinden fiyat vermişlerdi ama haklısınız işyerimizfr kullanılmayan kameralar var onlardan yarın getirip iki tane kapı girişine taktırayım çok teşekkürler ben sinirden bunu bile düşünemedim.

Birincisi komşunuz açık veya kapalı fark etmez, kendisi sizin -hele ki kendi yaşam alanınızdaki- giyiminize karışamaz. Rahatsız oluyorsa bakmayacak. Biri bana aşifte demeye cüret edecek, ben de onun o ağzını yırtmayacağım?! Yani tahrik ediyormuş gibi olmayayım ama..

Ayrıca o küçük kıza da bir şey vermeyin. Hiç muhatap olmayın, görmezden gelip yürüyün yolunuzda. Yüz buluyorlar herhalde.

Yok yok çocuğa daha almıyorum bu pislik niyetle düşünen kişi çocuğa zarar vermek isteyeceğimi bile düşünür.
Şimdi kocası geldi bende bahcede oturuyordum eve girdim.
Şimdi yorumlarda yazdılar tek korkum bahcemdeki evlatlarıma zarar vermeleri olur

O kadar alçalmazlar herhalde?!

Ay bana denk gelmiyorki şöyle tipler ağzıma geleni sayıp saçını başını yolmıyım! Bende evde askılıyla gezerim hatta yaşadığımız yer yazın çok sıcak olur balkonlarda güneşlik falan oluyo. Eşime geçen yaz askılıyla çıktığım için “perdeyi kapatırmısın rahat oturalım” dedim. O da bana “neden kapatıyoruz? Biz saklanmıycaz onlar bakmayacaklar” dedi. Aynen de öyle. Biz nasıl istiyosak giyinicez ve onlar gözlerinin ucuyla bile bakmayacaklar!

İnanın aynı fikirdeyim.
Babam da erkek sonuçta ama hiçbir komşuya bakmaz yadırgamaz ve yargılamaz.
Ama kocasını ayartma ihtimali olarak görüyor böyle saldırıyor.
Onlar evlenmeden önce de komşuyduk biz.

İlk denk geldiğimde cahil ya diyeceğim bende ortaya.
O zaman cesareti varsa zaten fitili ateşler.

Duvarın üst kısmına tel taktırın mutlaka. Ve kamera da iyi. Hatta kamera takılırken görsünler mutlaka. Gizli olmasın.

Yarın ilk işim kamera olayı olacak.
Tel olayını da babamla konuşayım.
Kamera sistemi hemen taktıramam ama görünür de kamera varmış gibi baglantısı görünmeyen taktıracağım.

Kimse kimsenin yasam tarzına karışamaz eyvallah da benim anladıgım yanlış anlamadıysam gelın eşini sızden kıskanmış olmalı bence sizde biraz dikkatli olun herkes kadına saydırmiş da kötülükten kimseye bı fayda olmaz bı orta yolu bulun valla ben kimseye karışmam ama kimseyi de rahatsız etmek istemem etiler Beşiktaş da kimse donup bakmaz da sıradan her semtte cok açıklar dikkat ceker

Bende bikinimi giydim güneşleniyorum
Ama gözüm etrafta
Gözetleyen varmı diye,şimdilik bir çift gözle göz göze gelmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…