Güneşi Beklerken Kanal D

haklısın dejavum
bende cesur hemşireyi izledim valla
bu diziyi de az önce internettne izledim:)
iyice saçmaladı yine de merak ediyorum...

Ben cesur hemşireyi beğenmedim yine güneşi beklerkene döndüm mecburen adam akıllı bir dizi olsa valla izlemicem yaa. Casur hemşire de dizi tadı yok ya çok sitcom yani. O ev tasarımları olmamış, konuşmalar da yankılar oluyor böyle samimiyet sıcaklık göremedim dizide rol yaptıkları çok belli gibiydi az izledim öbür tarafa geçtim. Ama her sahnede yıh bu kadar da olmaz dedim. Barış kızla buluşuyor bir de çata düşürmeler o arada kızın öpmesi hayır yani eğilmişlerken Zeynep nasıl gördü. Tayfun demetlerin aileye çok girdi ne alaka yani senelerce görüşmemişler etmemişler Demet'e ne yani onun içmesinden, Tayfunun yemeklere gelmesi filan Talin'in onu çağırması şimdi mi akıllarına geldi arkadaşları. Kesin Demet ile birlikte olacaklar şu çocuk meselesi için Tayfın kızını alabilsin diye. Eh şimdi Aksel'in kardeşiyle Barış görüşecekler Zeynep boşa çıkacak Aksel kız kardeşine kızacak ama bir yandan Zeynep'in peşine düşecek bu sefer de Kerem Zeynep arasına Aksel girecek. Damdan düşer gibi geldi zaten şöyle ne olacağı baştan belli olan dizileri sevmiyorum yaa. Ama Melis ile Zeynep'in arası çok iyi yaa.

ben sitcom tarzı dizileri beğendiğim için cesur hemşireyi beğendim
ama aklım bu dizide kaldı.. evet gerçekten barışla kızın öpüştüğünü nasıl gördü zeynep?
cihan duydu zeynepin kızı olduğunu.. yine aklını bulandırırlarsa yuhhh diyeceğim
hem cihana hem aklını bulandıranlara
Melis ile Zeynep' in aralarının iyi olması benimde hoşuma gidiyor :)

bence senaryo halen güzel romantik anlarda görüntü güzel birde yeni yeni oyuncular dahil edilmesi genç olmaları en önemlisi lise görüntüsü var kızlar öyle yaşlı değil ve bilindik suratların gelmemesi iyi olmuş yeniler zenginleşsin ben genel olark beğeniyorum ,görüntü yönetmeninide burdan alkışlıyorum

Kerem: bu cam açık kalmış kapatalım
Zeynep:kerem duymadım de duymadım de
Kerem: duydum herşeyi duydum :))♥♡♥♡♥

nasıl güzel bi bölümdü o öyleee
uzun zamandır izlemiyodum bide diziyii izledim tam oldu

pazar gelmek bilmez yine en heyecanlı yerde bırakıyorlar ya:84::84:

en güzel bölümlerden bölümlerden biriydi

pazar gelmek bilmez yine en heyecanlı yerde bırakıyorlar ya:84::84:

en güzel bölümlerden bölümlerden biriydi

fragmannnnn cıkrsaalr hemn barı buarada hıc dızı ızlemeyen ben busene hergune bır dızı kampanyası baslattım kendımee

süper bir bölümdü ya kerem sana aşığım ne olurdu benimde böyle hayatta bir sevgilim olsaydı ne olurduuuuuuuuuuuuuuu

evet evın sahıbı sanırım fotolrı var facede dolasıyor amaaa:)

yanı barısta ogrensın artık ama ole kotu ogrenmesın

Güneş kim ya çıldırıcam...Jale ve Cihan tanıyor ,neden öyle giyinmiş,erkeğe benziyor sanki...Tahmininiz var mı kızlar...

Teomanın şarkısı sahneye çok uygundu,görüntü yönetmeni yine süperdi ,senaristinde eline sağlık
bizi sıkmadığı için

Senaryo iyiydi,teomanın şarkısı
sahneye uygundu,senaryoda sıkmadı, devam bunu epey emek vardı beğendim,,,,,,,,,,,,,

Tam izlemeyi bırakıyordum ki Aksel girdi, ortalığı karıştırdı. hareket geldi.. Yoksa mevzu ilerlemesin diye karakterleri iyice salak edeceklerdi. Artık eski hevesim olmasa da takip etmeye devam ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…