- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Tamamen kollarını önünü kaplayan önlüklerden de aldım evet ama Bi şekilde o sular kollardan aşağı dogru sızdıFaaliyet önlügü alsaniz
Allah size de nasip etsin inşallah en yakın zamandaAnalık zor Allah kolaylık versin..
Keşke benim bebeğim de olsa bende üstünü değiştirsemşimdilik yılmam diye düşünüyorum ama
Eline sürekli yiyecek vermeseniz nasil olur kiTamamen kollarını önünü kaplayan önlüklerden de aldım evet ama Bi şekilde o sular kollardan aşağı dogru sızdı
Mama sandalyesinde yiyor ama üstü batıyor bu arada karnı tok olsada illa elinde elma vs bir sey yiyerek gezmek istiyorMama sandalyesi varsa onda yese? Altına örtü serdiniz mi ev kirlenmez.
Bizimkide yese keskede. etraf kirlensede önemli degil.Bazen silin geçin madem.
Yemeyen çocuk anası olarak böyle bir derdim yok.
İçime sinmiyor ki yapış yapış oluyor her yeriBazen silin geçin madem.
Yemeyen çocuk anası olarak böyle bir derdim yok.
Vermemeye calısıyorum ama mama mama diyerek dolabın önünde geziniyorEline sürekli yiyecek vermeseniz nasil olur ki
Yada yedigini gezerek degilde mama sandalyesinde yese ?
Faaliyet önlüğüne benzer bir sey aldım ama kollardan sızıyor canım sandalyesinde yiyor hadi halıyı vs hallediyorum da sürekli üst değişmek yoruyorBebek mağazalarında böyle gömlek tarzı faaliyet önlükleri oluyor onlardan alın. Birde mama sandalyesi varsa onda yedirin. Oğlum 2,5 yaşında ne yiyecekse sandalyesinde yer. Eğer mama sandalyesi yoksa önüne bir örtü sererek yedirin böylece etraf kirlenmez
Allah size de nasip etsin inşallah en yakın zamandacok sabır gerektiriyor
Tamam kirlenen ellerini silin, yemek bulasmis olan ustbasini da silin. Ama illa neden degistirme geregi duyuyorsunuz ki? Varsin, iyice kirlenene dek lekeli gezsin. Sizdekini biraz fazla takintili buluyorum. Bebeginizin tadini cikarmak varken, kendinizi bu gereksiz abartili titizlikten kurtarin. Reklam gibi olacak ama kirlenmek guzeldirBebeğim 1 yasında saat bası hep bir seyler yiyor meyve mama süt VS vs iştahı cok iyi maşallah ama önlük taktığım halde üstü cok batıyor arkadaşlar cok sıkıldım bu durumdan şikayetçi değilim ama cok pisleniyor hem kendi hem ev nasıl baş edebilirim bir çözümü var mı bu kirliliğinmama sandalyesinde yiyor faaliyet önlüğüne benzer önlüğü var ama kollardan sızıyor ve hep yemek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?