- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
haklısın dejavum
bende cesur hemşireyi izledim valla
bu diziyi de az önce internettne izledim:)
iyice saçmaladı yine de merak ediyorum...
Ben cesur hemşireyi beğenmedim yine güneşi beklerkene döndüm mecburen adam akıllı bir dizi olsa valla izlemicem yaa. Casur hemşire de dizi tadı yok ya çok sitcom yani. O ev tasarımları olmamış, konuşmalar da yankılar oluyor böyle samimiyet sıcaklık göremedim dizide rol yaptıkları çok belli gibiydi az izledim öbür tarafa geçtim. Ama her sahnede yıh bu kadar da olmaz dedim. Barış kızla buluşuyor bir de çata düşürmeler o arada kızın öpmesi hayır yani eğilmişlerken Zeynep nasıl gördü. Tayfun demetlerin aileye çok girdi ne alaka yani senelerce görüşmemişler etmemişler Demet'e ne yani onun içmesinden, Tayfunun yemeklere gelmesi filan Talin'in onu çağırması şimdi mi akıllarına geldi arkadaşları. Kesin Demet ile birlikte olacaklar şu çocuk meselesi için Tayfın kızını alabilsin diye. Eh şimdi Aksel'in kardeşiyle Barış görüşecekler Zeynep boşa çıkacak Aksel kız kardeşine kızacak ama bir yandan Zeynep'in peşine düşecek bu sefer de Kerem Zeynep arasına Aksel girecek. Damdan düşer gibi geldi zaten şöyle ne olacağı baştan belli olan dizileri sevmiyorum yaa. Ama Melis ile Zeynep'in arası çok iyi yaa.
buhafta ızleyemedım neler olduuu yaaa
fırsat blursan yarın ızlerım bıara ınsallaah:)
pazar gelmek bilmez yine en heyecanlı yerde bırakıyorlar ya:84::84:
en güzel bölümlerden bölümlerden biriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?