• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözü kayan bir erkekle beraber olurmuydunuz?

kızlar düşüncelerinizi merak ediyorum. tam olarak şaşılık değil sadece tek gözü dışa dogru kayma yapıyor uzun süre bakınca.

ben göz temasına önem veren biriyim o da gözlerini kaçırıyor bende kötü hissediyorum onun adına. hiç böyle şeyleri takıntı yapan bi insan değilim. beterin beteri var her an hepimiz özürlü olma ihtimaliyle yaşıyoruz bu hayatta.

benimde mükemmel olmasa da çevrem tarafından gerçekten begenilen bi suratım var ve fizigimde gayet iyi. arkadaşlar hep yorum yapıyor sen bunlamı berabersin hiç yanına yakışmıyor falan diye. sinirlerimi bozuyorlar.

sevgilim bi ortama girmek istemiyor tanışmak istemiyor insanlarla pek. bu durumda beni üzüyor. siz olsanız napardınız??
Bununlamı berabersin diyen arkadaşlarının laflarını ağızlarına tıkamalısın bence canım. Ben olsam öyle yapardım elbette güzellik önemli bu hayatta.. Ama yarın ne olacağını hiç birimiz bilemeyiz belki bir kaza geçireceğiz o güzelim suratımız mahvolacak.. Kimse kimseyi küçümsememeli bu hayatta arkadaşlarının böyle demesi hiç hoş değil.. -_-

Takmasın sevgilisi ama takmamak elde değil.Ben kendimden biliyorum.İlk ameliyatı oldum,kontrole gittik.Doktor dediki diğerindede var.Ağlayarak eve döndüğümü biliyorum.Genç kafa ile takılıyor.Birde sokakda yürürken arkadaşlar bize bakıyor diye selam verirlermi,gözüm o tarafa kayık olunca.Halbuki ben görmemişim bile:)

Son düzenleme:
kızlar düşüncelerinizi merak ediyorum. tam olarak şaşılık değil sadece tek gözü dışa dogru kayma yapıyor uzun süre bakınca.

ben göz temasına önem veren biriyim o da gözlerini kaçırıyor bende kötü hissediyorum onun adına. hiç böyle şeyleri takıntı yapan bi insan değilim. beterin beteri var her an hepimiz özürlü olma ihtimaliyle yaşıyoruz bu hayatta.

benimde mükemmel olmasa da çevrem tarafından gerçekten begenilen bi suratım var ve fizigimde gayet iyi. arkadaşlar hep yorum yapıyor sen bunlamı berabersin hiç yanına yakışmıyor falan diye. sinirlerimi bozuyorlar.

sevgilim bi ortama girmek istemiyor tanışmak istemiyor insanlarla pek. bu durumda beni üzüyor. siz olsanız napardınız??

ben de gözü kayan derken biz yanındayken başkalarına bakan falan anladım çapkın gibi :D

bu arada bence arkadaşların dönüpde aynaya bakmalı. hiç kimse kusursuz değil

Lisede bi tane erkek arkadasım oldu sadece ve 2,5 yıllık beraberliğimiz oldu.. Gözlük kullanıyordu ama yine de bazen sağ gözü arada kayıyordu, ben çok sevimli buluyordum..

Lisede bi tane erkek arkadasım vardı. sadece ve 2,5 yıllık beraberliğimiz oldu.. Gözlük kullanıyordu ama yine de bazen sağ gözü arada kayıyordu, ben çok sevimli buluyordum..

Son düzenleme:
Başlığı okuyunca adam çapkın, gözü sağa sola kayıyor zannettim.

Valla sen seviyorsan başkalarına laf düşmez ama belli ki etkileniyorsun bu sözlerden; bu ilişki bu şekilde çok uzun sürmez.

Kendine dönüp bir bak; duygularına... Gözünün kaymasına rağmen seni onun yanında tutan ne?

ben olsam koluma takar her gun yeni yeni mekanlara gider gezerdim.

Ben cok bilinen bi universitede master yapiyorum, sevgilimde aile sirketleri icin 2 universite deneyimi olmus ama mezun olamamis hic. Su an acikogretimde ama ordan da mezun olacagi yok bence. Ve ben o kisiyle birlikte olabilmek icin newyorkta ekonomi doktorasi yapan sevgilimle olan 4 senelik iliskimi bitirdim.
Sadece etiketlere takilmak karakteri oturmamis insanlarin isidir. Lutfen birlikte oldugunuz kisiyi gozuyle boyuyla yasiyla egitimiyle yargilamadan once onu bir butun olarak dusunun olcun tartin.

Göz kayması diye okuyunca ben de adamın gözleri velfecri okuyor sandım :) Neyse ki kahramanımızın gözü dışarda değilmiş :)

Ben de göz temasına cok önem veririm, insanların söylediği seylerden cok gözlerinin birşeyler anlatacağına inanırım. Ama belli ki sevgiliniz cekiniyor, atamamış üzerinden o cekingenliği. Durumun sizin güzel suratlı ve güzel fizikli olmanızla bir ilgisi yok, sakin olun.

Son düzenleme:
gözü kaysa bende onun tipini kaydırırım
tipi kayık olur, denizde boğulmaz

Son düzenleme:
Arkadaşlarının arkadaş olmadığının ve senin aklının da onlara doğru kaydığının farkında mısın ...

yok kardeşim bizim ülkede böyle bi problem var herkese önyargıyla yaklaşmak ben bile yapıyorum bunu. He bunu sevgilin için demedim senin için dedim. KİMSEYE ANLATAMAMIŞ ÜZÜLMÜŞ BURADA PAYLAŞMAK İSTEMİŞ AMA HERKESİN AKLINA İLK GELEN KIZA BAK YAAAA GÖZÜ KAYIYO DİYE İSTEMİYO RESMEN ÇOCUĞU olmuş, kız içinde kalmasın burada paylaşıım belki biri içi ferahlar diye düşünmüştür nie yükleniyosak.. ama bunu bende yapıyorum bazen ya önyargı kötü cdden :44:

Erkek arkadaşına gelince, eğer gerçekten onu çok sevdiğini düşünüyosan arkadaşlarına karşı onu korumalı ve arkasında olmalısın.. Öyle insanlar var ki yüzü bebek gibi ama 5 kuruşluk kişiliği yok, vicdanen yoksun. Oyüzden bırak gözü kaysın ama adam olsun :10: bunu ona nasıl belli ediceğnide senden iyi kimse bilemez, sonuçta onu tanıyan sensin ama belkide konuyu açsan ona (öle pat die diil ama lafı bişeklde getirerek) belki oda anlatınca rahatlar falan nebiliim :/

allah razı olsun canım sonunda beni anlayan çıktı teşekkürler. ön yargı gerçekten kötü. elimden geleni yapıcam sevgilim konusunda da

bence sen bu çocuğu sevmiyorsun.boşa daha fazla ümit verme.bir an önce yollarınızı ayır ki çocuk daha fazla ümitlenmesin.seven bir insanın söylemeyeceği şeylere takılmışsın.

İnsanlar sürekli bir kulp bulurlar insanların lafına bakılmamalı ayrıca kişilerin ne hissettigi düşündügünün ne önemi varki siz bu soruyu sordugunuza göre ben sizin hislerinizde birşeylerin eksik oldugu kanısına vardım kırılmayın ama sizinde dediginiz gibi bu bir kusur degil Rabbim göstermesin birçok hastalıkta sorunlarlada savaşabiliriz kişiler ne der ya da bana yakışıyormu diye düşünürmü insan sevdiginin her an yanındadır gönül kimi severse güzel odur :34:Gerçekten hislerinizden eminseniz erkek arkadaşınızın arkasında olun size o konuşanlara karşıda her daim bir cevabınız olsun içinizi sıkmalarına izin vermeyin hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Back
X