Güllük gülistanlık değilmiş hayatım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanalım dedim yarın gidelim dedim tamam dedi,bakalım yarın haber verecektir

ondan beklemeden cevap yada baska bi adim, hadi adliyeye yada avukata falan diye siz diyin.
ben olsam bu kadar tepkisiz ve sessiz kalmazdim. aslinda yapmayacagim sey ama benden devamli minnet bekleyen kartimi isteyen adama, adam olsaydin da benim parama muhtac kalmadan evini gecindirebilseydin der cikardim. ben olmasam aldigin evin borcunu ödemekden acissin diye de eklerim.

aklima ya biri aklina girmis sisirmis (kv görümce) yada baska bi kadin geldi nedense....

Neden eşinizin boşanalım lafına karşılık ağlayıp , üstüne ölmek istiyorum diyorsunuz? Adamın cevabıda pes dedirtecek cinsten zaten.

Daha güçlü olmalisınız, boşanma lafı ettiğinde eşiniz, geri adım atacak cümleler kurmayın, daha önce de söylemiş bunu siz gerekli tavrı göstermemişsiniz ki hala devam ediyor.

Kartı verince bitecek miymis bütün sorunlar? Sizi, ev işlerinde yardımcı olmayarak cezalandırıyor aklı sıra. Eşinize ait hicbirseye elinizi sürmeyin bundan sonra.

Hem çalışacaksınız, hem ev hem çocuklar birde üstüne maaş kartınızı da eşiniz de olacak, çok akıllı zannediyor herhalde kendini.

Ağlayıp sizlanmak yerine rest çekip güçlü durmazsanız daha çok üzülürsünüz.
“Çocuklarım için” lafını duyunca annem dahil her söyleyene sinirlenirdim ama ben de bugün çocuklarım için alttan aldım sanırım,çok küçükler :( 2,5 yaşları henüz bitti :(

“Çocuklarım için” lafını duyunca annem dahil her söyleyene sinirlenirdim ama ben de bugün çocuklarım için alttan aldım sanırım,çok küçükler :( 2,5 yaşları henüz bitti :(
Ay bi de çocuğun mu var sen var ya superwomen'sin. Herkese senin başarı hikayeni anlatıcam. Lise mezunu ev hanımı birçok akrabama.

“Çocuklarım için” lafını duyunca annem dahil her söyleyene sinirlenirdim ama ben de bugün çocuklarım için alttan aldım sanırım,çok küçükler :KK43: 2,5 yaşları henüz bitti :KK43:
Mutsuz ebeveynle büyüyen çocuklar mutlu olmazlar.

İlerde akılları erince, sizin aşağılandığınızı gördükçe bunu kafalarında normalleştirecekler, sonrada kendilerinin de başkaları tarafından aşağılanmasına izin verecekler...

Bunu branşınızdan dolayı da en iyi siz biliyorsunuz.

Eğer cesaretiniz yoksa, kendinize açık yüreklilikle "cesaretim yok" deyin, çocuk bahanesinin arkasına sığınmayın lütfen

Yazdiklarinizi şaşkınlık içinde okudum. Ayrica sizi tebrik ederim okumuşsunuz ekmeginizi elinize almissiniz artik hic korkmayin. Ne babaniza ne kocaniza bisey vermek zorunda değilsiniz. Çok ihtiyaclari olur zor durumda kalirlar o zaman yardim edersiniz o ayri...
Madem cok bosanmak istiyor boşayin gitsin. Siz kendinizle gurur duyun yuruyun gidin bence.

Ay bi de çocuğun mu var sen var ya superwomen'sin. Herkese senin başarı hikayeni anlatıcam. Lise mezunu ev hanımı birçok akrabama.
O dönemlerde henüz çocuğum yoktu yalnız 🙃 Meslekte 3. Yılım.Hamileydim sınava girdiğimde.
Ama dediğiniz gibi olan komşularım da var yıllardır eşleri dershaneye de gönderiyor (benimle aynı bölüm mezunu atanmayı bekliyorlar) olmayınca olmuyor..Biraz gayret biraz da nasip kısmet 😊

Mutsuz ebeveynle büyüyen çocuklar mutlu olmazlar.

İlerde akılları erince, sizin aşağılandığınızı gördükçe bunu kafalarında normalleştirecekler, sonrada kendilerinin de başkaları tarafından aşağılanmasına izin verecekler...

Bunu branşınızdan dolayı da en iyi siz biliyorsunuz.

Eğer cesaretiniz yoksa, kendinize açık yüreklilikle "cesaretim yok" deyin, çocuk bahanesinin arkasına sığınmayın lütfen
Hyr cesaretim var ama evet dediğiniz gibi ben de öyle bir ailede büyüdüğüm için sanırım annemin yaptığını yapıyorum :( normalleşmiş bende.

Yazdiklarinizi şaşkınlık içinde okudum. Ayrica sizi tebrik ederim okumuşsunuz ekmeginizi elinize almissiniz artik hic korkmayin. Ne babaniza ne kocaniza bisey vermek zorunda değilsiniz. Çok ihtiyaclari olur zor durumda kalirlar o zaman yardim edersiniz o ayri...
Madem cok bosanmak istiyor boşayin gitsin. Siz kendinizle gurur duyun yuruyun gidin bence.
Biraz şu korkum var eşim çok kolay iftira atabilecek potansiyelde bugün öyle anladım :( yani sanki öyle bir yola girsek bana iftira atacak diye de korkuyorum.
(Sen 4*4 lük bir kadınsın,hanımlığın güzelliğin anneliğin işte bu 4*4 lük olan insanlar bazen vicdanlarını rahatlatmak için böyleler gibi bişey dedi sonra örnek verdim dedi) :(

Biraz şu korkum var eşim çok kolay iftira atabilecek potansiyelde bugün öyle anladım :KK43: yani sanki öyle bir yola girsek bana iftira atacak diye de korkuyorum.
(Sen 4*4 lük bir kadınsın,hanımlığın güzelliğin anneliğin işte bu 4*4 lük olan insanlar bazen vicdanlarını rahatlatmak için böyleler gibi bişey dedi sonra örnek verdim dedi) :KK43:
Çocuğunun annesine iftira atacak kadar adileştiyse bırak atsın zaten
O tiyniyyete bir adama da ömür harcamaya değmez

Benim evim çocuğum ve onun için yaptıklarım benim GÖREVİMMİŞ :KK43: şimdiye kadar böyle düşünmeyen adam neden böyle oldu anlamıyorum :KK43: içine biri kaçmış gibi :KK43:
Eskiden ben süpürüyorsam o siliyordu şimdi yapmaz hizmet bekler üstüne üstlük bana görevindi der.

Bak kardeşim bu erkek canlının seni manipüle etmesine izin verme.
Arsız söylemleri senin davranışlarına göre giderek artacak haberin olsun.
Bir kere taviz verirsen elinide kolunuda kurtaramazsın.zaten o da birebir aynısını düşünüyor senin için kendince dizginlerini elinden kaçırılan diye delleniyor.

Bi punguna getirip kartına çöreklenecek. duygularını sömürerek manipüle ederek adice nikahlı karısını zapturapt altına almaya câlisiyor.
Bi akıllı kendisi çünkü...

Biliyorum ben bu halleri tavırları kardeşim.emin ol. Bak emin ol ki; giden aylarına yıllarına emeklerine oturur ağlarsin.bir bakmışsın sıfıra sıfır elde var sıfır.. sen çocuklarınla el elde baş başta kaldığında o çoktsn gönlünü eğlenditecek yeni alternatiflere topuklarmış olur.

birkere konuşurum bundan sonra hayatınızı nasıl. idame ettircegimizi.ister beyniyle dinler ister ister biryerleriyle dinler..
Bana düşen işler ve maddi kisimlar harici vallahi bir yudum su vermem ben olucam ona.

Sen arabalarda helak.olup para kazanacaksin.pabuc dilli nankör bi herifin eline sayacaksin tüm emeklerini hayallerini ,o herşeyi senin görevin diye senin üstüne yıkıp kendisi g.t büyütecek.öylemi?

Büyük konuşmaktan Rabbime sığınırım ama bu işin sonu boşanmaya varacaksa da maddi manevi verebileceğim bütün hasarı ve zarari vermeden yakasını bırakmam ben o herifin.

Benim çalıştığım dönemde eşim kartımı istemedi ancak ben bir elde olsun diye kendim vermiştim.Ama kredi kartım param her zaman vardı ve hiçbir zaman da parasız kalmadım kompleks de yapmadım ama sizin durum farklı resmen eşiniz seni ben okuttum kartın bende olacak demiş..Bu çok çirkin bir yaklaşım başa kakma yüze vurma ne dersen...Bence sinirle de söylemiş olabilir ciddi ciddi konuşun anlatın kendinizi..

Bende bir bayan olarak konuşuyorum. Insan evinde olup biteni burda konuşur mu ?
Yakışı kalırmı ayıp denilen birşey var. Burda kimisi yok ayrıl vs çekme bu adamı diyor hadi ordan sizi fışfışçılar..
Ne ayibi? Ne alaka? Sen iyi misin? Burasi bir derdim var kosesi... derdi olan yaziyor... madem oyle senin ne isin var burada?

Benim çalıştığım dönemde eşim kartımı istemedi ancak ben bir elde olsun diye kendim vermiştim.Ama kredi kartım param her zaman vardı ve hiçbir zaman da parasız kalmadım kompleks de yapmadım ama sizin durum farklı resmen eşiniz seni ben okuttum kartın bende olacak demiş..Bu çok çirkin bir yaklaşım başa kakma yüze vurma ne dersen...Bence sinirle de söylemiş olabilir ciddi ciddi konuşun anlatın kendinizi..
Konuşma istemediği yöne gidince (minnet edemezsin ben istemesem 40 fakülteye bağlasan okumazdım dediğimde) Çıldırdı elinde yastık vardı fırlattı sesini yükseltti,çocuklar uyuyordu uyandı :( yani sürekli he tmm demek lazım yoksa konuşma ilerlemiyor.

Ne alaka yahu ne saçma okumayacak insanı zorla kimse okutamaz ki.Tamam güzel desteklemiş okumanızı maddi manevi ama baban mı bu okuttum falan ki o da okumayan çocuğu anne baba bile okutamaz.

Bende lise mezunuydum açıköğretim üni okuyordum yoğun olarak da çalışıyordum geçemiyordum evlendim matematikten kursa gönderdi eşim geçtim diğer sınıfları da çalıştım emeğimle verdim eşim ben okuttum demez çalışıyorum kartını vereceksin asla demez. Boşanmaya nasıl geldi bu konu ya da onu ezecek bir konuşma mı oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X