Ne orta yolu ya kadın evinde istediğini giyer. Etiler beşiktaş demiyoruz bakın EVİNDE diyoruz.Kimse kimsenin yasam tarzına karışamaz eyvallah da benim anladıgım yanlış anlamadıysam gelın eşini sızden kıskanmış olmalı bence sizde biraz dikkatli olun herkes kadına saydırmiş da kötülükten kimseye bı fayda olmaz bı orta yolu bulun valla ben kimseye karışmam ama kimseyi de rahatsız etmek istemem etiler Beşiktaş da kimse donup bakmaz da sıradan her semtte cok açıklar dikkat ceker
Kimse kimsenin yasam tarzına karışamaz eyvallah da benim anladıgım yanlış anlamadıysam gelın eşini sızden kıskanmış olmalı bence sizde biraz dikkatli olun herkes kadına saydırmiş da kötülükten kimseye bı fayda olmaz bı orta yolu bulun valla ben kimseye karışmam ama kimseyi de rahatsız etmek istemem etiler Beşiktaş da kimse donup bakmaz da sıradan her semtte cok açıklar dikkat ceker
Bende bikinimi giydim güneşleniyorum
Ama gözüm etrafta
Gözetleyen varmı diye,şimdilik bir çift gözle göz göze gelmedim
Evde YSE komşu nasıl görüyorNe orta yolu ya kadın evinde istediğini giyer. Etiler beşiktaş demiyoruz bakın EVİNDE diyoruz.
Kavga sebebi kadının erkek çocuklarının olması ve anneme kadın olsaydın da kocana erkek çocuk verseydin demesiyle ateşlenmiş.
Yıllardır konuşmayız.
Oğlu evlendi ve sonrasında gelini bu evde yaşamaya başladı.
Kötü komşu ev sattırır derler yaBizim burada zaten bir garip insanlar bu komşular.
Ne yazık ki yan yanayız.
Benle yaşıt komşularım da var ama ne anneleri ne ablaları bana bu yönde ithamda bulunmadı.
Bizim şansızlığımız galiba
İnsanların fikirlerine pislik dıyemezsınız onlardan nasıl saygı beklıyorsanız sizde aynı saygıyı gostermelısınız kımse sıze yasam koşullarınizi veya fikirlerinizi değiştirin demıyor onlardan beklediğiniz anlayışı bırazcıkta sız göstermeye calışınBen empati yapabilen biriyim doğru anlamışsın ama minik bir detay var.
Ben kendi evimde ve bahçemdeyim.
Onların pislik fikirleri için hayat koşullarımı değiştirmem.
Ben eşiyle konuşup kur yapsam veya özellikle eşi geldiği zamanlar çıksam vs haklı olurdu.
Hiçbir şekilde selam dahi vermediğim kişilikler.
Sadakat yeminini ben değil kocası verdi sonuçta kafasında kurduğu şeyler yüzünden ben aşifte oluyırum.
Evde YSE komşu nasıl görüyor
Evde YSE komşu nasıl görüyor
Konuyu okumadan mı yazıyorsunuz yoksa safa mı yatıyorsunuz çözemedim.Evde YSE komşu nasıl görüyor
kimseyi kapatamazsınız ama gözlerinizi kapatabilirsiniz rahatsızsanız
Giyinirken dikkatli giyinmem diğer insanlara karışma hakkı vermez ki nasıl ki
Kapalı giyen insanlar saygı bekliyorsa açık giyende bekler bi öğrenemedik beraber yaşamayı
herkesi olduğu gibi kabul etmeyi
Seni kıskanmıştır belki profilindeki sensenNe yazık ki.
Yaftalamak da basit geliyor insanlara.
Tehlike olarak gördükleri ya da sırf açık diye aşifte demeyi hak görebiliyorlar.
İstediğiniz gibi giyinirsiniz orası sizin eviniz, sizin bahçeniz.
Keza dışarda da olsa kimsenin giyiminize karışmaya hakkı yok.
Bi bıkmadılar insanları ötekileştirmekten!
Seni kıskanmıştır belki profilindeki sensen
maşallahın var nazar değmesin
Çamaşırları asma şeklimize kadar yorum yapan insanlar :)
Şortları en en arkaya asmalıymışım mesela.
Çok üzücü bir durum o kadına üzülüyorum bunu bile kafasına takacak kadar boş bir hayatı ve vakti var.
Kusura bakmayın herkes sızın gibi düşünmek zorunda değil bu benim fikrimKonuyu okumadan mı yazıyorsunuz yoksa safa mı yatıyorsunuz çözemedim.
Boşver takma yokmuş gibi davranmak en iyisiYok canım değilim.
Benziyor birazcık ondan bunu seçtim :)
Ama iyilik gibi konuşmak istemem ama ufacık kızını görüp ona minik şeyler alan insandan bu kadar pislikce bahsetmesi kötü.
Keşke sadece sizin fikriniz olmakla kalsa ve sizin fikrinize sahip insanlar tarafından bizim hayatlarımız zindana çevrilmeye çalışılmasa. Başınızı çevirmeyi, bakmamayı öğrendiğinizde hepimiz rahatlayacağız.Kusura bakmayın herkes sızın gibi düşünmek zorunda değil bu benim fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?