- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Valla o iş öyle değil.Kizim bi donem (2 yas baslarinda) artik nazardanmi sendromdanmi hic bisey yemez oldu.deliriyodum resmen.
anlatilmaz yasanir.
en bayildigi yemeklere elini surmez oldu.gece gunduz yemek yapardim sunumu yer bunumu yer diye.
elinde bisey eksik oayan kisi gitti baskasi geldi..elini hicbiseye surmez oldu.
ve aylar surdu bu surec.
o yuzden sinir oluyorum bebegim yedide ortalik kirlendi derdine.
bu dert degil ya.
bebek yesin anne mutlu olsun.
hala daha oyle.
sukur o gunleri atlattik.
calisan bi anne olarak bigun olsun bebegim yiyor diye orgalik kirlendi derdine hic girmedim.
yani buraya konu acacak kadar dertmi.ediyor sizce konu sahibi
Ben de başak burcuyum ama düzenli ve titiz değilimdir ne yazık ki. Bizimki 22 aylık oldu ama hala döke saça yiyor gerçi ben önlük vs bile takmıyorum çoğu zaman. Önlüğü ve örtüyü de temizlemek aynı zahmette geliyor bana. Hatta parkeyi silmek örtüden leke çıkarmaktan daha kolay sanki. Çorbaları ben içiririm onun dışında beraber yeriz. Geçen masayı kurarken domates aşırıp halıya atmış, yemekten sonra farkettik. Leke çıkmadı tam olarak. Ben de sık sık üst değiştirmekten bıktım ama suyla oynamayı sevdiği için kendini ıslatıyor yoksa lekeyi görmüyorum artık. Ama kv o kadar titiz yediriyor ki mesela, örtü seriyor, el bezi getiriyor, önlüksüz asla olmaz. O yedirince hiç kirlenmiyor ortalık o yüzden anladım ki bebekten değil benden kaynaklı bu dağılma.Basak burcuyum diyim sen anla fazla da alakasız yere cekme konuyu kibledim seni kalbi kötü insan. Empati yapabilmen imkansız sen cok rahatsın belli ki
cok dogru bır nokta kesınlıkle katılıyorumBir anne olarak temizleyeceksiniz yapacak bir şey yok.
Sizden ricam sakın ola ki misafir gittiğiniz yerde böyle elde bir şey yerken gezmesine izin vermeyin.
Siz annesi olduğunuz için bakmakla ve yaptıklarına çoğu zaman katlanmakla sorumlusunuz ama başka kimse bu sorumluluk altında değil.
Kolay gelsin.
Bebeğim 1 yasında saat bası hep bir seyler yiyor meyve mama süt VS vs iştahı cok iyi maşallah ama önlük taktığım halde üstü cok batıyor arkadaşlar cok sıkıldım bu durumdan şikayetçi değilim ama cok pisleniyor hem kendi hem ev nasıl baş edebilirim bir çözümü var mı bu kirliliğinmama sandalyesinde yiyor faaliyet önlüğüne benzer önlüğü var ama kollardan sızıyor ve hep yemek istiyor
Bende size katılıyorum çocuğa egriyi doğruyu öğreten anne babasidir. Onlar aman ağlamasın diyerek egitemiyorlar.cok dogru bır nokta kesınlıkle katılıyorum
ayrıca bence evde de elınde geze geze yemesın
yemek mutfakta yenır bu kulture alısmalı bebeklıkten baslar alıskanlıklar
elınde yururken yedıgı yerde bır duser bogazına kacar anlamazsınız o dolanırken bogulur allah korusun konu sahıbı dıkkat edın elde yıye yıye gezılmez
aynen boyle soyleyın bıkmadan usanmadan ogrenır
canı yemek ıstedımı oturacak yıyıp gerekırse mıncıklayıp saga sola mıncırıp surup oyle de olsa orda oturup yıyıp kalkacak
sofra kulturunu asılayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?