Gözetleyen Komşu

Ne orta yolu ya kadın evinde istediğini giyer. Etiler beşiktaş demiyoruz bakın EVİNDE diyoruz.

Ben empati yapabilen biriyim doğru anlamışsın ama minik bir detay var.
Ben kendi evimde ve bahçemdeyim.
Onların pislik fikirleri için hayat koşullarımı değiştirmem.
Ben eşiyle konuşup kur yapsam veya özellikle eşi geldiği zamanlar çıksam vs haklı olurdu.
Hiçbir şekilde selam dahi vermediğim kişilikler.
Sadakat yeminini ben değil kocası verdi sonuçta kafasında kurduğu şeyler yüzünden ben aşifte oluyırum.

Bende bikinimi giydim güneşleniyorum
Ama gözüm etrafta
Gözetleyen varmı diye,şimdilik bir çift gözle göz göze gelmedim

Bizim burada zaten bir garip insanlar bu komşular.
Ne yazık ki yan yanayız.
Benle yaşıt komşularım da var ama ne anneleri ne ablaları bana bu yönde ithamda bulunmadı.
Bizim şansızlığımız galiba

Annenizle kavga eden komşunuz neymiş ki gelini ne olsun.
Ne tarzda insanlar oldukları belli yazıklar olsun.

Bizim burada zaten bir garip insanlar bu komşular.
Ne yazık ki yan yanayız.
Benle yaşıt komşularım da var ama ne anneleri ne ablaları bana bu yönde ithamda bulunmadı.
Bizim şansızlığımız galiba
Kötü komşu ev sattırır derler ya
Annemlerin türkiyede eski mahallesindeki herkes böyleydi
Altmız içkili meyhane,karşısı namussuz fırıncılar,yanı kahveydi
Çarşafa bürünüp gitsen yine böyle ağzının suları aka aka çıkarlardı dışarı
İstediğini giyin o kim oluyorda karışıyor
Kıskanç kinli içi pis bir gelinmiş belliki

İnsanların fikirlerine pislik dıyemezsınız onlardan nasıl saygı beklıyorsanız sizde aynı saygıyı gostermelısınız kımse sıze yasam koşullarınizi veya fikirlerinizi değiştirin demıyor onlardan beklediğiniz anlayışı bırazcıkta sız göstermeye calışın

Evde YSE komşu nasıl görüyor

Komşu muhtemelen baktığı, dikizlediği, röntgenlediği, sürekli kafasında kurup "Kocamı ayartacak" dediği, hasta olduğu için görüyor. Gördüğü yetmiyor, kıza "Aşifte, pislik" diyor giyim tarzı sebebiyle ve siz orta yolu bulma görevini hakarete uğrayıp özel alanında göz hapsinde olan kıza öneriyorsunuz. Çünkü size göre diğer kadıncağız kocişini kıskanmış, ondan bakarmış, semtlere göre insanların kendine çeki düzen vermesi gerekiyormuş, "kendi evlerinde-bahçelerinde".

Anlayış ne tarafa gerekiyor?

kimseyi kapatamazsınız ama gözlerinizi kapatabilirsiniz rahatsızsanız
Giyinirken dikkatli giyinmem diğer insanlara karışma hakkı vermez ki nasıl ki
Kapalı giyen insanlar saygı bekliyorsa açık giyende bekler bi öğrenemedik beraber yaşamayı
herkesi olduğu gibi kabul etmeyi

İstediğiniz gibi giyinirsiniz orası sizin eviniz, sizin bahçeniz.

Keza dışarda da olsa kimsenin giyiminize karışmaya hakkı yok.

Bi bıkmadılar insanları ötekileştirmekten!

Ne yazık ki.
Yaftalamak da basit geliyor insanlara.
Tehlike olarak gördükleri ya da sırf açık diye aşifte demeyi hak görebiliyorlar.

İstediğiniz gibi giyinirsiniz orası sizin eviniz, sizin bahçeniz.

Keza dışarda da olsa kimsenin giyiminize karışmaya hakkı yok.

Bi bıkmadılar insanları ötekileştirmekten!

Çamaşırları asma şeklimize kadar yorum yapan insanlar :)
Şortları en en arkaya asmalıymışım mesela.
Çok üzücü bir durum o kadına üzülüyorum bunu bile kafasına takacak kadar boş bir hayatı ve vakti var.

Seni kıskanmıştır belki profilindeki sensen
maşallahın var nazar değmesin

Yok canım değilim.
Benziyor birazcık ondan bunu seçtim :)
Ama iyilik gibi konuşmak istemem ama ufacık kızını görüp ona minik şeyler alan insandan bu kadar pislikce bahsetmesi kötü.

Ben sizin yerinizde olsam birdahakine iç çamaşırları en öne asarım. Ciddiyim :)

Kendi hayatlarından mutlu olmayanlar, başkalarının hayatlarına karışarak duygusal açlıklarını kapatmaya çalışırlar.

Siz kimsenin hayatına karışmıyorsanız onların da karışmaya hakkı yok. He karışmayı hak görüyorlarsa onların anlayacağı dilden cevap vermek gerekir.

Çamaşır konusunu bi düşünün :))

Yok canım değilim.
Benziyor birazcık ondan bunu seçtim :)
Ama iyilik gibi konuşmak istemem ama ufacık kızını görüp ona minik şeyler alan insandan bu kadar pislikce bahsetmesi kötü.
Boşver takma yokmuş gibi davranmak en iyisi
Sen onları rahatsız etmek içi bişey yapmıyorsun normal hayatını yaşıyorsun
Bazen en iyi ceza karşındaki yokmuş gibi davranmak çünkü kızmak bile onu kaale aldığını gösterir

Kusura bakmayın herkes sızın gibi düşünmek zorunda değil bu benim fikrim
Keşke sadece sizin fikriniz olmakla kalsa ve sizin fikrinize sahip insanlar tarafından bizim hayatlarımız zindana çevrilmeye çalışılmasa. Başınızı çevirmeyi, bakmamayı öğrendiğinizde hepimiz rahatlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…